-
عضو انجمن
مشکل اساسی در ایمیل whmcs خیلی فوری
سلام عرض ادب خدمت همکاران عزیز متاسفانه ایمیل سایت به مشکل خورده موقع ای که سفارش جدیدی ثبت میشه نه برای من ایمیل سفارش جدید ارسال میشه و نه برای مشتریان ایمیل ارسال میشه
لاگ رو در پایین قرار میدم ببینیم چطور میشه این مشکلات رو حل کرد
البته اینم بگم بصورت گوگل ترنسلیت فارسی سازی کردم
ورژن هم 8.1.3
ارور اول :
Smarty Error: Syntax error in template "mailMessage:mailMessage:message" on line 112 "<!-- message header end --><p dir="rtl" style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;"><span style="vertical-align: inherit;"><span style="vertical-align: inherit;">عزیز {$ client_name} ،</span></span></span></p>" too many shorthand attributes - Client ID: 1
ارور دوم :
Smarty Error: Syntax error in template "mailMessage:mailMessage:plaintext" on line 1 "عزیز {$ client_name} ،" too many shorthand attributes - Client ID: 1
ارور سوم :
Email Sending Failed - Email message rendered empty - please check the email message Smarty markup syntax (Subject: فاکتور ایجاد شد)
ارور چهارم :
Email Sent to milad miladi (WHMCS New Order Notification) - ((((((((که در اینجا اصلا ایمیل هم ارسال نمیشه )))))
ارور پنجم :
Smarty Error: Syntax error in template "mailMessage:mailMessage:message" on line 112 "<!-- message header end --><p dir="rtl" style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif;"><span style="vertical-align: inherit;"><span style="vertical-align: inherit;">عزیز {$ client_name} ،</span></span></span></p>" too many shorthand attributes - Client ID: 1
ارور ششم :
Smarty Error: Syntax error in template "mailMessage:mailMessage:plaintext" on line 1 "عزیز {$ client_name} ،" too many shorthand attributes - Client ID: 1
ارور هفتم :
Email Sending Failed - Email message rendered empty - please check the email message Smarty markup syntax (Subject: اطلاعات خرید شما)
-
-
June 8th, 2021 00:47
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : مشکل اساسی در ایمیل whmcs خیلی فوری

نوشته اصلی توسط
milad221
سلام عرض ادب خدمت همکاران عزیز متاسفانه ایمیل سایت به مشکل خورده موقع ای که سفارش جدیدی ثبت میشه نه برای من ایمیل سفارش جدید ارسال میشه و نه برای مشتریان ایمیل ارسال میشه
لاگ رو در پایین قرار میدم ببینیم چطور میشه این مشکلات رو حل کرد
البته اینم بگم بصورت گوگل ترنسلیت فارسی سازی کردم
ورژن هم 8.1.3
ارور اول :
ارور دوم :
ارور سوم :
Email Sending Failed - Email message rendered empty - please check the email message Smarty markup syntax (Subject: فاکتور ایجاد شد)
ارور چهارم :
Email Sent to milad miladi (WHMCS New Order Notification) - ((((((((که در اینجا اصلا ایمیل هم ارسال نمیشه )))))
ارور پنجم :
ارور ششم :
ارور هفتم :
Email Sending Failed - Email message rendered empty - please check the email message Smarty markup syntax (Subject: اطلاعات خرید شما)
ایمیل تمپلیت ها (email template) رو چک کنید ببینید.
از بخش General Settings تب Mail هم هدر و فوتر رو یه چک کنید. اگر هم از قالب ایمیل جایی استفاده می کنید یک بار دیگه چک کنید و مطمئن بشید که درست کپی کرده باشید.
-
تعداد تشکر ها از SaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
ایمیل تمپلیت ها (email template) رو چک کنید ببینید.
از بخش General Settings تب Mail هم هدر و فوتر رو یه چک کنید. اگر هم از قالب ایمیل جایی استفاده می کنید یک بار دیگه چک کنید و مطمئن بشید که درست کپی کرده باشید.
