سلام خدمت دوستان عزیز
دیشب من برای تست هاست اشتراکی، سراغ یکی از سایتای ارائه کننده هاست رفتم که از پست های ارسالیشون تو همین فروم، آدرس سایتشون رو دیدم
بعد از ثبتنام و تایید ایمیل ، تایید شماره موبایل همراه اول و جایگزین کردن NameServer اونها در سایت NIC ، سرویس فعال نشد و صبح یک تیکت باز شد با این محتوا
استفاده از V*-*P*-*N الان خیلی طبیعی و نرماله ، خداروشکر دوستان همه درجریان اوضاع زیرساخت اینترنت هستن، و خوب منم همیشه V**P**N م روشنه و در جواب این تیکت من گفتمباسلام
كاربر گرامي
با توجه به اينكه آي پي ثبت نام شما خارج از كشور ولي آدرس وارد شده شما ايران هست ، لطفا جهت تعيين هويت تصویر كارت ملي خود را در پاسخ به همين تيكت ارسال فرماييد
با تشكر
بلافاصله من V**-P*-*N رو قطع کردم و یک تیکت جدید باز کردم تا آی پی ایران بنده هم براشون ثبت بشه و بعد از ثبت آی پی ایران ، در جواب گفتندسلام
تایید شماره همراه اول بنده یعنی اینکه بنده ساکن ایران هستم
حالا وی پی ان بنده روشن بوده و متوجه نشدم
از بابت آی پی هم یک تیکت جدید باز میکنم تا ای پی ایرانم براتون ثبت شه
این مکالمه ادامه پیدا کرد و چون طولانیه همشو نذاشتم ولی درنهایت من براشون اسکن کارت ملی رو ارسال نکردم چون نوع رفتار اون ها رو کاملا غیرحرفه ای دونستمباسلام
جناب *** عزیز ، این تیکت جهت ارایه توضیحات باز نشده است و جز روال کاری هست .
لطفا جهت تعيين هويت تصویر كارت ملي خود را در پاسخ به همين تيكت ارسال فرماييد
با تشكر
حالا سوال اینجاست ، دوستانیکه خدمات هاستینگ ارائه میدن آیا برای ارائه هاست اونم برای دامنه IR که خود nic تایید هویت کامل انجام داده و از طرفی داخل پنل کاربری خود سایت، علاوه برتایید ایمیل،شماره همراهم تایید شده و آی پی ایران لاگ شده
آیا روال کاری! درخواست اسکن کارت ملی از کاربران هست ؟؟
ممنون میشم نظراتتونو بفرمایید