-
July 14th, 2020, 21:12
مشکل با لپ تا پ hp
از دوستان کسی هست تو انجمن لپ تا پ hp8570pداشته باشه یه مشکلی دارم وقتی لپ تاپ با باطری کار میکنه فن cpuچرخش نداره ولی وقتی با شارزر وصلش میکنم کار میکنه تعویض فن +باطری هم انجام دادم نو خریدم خواستم بدونم سیستم hpخودش واقعا اینجوریه؟
-
-
July 14th, 2020 21:12
# ADS
-
July 14th, 2020, 21:35
عضو دائم
پاسخ : مشکل با لپ تا پ hp

نوشته اصلی توسط
sniper007
از دوستان کسی هست تو انجمن لپ تا پ hp8570pداشته باشه یه مشکلی دارم وقتی لپ تاپ با باطری کار میکنه فن cpuچرخش نداره ولی وقتی با شارزر وصلش میکنم کار میکنه تعویض فن +باطری هم انجام دادم نو خریدم خواستم بدونم سیستم hpخودش واقعا اینجوریه؟
سلان
هیچ لپتاپی همچین مورد یا مشکلی نداره
این احتملا توی مسیر برق رسانی یجایی قطعی چیزی داره که از سمت باطری برق به فن نمیرسه و از سما شارژر میرسه
-
-
July 14th, 2020, 23:50

نوشته اصلی توسط
sniper007
روی آیکن باتری راست کلیک کرده و سپس Power Option و Change Advanced Power Settings
گزینه های زیر را برای باتری بررسی کنید
System cooling policy (باتری Passive و Plugged in بر روی Active)
Maximum processor state (هر دو 100 باشد)
-
-
July 15th, 2020, 08:19

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
روی آیکن باتری راست کلیک کرده و سپس Power Option و Change Advanced Power Settings
گزینه های زیر را برای باتری بررسی کنید
System cooling policy (باتری Passive و Plugged in بر روی Active)
Maximum processor state (هر دو 100 باشد)
===============================
یه 5 دقیقه ای کار کرد مجدد از کار افتاد
-
-
July 15th, 2020, 12:57

نوشته اصلی توسط
sniper007
===============================
یه 5 دقیقه ای کار کرد مجدد از کار افتاد
مشل سخت افزاری نیست . موقع استفاده از باتری فرکانس پردازنده کاهش پیدا میکنه و نیازی به فن نداره
-