-
September 18th, 2020, 05:30
عضو جدید
کولوکیشن برج میلاد
سلام خدمات دوستان و عزیزان
لطف بفرمایید کامل مطالعه بفرمایید چرا که من به راهنمایی دقیقی نیاز دارم چون سواد و اطلاعات این کار را ندارم
بنده نیاز به چند سرور با کارت گرافیک دارم که بررسی هایی که انجام دادم این سرور ها به راحتی در ایران گیر نمیان و در خارج از کشور هم با قیمت های دلار ترسناک هستند.
پس با سواد و اطلاعات محدود خودم تصمیم گرفتم خودم سیستم ها رو تهیه کنم و در یک دیتا سنتر نصب کنم و از اونجایی که تعداد سیستم ها زیاد هستند و برای بلند مدت هستند به نظرم به صرفه تر خواهد بود.
چیزی ها و سوالاتی که من نیاز دارم :
۱.شرکت یا شخص معتبری که در دیتاسنتر بتونه تجهیزات مارو نصب و کانفیگ و مانیتور کنه و خیال مارو از این جهت راحت کنه.
۲.شرکت یا شخص بهترین و به صرفه ترین دیتا سنتر ها رو بتونه به ما با نقاط ضعف و قوت معرفی کنه.
۳.شرکت یا شخص شرایط قانونی و مشکلات حرفه ای ممکن رو برای ما تفهیم کنه.
۴.آیا دیتا سنتری در شرق کشور ترجیحا مشهد هم موجود هست که ما بتونیم راحت تر کار هامونو پیش ببریم ؟
-
تعداد تشکر ها از hkh به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2020 05:30
# ADS
-
September 18th, 2020, 11:35
عضو انجمن
پاسخ : کولوکیشن برج میلاد
با سلام و احترام .
از طریق تلگرام یا تماس با شماره 09365677482 با ما در ارتباط باشید .
ما خودمون مشهد هستیم قربان .
-
-
September 18th, 2020, 21:09
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hkh
لطف بفرمایید کامل مطالعه بفرمایید چرا که من به راهنمایی دقیقی نیاز دارم چون سواد و اطلاعات این کار را ندارم
بنده نیاز به چند سرور با کارت گرافیک دارم که بررسی هایی که انجام دادم این سرور ها به راحتی در ایران گیر نمیان و در خارج از کشور هم با قیمت های دلار ترسناک هستند.
پس با سواد و اطلاعات محدود خودم تصمیم گرفتم خودم سیستم ها رو تهیه کنم و در یک دیتا سنتر نصب کنم و از اونجایی که تعداد سیستم ها زیاد هستند و برای بلند مدت هستند به نظرم به صرفه تر خواهد بود.
۱.شرکت یا شخص معتبری که در دیتاسنتر بتونه تجهیزات مارو نصب و کانفیگ و مانیتور کنه و خیال مارو از این جهت راحت کنه.
۲.شرکت یا شخص بهترین و به صرفه ترین دیتا سنتر ها رو بتونه به ما با نقاط ضعف و قوت معرفی کنه.
۴.آیا دیتا سنتری در شرق کشور ترجیحا مشهد هم موجود هست که ما بتونیم راحت تر کار هامونو پیش ببریم ؟
باسلام
در تهران از مرکز داده پارس آنلاین امکان ارائه سرویس میباشد.
http://www.roobinaserver.ir/Colocation.php
مانیتور به صورت پیشفرض و تمام موارد اساسی سرویس توسط ما انجام میگردد.
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
September 20th, 2020, 10:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hkh
با سلام
سرور 2یونیت حداقل هزینه ماهیانه 1.100 هزارتومان برای کولو میباشد.
میتونید یک سیستم معمولی خریداری کنید و داخل کیس های رک مونت قرار دهید و داخل دیتاسنتر بذارید ولی 4یونیت فضا خواهد گرفت بخاطر اینکه کارت گرافیک مورد نظر شما فول سایز هست و داخل کیس های 2یونیت جا نمیشود.
راه دیگر این هست که سرور های DL380 G8/9 تهیه کنید و کارت گرافیک را با raiser روی سرور بگذارید
-
-
September 20th, 2020, 12:37
عضو جدید
سلام و احترام
سرور اختصاصی ایران
شرایط اجاره به شرط تملیک
*وام بانکی*سخت افزار نو*تعداد و مدت محدود*
https://hostbaran.com/cp/submitticket.php
-