-
July 12th, 2020, 13:02
عضو انجمن
هاست آلمان یا هاست فرانسه ؟
با سلام و احترام ،
دوستان ، بعضی از هاستینگ ها ، هاست فرانسه ارائه میدهند ، میخواستم ببینم هاست فرانسه با هاست آلمان چه فرقی میکنه و چه برتری داره؟
ممنونم.
-
-
July 12th, 2020 13:02
# ADS
-
July 12th, 2020, 13:51
عضو انجمن
پاسخ : هاست آلمان یا هاست فرانسه ؟
خیلی ببخشیدا به من ربطی نداره اما واقعا دیگه شما شورش رو دراوردید چند ساله اکانت شما را میشناسیم و همش لنگ هاست خریدن هستید و این کشور یا اون کشور یا این سایت یا اون شرکت هاست و از این قبیل سوال ها و پست ها مشابه بارها دیدم بنظرم دچار وسواس فکری شدید این در زندگی خوب نیست اینده اذیت میکنه ادم را همچنین خودم هم وسواس تمیزی دارم .
در پاسخ به سوالتون جفت این کشور از نظر پینگ تایم پایین خوب هستند و به سیاست اون شرکت هاستینگ مربوط میشه با کدام دیتاسنتر و سرور و کشور و غیره کار کنه برای شما فرقی نمیکنه مهم اینه اپ تایم و پشتیبانی و سرعت خدمات اون سرویس دهنده خوب باشه نه کشور نه دیتاسنتر نه ایپی نه غیره .
-
تعداد تشکر ها ازمینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2020, 16:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
خیلی ببخشیدا به من ربطی نداره اما واقعا دیگه شما شورش رو دراوردید چند ساله اکانت شما را میشناسیم و همش لنگ هاست خریدن هستید و این کشور یا اون کشور یا این سایت یا اون شرکت هاست و از این قبیل سوال ها و پست ها مشابه بارها دیدم بنظرم دچار وسواس فکری شدید این در زندگی خوب نیست اینده اذیت میکنه ادم را همچنین خودم هم وسواس تمیزی دارم .
در پاسخ به سوالتون جفت این کشور از نظر پینگ تایم پایین خوب هستند و به سیاست اون شرکت هاستینگ مربوط میشه با کدام دیتاسنتر و سرور و کشور و غیره کار کنه برای شما فرقی نمیکنه مهم اینه اپ تایم و پشتیبانی و سرعت خدمات اون سرویس دهنده خوب باشه نه کشور نه دیتاسنتر نه ایپی نه غیره .
با سلام و احترام ،
اول ، یک دنیا ممنونم بابت توجه و احترامتون.
دوم ، اگر بگم تا الان 16 تا هاست و 6 سرور مجازی ( که فول کانفیگ برای هاست شده بودند و از دوستان همین انجمن که بعضی ها یک تریلی عنوان یک میکشند ، بعضی هاست ها و سرور های مجازی رو خریدم و بعدا نتونستند جوابگو باشند) عوض کردم ، شاید باور نکنید !
خلاصه سرتون رو به درد نمی آورم و جسارت به حضرتعالی نباشه ، نمیدونم چرا با زدن بعضی از تاپیک های من به بعضی از دوستان ناجور فشار میاد در حدی که دیوانه میشوند !
البته من با جواب ندادن و بی محل گذاشتن ، پست های نامربوط بعضی از دوستان بزرگترین ضربه و تو دهنی رو بهشون میزنم که از صد تا فحش و ناسزا که در شان من نیست به مراتب فوق العاده بدتر و زجر آور تر است و به این معنی است که حتی این دوستان ارزش جواب دادن و گرفتن وقت منو ندارن که با توجه به سطح سواد و فکر بعضی از دوستان بیشتر از این هم توقعی از ایشان نیست !
به هر حال اسم اینجا انجمن است و من هر وقت دوست داشتم میتونم هر مطلب مربوط به انجمن و بخش مربوط را بزارم و برای دوستان دعوت نامه هم فرستاده نشده ، دوست داشتند جواب بدهند و دوست نداشتند ، جوا ندهند.
این بار رو به احترام حضرتعالی جواب دادم ، که بعضی از دوستانی که حتی ارزش جواب دادن رو ندارند ، قشنگ روشن شده باشند.
به قول معروف : در خانه اگر کس است ، یک حرف بس است.
حرف حق هم از زهر تلخ تر است !
بازم از بزرگواری و صبر شما متشکرم.
سلامت باشید.
ممنونم.
ویرایش توسط Sohan Roh : July 12th, 2020 در ساعت 17:10
-
تعداد تشکر ها از Sohan Roh به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2020, 17:12

