-
October 19th, 2021, 02:52
چکونه نمایندگی ثبت دامنه بگیرم؟
سلام وقتتون بخیر دوستان کسی نمایندگی ثبت مستقیم دامنه از ایرنیک داره؟
لطف میکنید هزینه هاش و مراحلش رو توضیح مختصر بدید؟
هزینه دامنه برای من چند میفته؟
تاریخ قرارداد با نیک به چه صورت است؟
-
-
October 19th, 2021 02:52
# ADS
-
October 19th, 2021, 12:00
عضو دائم
پاسخ : چکونه نمایندگی ثبت دامنه بگیرم؟

نوشته اصلی توسط
payman64
سلام وقتتون بخیر دوستان کسی نمایندگی ثبت مستقیم دامنه از ایرنیک داره؟
لطف میکنید هزینه هاش و مراحلش رو توضیح مختصر بدید؟
هزینه دامنه برای من چند میفته؟
تاریخ قرارداد با نیک به چه صورت است؟
سلام وقت به خیر
هر دامین برای فروش به کاربرانتان نهایتا 12 هزار تومان توسط نیک محاسبه میشه + مالیات و ارزش افزوده که بعدا به اداره مالیات میپردازید.
برای سایر موارد توافقی و باید با خود نیک تماس بگیرید که از روزی که درخواست میدهید چه مدت با شما قرار داد میبندند، عموما از اول تا پایان همان سال است.
در صورت تمایل میتوانیم خدمت شما نمایندگی ارائه نمائیم و نهایتا تا کف قیمت 11500 تومان دامین را ثبت نمائید :
http://www.roobinaserver.ir/Domain-S...eseller-domain
باتشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : October 19th, 2021 در ساعت 12:01
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2021, 12:16
عضو دائم
سلام
از سایت زیر نمایندگی بگیرید
redreseller.com
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها از nimafire به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2021, 20:26

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
سلام وقت به خیر هر دامین برای فروش به کاربرانتان نهایتا 12 هزار تومان توسط نیک محاسبه میشه + مالیات و ارزش افزوده که بعدا به اداره مالیات میپردازید. برای سایر موارد توافقی و باید با خود نیک تماس بگیرید که از روزی که درخواست میدهید چه مدت با شما قرار داد میبندند، عموما از اول تا پایان همان سال است. در صورت تمایل میتوانیم خدمت شما نمایندگی ارائه نمائیم و نهایتا تا کف قیمت 11500 تومان دامین را ثبت نمائید :
http://www.roobinaserver.ir/Domain-S...eseller-domain باتشکر
نه میخوام شرایط نمایندگی مستقیم از خود نیک رو بدونم
از خود نیک ارزون تر میفته دامنه میخوام بدونم با چه مبلغی میشه از اونجا نمایندگی گرفت
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
nimafire
سلام از سایت زیر نمایندگی بگیرید redreseller.com
میخوام شرایط نیک رو بدونم وگرنه سایتهایی که نمایندگی میدن با قیمت پایین تر هست زیادن
-
-
October 20th, 2021, 16:55
عضو انجمن
جهت اخذ نمایندگی ارائه خدمات نام دامنه،لازم به توضیح می باشد که امکان اخذ نمایندگی برای اشخاص حقیقی وجود ندارد و حتما می بایست شرکت ثبت شده با زمینه فعالیت مرتبط داشته باشید.همچنین در صورت اخذ نمایندگی،برای استفاده از قرارداد می بایست قرارداد را به مبلغ 750000 تومان شارژ نمایید و تمامی نمایندگان به صورت یکسان بدون در نظرگرفتن میزان خرج آنها 25% تخفیف می گیرند که یعنی هر واحد برای آنها 6000 تومان حساب می شود.
-
تعداد تشکر ها از sherman2000 به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2021, 18:49
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازRezash به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2021, 19:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
payman64
نه میخوام شرایط نمایندگی مستقیم از خود نیک رو بدونم
از خود نیک ارزون تر میفته دامنه میخوام بدونم با چه مبلغی میشه از اونجا نمایندگی گرفت
- - - Updated - - -
با سلام مجدد
https://www.nic.ir/applications/Reseller_Agreement.pdf
نیک به شما ارزانتر از ۱۲ هزار تومان نمیدهد که مالیات هم بعدا میپردازید، ما خدمت شما نهایتا ۱۱۵۰۰ ذکر کردیم.
شرایط کلی نیز از نظر قیمتی خدمت شما ذکر شد و شارژ پنل نیک هم از ۷۵۰ هزار تومان ابتدای قرار داد میباشد و باید یک سامانه ثبت دامین خودکار هم با api نیک راه اندازی نمائید همچنین شرکت حقوقی مرتبط باید باشید.
اگر سوالی دارید بفرمایید مطلع باشیم ذکر میکنیم خدمت شما.
بهترین کار این است که یک تماس تلفنی در ساعت اداری با خود نیک بگیرید و سوالات خود را بپرسید.
موفق باشید
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2021, 22:12
<p>

