-
October 3rd, 2022, 20:47
مشکل در ورود به مدیریت whmce
whmcs رو بر روی هاست خودم نصب کردم
وارد صفحه مدیریت whmcs میشم و نام کاربری و پسوردم رو میزنم ولی وارد مدیریت سیستم نمیشه
نسخه های مختلف امتحان کردم
همشون همین مشکل رو داره و وارد مدیریت نمیشه
مشکل از چی هست؟
نام کاربری و پسورد که اشتباه میزنم ، ارور میده که اشتباه زدی ولی وقتی صحیح وارد میکنم همینطور صفحه میچرخه و وارد مدیریت سیستم نمیشه
ویرایش توسط kanoonreza : October 4th, 2022 در ساعت 00:55
-
-
October 3rd, 2022 20:47
# ADS
-
October 3rd, 2022, 22:35
پاسخ : مشکل در ورود به مدیریت whmce

نوشته اصلی توسط
kanoonreza
wmcce رو بر روی هاست خودم نصب کردم
وارد صفحه مدیریت wmcce میشم و نام کاربری و پسوردم رو میزنم ولی وارد مدیریت سیستم نمیشه
مشکل از چی هست؟
نام کاربری و پسورد که اشتباه میزنم ، ارور میده که اشتباه زدی ولی وقتی صحیح وارد میکنم همینطور صفحه میچرخه و وارد مدیریت سیستم نمیشه
با سلام و احترام،
whmcs را مستقلاً در ساب دامین نصب کرده اید و یا در پوشه نصب شده است که احیاناً در مسیر اصلی وردپرس وجود دارد؟
-
تعداد تشکر ها از gharibion به دلیل پست مفید
-
October 4th, 2022, 00:57
سلام و عرض ادب
روی ساب دامین نصب کردم ولی هر دو هاست از یه کنترل پنل هست.
به عبارتی دیگه داخل کنترل پنل دایرکت ادمینم دوتا دامنه مجزا از هم تعریف کردم و رو یکیش وردپرس و رو یکی whmcs نصب کردم
-
-
October 8th, 2022, 10:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kanoonreza
whmcs رو بر روی هاست خودم نصب کردم
وارد صفحه مدیریت whmcs میشم و نام کاربری و پسوردم رو میزنم ولی وارد مدیریت سیستم نمیشه
مشکل از چی هست؟
با درود
احتمالا پشت پراکسی نیست whmcs تون؟
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-