-
July 13th, 2020, 02:02
عضو انجمن
سرعت پایین دانلود از هتزنر
سلام دوستان. من سرور مجازی روی هتزنر راه اندازی کردم .. سرعت دانلودش از ایران خیلی خیلی کند هست (کمتر از 100kB/s) .سرعت اینترنت در حد 20 مگابیته.
در حالی که از دوستانم در خارج از ایران خواستم امتحان کنم و همون فایل رو با سرعت خیلی بالا دانلود میکرد.. میتونید راهنمایی بکنید؟ کسی تجربه ی مشابهی داره؟
-
-
July 13th, 2020 02:02
# ADS
-
July 13th, 2020, 03:29
پاسخ : سرعت پایین دانلود از هتزنر
-
-
July 13th, 2020, 06:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sina_mech
سلام دوستان. من سرور مجازی روی هتزنر راه اندازی کردم .. سرعت دانلودش از ایران خیلی خیلی کند هست (کمتر از 100kB/s) .سرعت اینترنت در حد 20 مگابیته.
در حالی که از دوستانم در خارج از ایران خواستم امتحان کنم و همون فایل رو با سرعت خیلی بالا دانلود میکرد.. میتونید راهنمایی بکنید؟ کسی تجربه ی مشابهی داره؟
سلام
سرور اختصاصی خودتون هست یا سرور مجازی تهیه کردید؟
اگر سرور اختصاصی خودتون هست آیا ساب نت ای پی تهیه کردید یا تک ای پی زدید برای سرور مجازی ویندوزتون؟
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
-
July 13th, 2020, 08:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farhadhelix
سلام
سرور اختصاصی خودتون هست یا سرور مجازی تهیه کردید؟
اگر سرور اختصاصی خودتون هست آیا ساب نت ای پی تهیه کردید یا تک ای پی زدید برای سرور مجازی ویندوزتون؟
سرور مجازی ای هست که توی سرور اختصاصی خودم ساختمش. تک آی پی خریدم (ساب نت نیست).
-
-
July 13th, 2020, 16:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sina_mech
سرور مجازی ای هست که توی سرور اختصاصی خودم ساختمش. تک آی پی خریدم (ساب نت نیست).
اگر تک ای پی هست نباید چنین مشکلی باشه
تیکت بزنید به هتزنر
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
-
July 13th, 2020, 21:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farhadhelix
اگر تک ای پی هست نباید چنین مشکلی باشه
تیکت بزنید به هتزنر
من البته از خاصی دانلود میکنم (8096). میتونه به خاطر این باشه که از پورت 80 یا 443 نیست؟
-
-
July 14th, 2020, 02:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sina_mech
من البته از خاصی دانلود میکنم (8096). میتونه به خاطر این باشه که از پورت 80 یا 443 نیست؟
خیر سرعت دانلود ارتباطی با نوع کانکشن نداره
-
-
July 14th, 2020, 12:06
عضو انجمن
شما باید از لینک خارج تست کنید
اکر مشکل سرعت نبود مشکل از سمت ایرانه
ایران به خارج محدوده معمولا
مگر اینکه محدودیت روی سرورش نباشه
پالس سرور،هاستینگ و سرورمجازی، اختصاصی ازکشورهای آمریکا،آلمان،ایران وهلند*شرکت رسمی ثبت شده*بیش از 8 سال سابقه فعالیت(نماد اعتماد)
پشتیبانی |آدرس: pulseserver.net |تلگرام: @aminpulse
-