نوشته اصلی توسط
sherman2000
جهت اخذ نمایندگی ارائه خدمات نام دامنه،لازم به توضیح می باشد که امکان اخذ نمایندگی برای اشخاص حقیقی وجود ندارد و حتما می بایست شرکت ثبت شده با زمینه فعالیت مرتبط داشته باشید.همچنین در صورت اخذ نمایندگی،برای استفاده از قرارداد می بایست قرارداد را به مبلغ 750000 تومان شارژ نمایید و تمامی نمایندگان به صورت یکسان بدون در نظرگرفتن میزان خرج آنها 25% تخفیف می گیرند که یعنی هر واحد برای آنها 6000 تومان حساب می شود.
ممنون از توضیح دقیقتون 750 هزارتومان که واریز میکنم هزینه 1 ساله ثبت دامنه هست؟ یعنی به مبلغ 750 هزار تومان میتونم در یک سال دامنه ثبت کنم؟ م</p>
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام مجدد
https://www.nic.ir/applications/Reseller_Agreement.pdf نیک به شما ارزانتر از ۱۲ هزار تومان نمیدهد که مالیات هم بعدا میپردازید، ما خدمت شما نهایتا ۱۱۵۰۰ ذکر کردیم. شرایط کلی نیز از نظر قیمتی خدمت شما ذکر شد و شارژ پنل نیک هم از ۷۵۰ هزار تومان ابتدای قرار داد میباشد و باید یک سامانه ثبت دامین خودکار هم با api نیک راه اندازی نمائید همچنین شرکت حقوقی مرتبط باید باشید. اگر سوالی دارید بفرمایید مطلع باشیم ذکر میکنیم خدمت شما. بهترین کار این است که یک تماس تلفنی در ساعت اداری با خود نیک بگیرید و سوالات خود را بپرسید. موفق باشید
مگه میشه همچین چیزی نیک بهم نهایت قیمت دامنه بده 12 هزار تومان سایر نمایندگی هاش بدن 11,500 من ثبت دامنه هام حدود 11900 میفته برام بعدشم نیک برای نمایندگی ها تخفیف داره خب گرون تر میفروشه اما تخفیف داره
-
-
October 20th, 2021, 22:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
payman64
<p>
ممنون از توضیح دقیقتون 750 هزارتومان که واریز میکنم هزینه 1 ساله ثبت دامنه هست؟ یعنی به مبلغ 750 هزار تومان میتونم در یک سال دامنه ثبت کنم؟ م</p>
- - - Updated - - -
مگه میشه همچین چیزی نیک بهم نهایت قیمت دامنه بده 12 هزار تومان سایر نمایندگی هاش بدن 11,500 من ثبت دامنه هام حدود 11900 میفته برام بعدشم نیک برای نمایندگی ها تخفیف داره خب گرون تر میفروشه اما تخفیف داره
هزینه نیست، شارژ یا همون اعتبار فقط دقت کنید باید حتما حقوقی باشید.
-
تعداد تشکر ها از sherman2000 به دلیل پست مفید
-
October 25th, 2021, 20:58

نوشته اصلی توسط
sherman2000
هزینه نیست، شارژ یا همون اعتبار فقط دقت کنید باید حتما حقوقی باشید.
بله متوجه شدم حقوقی رو ممنون/
1-فقط این 750 هزار تومان شارژ که میکنم میتونم 1سال ازش استفاده کنم سال بعد چی میشه؟
2-اگر تا پایان سال این 750 هزار تومان شارژ استفاده نشده تو سال بعد شارژ 0 میشه؟؟
3-اصلآ بیشتر از یک سال قرار داد میبندن؟؟
-