-
November 9th, 2021, 23:03
خطا در تراکنش شرح پیام: 99 (عملیات ناموفق)
امروز یه یه حساب دوم باز کردم و کارت جدید از بانک ملت گرفتم و 50 میلیون به این کارت انتقال دادم و از صبح هر کاری میکنم حتی 1 میلیون هم نمیتونم باهاش خرید اینترنتی بزنم
این دیگه چه وضعشه ...
خطای کد 99 رو چطور رفع کنم ؟ راه حلش چیه
کلا دو تا کارت ملت دارم و حساب دیگه ای در هیچ بانکی ندارم
-
-
November 9th, 2021 23:03
# ADS
-
November 10th, 2021, 00:52
عضو انجمن
پاسخ : خطا در تراکنش شرح پیام: 99 (عملیات ناموفق)

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
امروز یه یه حساب دوم باز کردم و کارت جدید از بانک ملت گرفتم و 50 میلیون به این کارت انتقال دادم و از صبح هر کاری میکنم حتی 1 میلیون هم نمیتونم باهاش خرید اینترنتی بزنم
این دیگه چه وضعشه ...
۹۹ کارت بانکی با سابقهی فعالیت کم و دارای محدودیت در سقف برداشت، انتقال و تعداد تراکنش روزانه
طبق اصلاحات انجام شده در شرکت شاپرک و بانک مرکزی ایران، کارت های بانکی که به تازگی از طرف بانک صادر شده اند و سابقهی فعالیت کمی دارند یا فعالیتی ندارند محدودیت هایی در برداشت پول بصورت روزانه خواهند داشت. این محدودیت ها شامل محدودیت در سقف برداشت، انتقال و محدودیت در تعداد تراکنش های روزانه می باشد. چرا که این کارت ها معمولا توسط حساب های اجاره ای و شبکه های قمار یا افرادی که در این شبکه ها فعالیت دارند استفاده می شوند و نتایج مخربی را برای اقتصاد کشور به دنبال دارند.
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
تعداد تشکر ها ازfarmanrava به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2021, 20:51

نوشته اصلی توسط
farmanrava
۹۹ کارت بانکی با سابقهی فعالیت کم و دارای محدودیت در سقف برداشت، انتقال و تعداد تراکنش روزانه
طبق اصلاحات انجام شده در شرکت شاپرک و بانک مرکزی ایران، کارت های بانکی که به تازگی از طرف بانک صادر شده اند و سابقهی فعالیت کمی دارند یا فعالیتی ندارند محدودیت هایی در برداشت پول بصورت روزانه خواهند داشت. این محدودیت ها شامل محدودیت در سقف برداشت، انتقال و محدودیت در تعداد تراکنش های روزانه می باشد. چرا که این کارت ها معمولا توسط حساب های اجاره ای و شبکه های قمار یا افرادی که در این شبکه ها فعالیت دارند استفاده می شوند و نتایج مخربی را برای اقتصاد کشور به دنبال دارند.
سلام . اخه این چه منطقی هست که این دوستان برای اعمال محدودیت در کارت های جدید از اون استفاده کردن !
پس ما کارت میگیریم که چی بشه؟ وقتی نشه حتی دو میلیون تومان باهاش خرید اینترنتی داشته باشم
کسی میدونه این مشکل چطور رفع میشه ؟
-
-
November 12th, 2021, 10:52

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
سلام . اخه این چه منطقی هست که این دوستان برای اعمال محدودیت در کارت های جدید از اون استفاده کردن !
پس ما کارت میگیریم که چی بشه؟ وقتی نشه حتی دو میلیون تومان باهاش خرید اینترنتی داشته باشم
کسی میدونه این مشکل چطور رفع میشه ؟
============================
جایی که اینجا بشینی و هی کاسه چه کنم چه کنم دستت بگیری تشریف ببر بانک تا مشکلت کارمند بانک حل کنه ....
-
-
November 12th, 2021, 16:57

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
این دیگه چه وضعشه ...
یکی از کارتهای من فقط در درگاه pay.ir این خطارو میده و داخل در سایر درگاهها صحیح کار میکنه.
شما از همه درگاههای آنلاین این خطارو میگیرید؟
-