فهمیدم مشکل از کجاست متاسفانه برای ترجمه که از گوگل ترنسلیت استفاده شده توی فیلد های حاضر برای ترکیب مثال :
{$invoice_id} که باید باشه بصورت {$ invoice_id} شده و وصل $ یدونه اسپیس اضافه شده که باعث شده همه چی بهم بریزه
من چطور میتونم اینارو برگردونم به حالت قیلی خودش و همونطوری انگلیسی بذارم بمونه یا اگر فارسی شده سراغ دارید بدید ایمپورت کنم که عالی میشه
بخاطر اینکه این اسپیس اضافه شده کلا همه چی به مشکل خورده
امکانش هست از طریق اس کیو ال قسمت اایمیل هارو رو دوباره اپلود کرد به همون ورژن اصلی و انگلیسی خودش برگرده ؟
چون تمام قسمت ها داره کار خودشو رو انجام میده این اسپیس بوده که مشکلات رو بوجود اورده
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
milad221
فهمیدم مشکل از کجاست متاسفانه برای ترجمه که از گوگل ترنسلیت استفاده شده توی فیلد های حاضر برای ترکیب مثال :
{$invoice_id} که باید باشه بصورت {$ invoice_id} شده و وصل $ یدونه اسپیس اضافه شده که باعث شده همه چی بهم بریزه
من چطور میتونم اینارو برگردونم به حالت قیلی خودش و همونطوری انگلیسی بذارم بمونه یا اگر فارسی شده سراغ دارید بدید ایمپورت کنم که عالی میشه
بخاطر اینکه این اسپیس اضافه شده کلا همه چی به مشکل خورده
امکانش هست از طریق اس کیو ال قسمت اایمیل هارو رو دوباره اپلود کرد به همون ورژن اصلی و انگلیسی خودش برگرده ؟
چون تمام قسمت ها داره کار خودشو رو انجام میده این اسپیس بوده که مشکلات رو بوجود اورده
قالب های فارسی رایگان و غیر رایگان داخل اینترنت که زیاد هست و بسته به استایل اون و سلیقه خودتون باید انتخاب کنید.
اما اگر که از قالب فعلی راضی هستید تنها راه همین هست که تک تک همه رو وارد محیط ویرایشی مثل notepad++ یا vscode کنید و find and replace کنید که تک به تک اصلاح کنید
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
قالب های فارسی رایگان و غیر رایگان داخل اینترنت که زیاد هست و بسته به استایل اون و سلیقه خودتون باید انتخاب کنید.
اما اگر که از قالب فعلی راضی هستید تنها راه همین هست که تک تک همه رو وارد محیط ویرایشی مثل notepad++ یا vscode کنید و find and replace کنید که تک به تک اصلاح کنید
متاسفانه الان مشکل جدیدی هم پدیدار شده که کرون جاب رو کسی دست نزده ولی کرون اجرا نمیشه و نمیدونیم هنوز مشکلش از کجاست
فارسی ساز نیاز دارم قالب فکر نکنم مشکل داشته باشه چون با گوگل ترنسلیت فارسی شده همه رو ترجمه کرده و این مشکل رو بوجود اورده
ارور که جدیدا امروز کرون جاب ایمیلش رو برام میفرسته و توی اتوماسیون هم ارور قرمز دارم
کد PHP:
Your WHMCS is configured to perform the Daily System Cron during the hour of 1 pm. However, the Daily System Cron did not execute within that hour as expected.
This may be due to the scheduled time specified in your web hosting control panel's cron entry. Please ensure your web hosting control panel executes the WHMCS System Cron (cron.php) at least once per hour, every hour, every day. Refer to this troubleshooting guide for assistance.
If you have confirmed that setting, and you continue to receive this message, then please refer to the WHMCS Cron documentation to ensure you have itemized the appropriate command and any additional options.
Please contact WHMCS Support if you require further assistance.
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
milad221
متاسفانه الان مشکل جدیدی هم پدیدار شده که کرون جاب رو کسی دست نزده ولی کرون اجرا نمیشه و نمیدونیم هنوز مشکلش از کجاست
فارسی ساز نیاز دارم قالب فکر نکنم مشکل داشته باشه چون با گوگل ترنسلیت فارسی شده همه رو ترجمه کرده و این مشکل رو بوجود اورده
ارور که جدیدا امروز کرون جاب ایمیلش رو برام میفرسته و توی اتوماسیون هم ارور قرمز دارم
کد PHP:
your whmcs is configured to perform the daily system cron during the hour of 1 pm. However, the daily system cron did not execute within that hour as expected.
This may be due to the scheduled time specified in your web hosting control panel's cron entry. Please ensure your web hosting control panel executes the whmcs system cron (cron.php) at least once per hour, every hour, every day. Refer to this troubleshooting guide for assistance.
If you have confirmed that setting, and you continue to receive this message, then please refer to the whmcs cron documentation to ensure you have itemized the appropriate command and any additional options.
Please contact whmcs support if you require further assistance.
به نظر می رسه که کرون جاب whmcs ساعت ۱ به هر دلیلی اجرا نشده و تا ساعت ۱ ظهر فردا براتون این ایمیل میاد. جدی نگیرید و فقط صبر کنید تا فردا که کرون جاب اجرا بشه. در همین حین هم چک کنید و از داکیومنت های whmcs بخونید که همه موارد رو به درستی انجام داده باشید
-