نوشته اصلی توسط
sohan roh
با سلام و احترام ،
اول ، یک دنیا ممنونم بابت توجه و احترامتون.
دوم ، اگر بگم تا الان 16 تا هاست و 6 سرور مجازی ( که فول کانفیگ برای هاست شده بودند و از دوستان همین انجمن که بعضی ها یک تریلی عنوان یک میکشند ، بعضی هاست ها و سرور های مجازی رو خریدم و بعدا نتونستند جوابگو باشند) عوض کردم ، شاید باور نکنید !
خلاصه سرتون رو به درد نمی آورم و جسارت به حضرتعالی نباشه ، نمیدونم چرا با زدن بعضی از تاپیک های من به بعضی از دوستان ناجور فشار میاد در حدی که دیوانه میشوند !
البته من با جواب ندادن و بی محل گذاشتن ، پست های نامربوط بعضی از دوستان بزرگترین ضربه و تو دهنی رو بهشون میزنم که از صد تا فحش و ناسزا که در شان من نیست به مراتب فوق العاده بدتر و زجر آور تر است و به این معنی است که حتی این دوستان ارزش جواب دادن و گرفتن وقت منو ندارن که با توجه به سطح سواد و فکر بعضی از دوستان بیشتر از این هم توقعی از ایشان نیست !
به هر حال اسم اینجا انجمن است و من هر وقت دوست داشتم میتونم هر مطلب مربوط به انجمن و بخش مربوط را بزارم و برای دوستان دعوت نامه هم فرستاده نشده ، دوست داشتند جواب بدهند و دوست نداشتند ، جوا ندهند.
این بار رو به احترام حضرتعالی جواب دادم ، که بعضی از دوستانی که حتی ارزش جواب دادن رو ندارند ، قشنگ روشن شده باشند.
به قول معروف : در خانه اگر کس است ، یک حرف بس است.
حرف حق هم از زهر تلخ تر است !
بازم از بزرگواری و صبر شما متشکرم.
سلامت باشید.
ممنونم.
شاید صحبت دوستمون با توجه به نام کاربریتون درست باشه
-
تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید
-
July 12th, 2020, 17:16
عضو انجمن
-
-
July 12th, 2020, 19:14

نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
با سلام و احترام ،
از شما بعید بود این حرف
ممنونم.
شوخی بود عزیز دل به دل نگیر
-
-
July 12th, 2020, 21:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hoka
شوخی بود عزیز دل به دل نگیر
سلام ،
ارادتمند ،
اقا در مورد موضوع تاپیک نظری ندارید ؟
ممنونم.
-
-
July 13th, 2020, 07:18
عضو انجمن
جفت لوکیشن ها خوب هست
مهم کیفیت سرور ارائه دهنده و پشتیبانیش هست
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید
-
July 13th, 2020, 09:15

نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
سلام ،
ارادتمند ،
اقا در مورد موضوع تاپیک نظری ندارید ؟
ممنونم.
مهم لوکیشن نیست . مهم سرور هست عزیز دل . سرور های ovh و هتزنر نوشون خوبه . ولی خب هر دو این دیتاسنتر ها سرور های خیلی قدیمیشون رو هم میزارن برای اجاره که اون ها بدرد نمیخوره .
-
تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید