-
April 25th, 2018, 19:38
عضو انجمن
درگاه پرداخت واسط با پرداخت آنی وجه داریم ؟
درگاه بانک ملت قبل از ایجاد سیستم شاپرک به محض خرید کاربر پول به حساب می اومد که بعدش شاپرک رو درست کردن که فردای روز خرید مبلغ واریز می شد و الان هم جدیدا روزهای تعطیل هم واریزی ندارن و بانکداری آنلاین و اینترنتی همینطور در حال پیشرفت هست.
یه درگاه واسط پی لاین هم بود که خدمات خوبی داشت انصافا که توی موج فیل تر شدن درگاه های واسط اونم فیل تر شد. الان درگاه های واسطی که باهاشون کار کردم پرداخت شون منظم و به موقع نیست .
آیا درگاه واسطی هست که همون روز تسویه رو انجام بده حالا کارمزد هم داشته باشه مشکل نیست؟
-
-
April 25th, 2018 19:38
# ADS
-
April 25th, 2018, 20:09
عضو جدید
پاسخ : درگاه پرداخت واسط با پرداخت آنی وجه داریم ؟

نوشته اصلی توسط
1wp.ir
درگاه بانک ملت قبل از ایجاد سیستم شاپرک به محض خرید کاربر پول به حساب می اومد که بعدش شاپرک رو درست کردن که فردای روز خرید مبلغ واریز می شد و الان هم جدیدا روزهای تعطیل هم واریزی ندارن و بانکداری آنلاین و اینترنتی همینطور در حال پیشرفت هست.
یه درگاه واسط پی لاین هم بود که خدمات خوبی داشت انصافا که توی موج فیل تر شدن درگاه های واسط اونم فیل تر شد. الان درگاه های واسطی که باهاشون کار کردم پرداخت شون منظم و به موقع نیست .
آیا درگاه واسطی هست که همون روز تسویه رو انجام بده حالا کارمزد هم داشته باشه مشکل نیست؟
درود
کسب و کار شما چیست ؟
-
-
April 25th, 2018, 20:29
عضو انجمن
طراحی پوسته وردپرس و راه اندازی فروشگاه فایل . قبلا از درگاه های واسط زرین پال و پی لاین استفاده می کردم ولی دنبال یه درگاه واسط با امکان واریز آنی و یا حداقل واریز وجه در همون روز تسویه انجام بشه.
-
-
April 25th, 2018, 20:31
عضو انجمن
با سلام
pay.ir
حساب سامان داشته باشید, خیلی سریع (خواستم بگم آنی اما مطمئن نیستم) واریزی رو انجام میدن.
.::شرکت دو ملیتی فرا آسمان برای تو (SkyForYou), شناسه ثبت ایران : 524579, شناسه ثبت مالزی: 0918461M ::.
-
-
April 25th, 2018, 20:32
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
1wp.ir
طراحی پوسته وردپرس و راه اندازی فروشگاه فایل . قبلا از درگاه های واسط زرین پال و پی لاین استفاده می کردم ولی دنبال یه درگاه واسط با امکان واریز آنی و یا حداقل واریز وجه در همون روز تسویه انجام بشه.
فعلا و در حال حاضر روزانه یک بار و در صورتی که در بانک خودمان حساب باز کنید دوبار تسویه کارت به کارت قابل انجام هست ( اولی تا پایان وقت اداری باید درخواست تسویه بدید و از طریق شعب بانک انجام میگیره )
البته طبق قوانین به زودی تسویه ها توسط شاپرک و طبق قوانین اونها خواهد بود ولی فعلا به صورتی که در بالا گفتم قابل انجام هست
-
تعداد تشکر ها از mobtakeran به دلیل پست مفید
-
April 26th, 2018, 09:35
عضو انجمن
سلام
زرین پال واریز آنی داره ( البته باید زرین کارت داشته باشید )
-
-
April 26th, 2018, 09:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
سلام
زرین پال واریز آنی داره ( البته باید زرین کارت داشته باشید )
فکر کنم مهندس بعد محدودیت هایی که برای انتقال کارت به کارت تو بانک ها قرار دادند این مورد را حذف کردند
تو کانال خودشان که اینجور نوشته بودند و شاید دوباره قرار دادند، حالا اگر دوباره برقرار هست بنده اطلاع ندارم چون اطلاع رسانی نکردن
با توجه به اعمال محدودیت در سرویس کارت به کارت بانک آینده، سرویس های تسویه آنی زرین کارت به صورت موقت غیر فعال میباشند.
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
-
-
April 26th, 2018, 09:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
فکر کنم مهندس بعد محدودیت هایی که برای انتقال کارت به کارت تو بانک ها قرار دادند این مورد را حذف کردند
تو کانال خودشان که اینجور نوشته بودند و شاید دوباره قرار دادند، حالا اگر دوباره برقرار هست بنده اطلاع ندارم چون اطلاع رسانی نکردن

این اطلاعیه مال کی هست ؟ آخه ما چند روز پیش تسویه آنی داشتیم
یه مدت قطع بود دوباره درست شد
-
تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید
-
April 26th, 2018, 09:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
این اطلاعیه مال کی هست ؟ آخه ما چند روز پیش تسویه آنی داشتیم
یه مدت قطع بود دوباره درست شد
مال یک هفته قبل از عید بود
تو کانال اطلاعیه درست شدن نزدن
ممنون که اطلاع دادید
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
-
تعداد تشکر ها از iraniam2000 به دلیل پست مفید
-
April 26th, 2018, 10:34
جهان پی با برند جدید بازم شروع به کار کرده جهان پی پیشنهاد میشه
-