-
July 31st, 2020, 14:32
عضو انجمن
نصب قالب جدید بدون تغییر قالب قبلی
سلام دوستان
یه سایتی هست که با وردپرس اومده بالا و یه قالبی داره
من میخوام یه قالب جدید بیارم بالا براش اما در حین اینکه قالب جدید و نصب میکنم و تغییرات ایجاد میکنم، نمیخوام صفحه اصلی دست بخوره
نمیخوام بزنم سایت در دست طراحیه و نمیخوام یه فولدر جدید بزنم که ریدایرکت بشه
پیشنهاد شما چیه؟
یکی از دوستان میگفت یه راهی هست که میشه صفحه اصلی و فیکس نگ داشت تا طراخی قالب جدید تموم بشه و بیاری بالا
-
-
July 31st, 2020 14:32
# ADS
-
July 31st, 2020, 15:21
عضو انجمن
پاسخ : نصب قالب جدید بدون تغییر قالب قبلی
سلام
یک راه نصب قالب جدید روی ساب دامین مجزا هست که یک کپی از سایت فعلی رو در ساب دامین داشته باشید و کار تون رو انجام بدید و در نهایت دیتا رو از ساب دامین به دامنه اصلی منتقل کنید.
قالب ها پنل جداگانه دارند یا که با صفحه ساز طراحی شدند؟
راه های دیگه فعلا به نظرم نمیرسه. دوستان اگر راهی باشه حتما خواهند گفت.
-
-
July 31st, 2020, 17:33

نوشته اصلی توسط
Arminit
سلام دوستان
یه سایتی هست که با وردپرس اومده بالا و یه قالبی داره
من میخوام یه قالب جدید بیارم بالا براش اما در حین اینکه قالب جدید و نصب میکنم و تغییرات ایجاد میکنم، نمیخوام صفحه اصلی دست بخوره
نمیخوام بزنم سایت در دست طراحیه و نمیخوام یه فولدر جدید بزنم که ریدایرکت بشه
پیشنهاد شما چیه؟
یکی از دوستان میگفت یه راهی هست که میشه صفحه اصلی و فیکس نگ داشت تا طراخی قالب جدید تموم بشه و بیاری بالا
با سلام و احترام،
برای این مورد می توانید صفحه اصلی را به صورت موقت کپی کنید و با ریدایرکت به آدرس جدید موقتا" صفحه اصلی از آدرس جدید فراخوانی بشه و پس از اعمال تغییرات در قالب اصلی ریدایرکت را بردارید.
همچنین می توانید تغییرات را بر روی آدرس و یا مسیر دیگری انجام دهید و پس از اعمال تغییرات، تغییرات جدید را در قالب اصلی اعمال کنید.
موردی که در انتها فرمودید برای سایت هایی که از افزونه های صفحه ساز مانند المنتور استفاده می کنند. در واقع تغییرات قالب بر روی یک Page که در تنظیمات وردپرس به عنوان صفحه اصلی تنظیم شده است اعمال می شود. صفحه اصلی به عنوان یک Page ساخته شده است و در تنظیمات وردپرس به عنوان صفحه اصلی تنظیم شده است. در این روش قالب عوض نمی شود بلکه بر روی همان قالب فعلی با افزونه صفحه ساز تغییرات دلخواه اعمال می شود که این تغییرات می تواند از آن Page مثتثنی باشد.
-
-
August 7th, 2020, 14:11
عضو انجمن
سلام
به نظرم همرو انتقال بدم به یه فولدر یا سای دامین
بعد ریدایرکت کنم روی اون فولدر
کارم تموم شد ریدایرکت و بردارم
اینطوری بهترین راهه
-
-