نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: اتصال وردپرس به whmcs برای خواندن قیمت یا استفاده از کد پی اچ پی در مطالب

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض اتصال وردپرس به whmcs برای خواندن قیمت یا استفاده از کد پی اچ پی در مطالب

سلام

من یک قالب آماده وردپرس خریدم و یک اسکریپت پی اچ پی هم نوشتم که قیمت ها رو از دیتابیس WHMCS میره به همراه اسم و بقیه مشخصات می خونه و من طبق فانکشنی که نوشتم اون رو صدا می زنم تا قیمت یا بخش دیگه ای رو برای من نمایش بده.
    من افزونه هایی که به WHMCS وصل می شوند رو تست کردم و فقط اتصال انجام می شد اما قیمت رو برای من نمی آورد. و همین طور چند تا افزونه دیگر هم تست کردم که بتونم از کد خام PHP در متن و نوشته استفاده کنم که به اسکریپت خودم متصلش کنم که اون هم کار نکرد و کد پی اچ پی رو اصلا parse نمی کنه و به صورت خام مثل <?php echo 'test'; نشون میده.

دوستان نظر یا تجربه ای در این زمینه دارند؟ قیمت ها رو ترجیحا از اسکریپت خودم بتونه با پی اچ پی بخونه بهتر هست چون متغیرهایی هست که اسم محصول رو هم از دیتابیس می خونه و خیلی چیزهای دیگه که من در صفحه اول که سایت رو دستی طراحی و کدنویسی کردم با پی اچ پی، بتونه بهش وصل بشه.

با تشکر از همه

2. # ADS

عضو انجمن nima17701 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,630
    تشکر تشکر شده 
    614
    تشکر شده در
    436 پست

پیش فرض پاسخ : اتصال وردپرس به whmcs برای خواندن قیمت یا استفاده از کد پی اچ پی در مطالب

سلام
    افزونه
    WHMpress کاری که شما میخواهید انجام میده، بررسی کنید شاید بتونه بهتون کمکی بکنه.
    موفق باشید
    [●] شرکت توسعه سامان نـیماد [●]
    ارائه دهنده خدمات هاستینگ، طراحی سایت، پیام کوتاه
    نیماد

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    900
    تشکر شده در
    777 پست

پیش فرض پاسخ : اتصال وردپرس به whmcs برای خواندن قیمت یا استفاده از کد پی اچ پی در مطالب

از WHMpress میتونید استفاده کنید
    اما قطعا نیاز به ادیت های زیادی خواهید داشت برای فیکس شدن

عضو دائم Rezash آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    889
    تشکر تشکر شده 
    2,385
    تشکر شده در
    1,535 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hashtag نمایش پست ها
    سلام

من یک قالب آماده وردپرس خریدم و یک اسکریپت پی اچ پی هم نوشتم که قیمت ها رو از دیتابیس WHMCS میره به همراه اسم و بقیه مشخصات می خونه و من طبق فانکشنی که نوشتم اون رو صدا می زنم تا قیمت یا بخش دیگه ای رو برای من نمایش بده.
    من افزونه هایی که به WHMCS وصل می شوند رو تست کردم و فقط اتصال انجام می شد اما قیمت رو برای من نمی آورد. و همین طور چند تا افزونه دیگر هم تست کردم که بتونم از کد خام PHP در متن و نوشته استفاده کنم که به اسکریپت خودم متصلش کنم که اون هم کار نکرد و کد پی اچ پی رو اصلا parse نمی کنه و به صورت خام مثل <?php echo 'test'; نشون میده.

دوستان نظر یا تجربه ای در این زمینه دارند؟ قیمت ها رو ترجیحا از اسکریپت خودم بتونه با پی اچ پی بخونه بهتر هست چون متغیرهایی هست که اسم محصول رو هم از دیتابیس می خونه و خیلی چیزهای دیگه که من در صفحه اول که سایت رو دستی طراحی و کدنویسی کردم با پی اچ پی، بتونه بهش وصل بشه.

با تشکر از همه
    یک پلاگین ساده وردپرس تهیه کنید و با ایجاد shortcode قیمت و مشخصات محصولات دلخواه رو دریافت و در قالب نمایش بدید
    بک آپ بگیرید قبل از آنکه پشیمان شوید!
    تشخیص سیستم مدیریت محتوای سایت - سایت شخصی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)