-
December 25th, 2020, 16:55
راه اندازی سرور های بروزرسانی آنتی ویروس ESET NOD32 و ESET Endpoint Security
سلام وقت بخیر.
راه اندازی سرور های بروزرسانی آنتی ویروس ESET NOD32 و ESET Endpoint Security و امکان راه اندازی نمایندگی (دامنه های شما).
این سرویس به تازگی دوباره راه اندازی شده است و دیگر نیازی به Setup اختصاصی ندارد.
نام و نام کاربری یا لایسنس کاربری به دلخواه می تواند باشد (نمایندگی).
مشکل مسدود شدن دامنه ها نیز بر طرف شده است.
سایت تا چند روز آینده آماده خواهد شد.
-
تعداد تشکر ها ازAhrimanSefid به دلیل پست مفید
-
December 25th, 2020 16:55
# ADS
-
December 26th, 2020, 14:30
پاسخ : راه اندازی سرور های بروزرسانی آنتی ویروس ESET NOD32 و ESET Endpoint Security
درود و وقت بخیر.
در خصوص شرایط نمایندگی این نرم افزار و قیمتشون ممنون میشم بیشتر توضیح بدید تا بررسی های لازم انجام گردد.
با تشکر
-
-
December 27th, 2020, 14:37
پاسخ : راه اندازی سرور های بروزرسانی آنتی ویروس ESET NOD32 و ESET Endpoint Security
نمایندگی بستگی کامل به تعداد کاربران شما و همین طور نرم افزار فروخته شده دارد.
برای مثال پنل 1 500 کاربر eset nod32 حداقل هزینه برای نمایندگان بصورت ماهیانه 2 میلیون تا 4 میلیون می باشد. (هزینه سرور ، ترافیک مصرفی ، هزینه نگه داری و ...)
دامنه و لوگو خود شما برای کاربران شما.
نکته مهم :
به هیچ صورت دامنه شما از طرف eset nod32 بلاک نخواهد شد.
بروز رسانی ها آن تایم خواهد بود.
-
-
December 27th, 2020, 22:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AhrimanSefid
سلام وقت بخیر. راه اندازی سرور های بروزرسانی آنتی ویروس ESET NOD32 و ESET Endpoint Security و امکان راه اندازی نمایندگی (دامنه های شما). این سرویس به تازگی دوباره راه اندازی شده است و دیگر نیازی به Setup اختصاصی ندارد. نام و نام کاربری یا لایسنس کاربری به دلخواه می تواند باشد (نمایندگی). مشکل مسدود شدن دامنه ها نیز بر طرف شده است. سایت تا چند روز آینده آماده خواهد شد.
با سلام ایدی تلگرامتونو لطف میکنید قصد خرید مالکیت و اسکریپت رو دارم در صورت فروش برای مذاکره و توافق به ایدی تلگرام من در امضا پیام بدین تشکر
-
-
December 28th, 2020, 15:48

نوشته اصلی توسط
hasanvps
با سلام ایدی تلگرامتونو لطف میکنید قصد خرید مالکیت و اسکریپت رو دارم در صورت فروش برای مذاکره و توافق به ایدی تلگرام من در امضا پیام بدین تشکر
پیام ارسال شد برای شما.
-