-
عضو انجمن
مشورت بسیار مهم برای هاست ذخیره سازی خصوصی !
با سلام و احترام و عرض ادب ،
دوستان عزیز ،
یکی از دوستان یک مشکل پیدا کرده بود ، گفتم اینجا مطرح کنم ، ببینم به نتیجه ای میرسیم.
ایشون یک سایت دانلود نرم افزار ها و آموزش های خارجی زده ، مثل دانلود آموزش های مختلف کامپیوتر از شرکت های خارجی ، دانلود ویندوز های مختلف و ....
حالا میخواد این آموزش ها و نرم افزارها رو یک جایی ذخیره کنه و لینک های دانلود رو فقط برای دوستان که اشتراک میخرند ، ارسال کنه.
هاست یا فضای ذخیره سازی نیاز داره که به هیچ عنوان نتونن بهش گیر بدهند و مثلا اگر ریپورت شد به خاطر آموزش ها و نرم افزار ، برای فایل ها کوچکترین مشکلی پیش نیاد و نتونن فایل ها رو پاک و یا هاست و یا فضای ذخیره سازی رو مسدود کنند و یوزرها همیشه بتونند دانلود کنند.
ضمنا لینک ها آپلود شده با سرعت بالا و قابلیت ریزوم قابل دانلود باشند.
امیدوارم تونسته باشم به بهترین وجه مشکل رو توضیح بدهم.
شما دوستان گرامی ، نظر یا پیشنهادی در این مورد دارید ؟
سلامت و شاد باشید.
ممنونم.
-
-
May 1st, 2020 12:39
# ADS
-
پاسخ : مشورت بسیار مهم برای هاست ذخیره سازی خصوصی !

نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
دوستان عزیز ،
یکی از دوستان یک مشکل پیدا کرده بود ، گفتم اینجا مطرح کنم ، ببینم به نتیجه ای میرسیم.
ایشون یک سایت دانلود نرم افزار ها و آموزش های خارجی زده ، مثل دانلود آموزش های مختلف کامپیوتر از شرکت های خارجی ، دانلود ویندوز های مختلف و ....
حالا میخواد این آموزش ها و نرم افزارها رو یک جایی ذخیره کنه و لینک های دانلود رو فقط برای دوستان که اشتراک میخرند ، ارسال کنه.
هاست یا فضای ذخیره سازی نیاز داره که به هیچ عنوان نتونن بهش گیر بدهند و مثلا اگر ریپورت شد به خاطر آموزش ها و نرم افزار ، برای فایل ها کوچکترین مشکلی پیش نیاد و نتونن فایل ها رو پاک و یا هاست و یا فضای ذخیره سازی رو مسدود کنند و یوزرها همیشه بتونند دانلود کنند.
سلامت و شاد باشید.
ممنونم.
با سلام و احترام ،
مخاطب سایت اگر داخل کشور است می توانند هاست دانلود ایران تهیه کنند .
-
تعداد تشکر ها از gharibion به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
gharibion
با سلام و احترام ،
مخاطب سایت اگر داخل کشور است می توانند هاست دانلود ایران تهیه کنند .
با سلام ،
هم داخله هم خارج.
ممنونم.
-
-
عضو انجمن
با سلام و احترام ،
دوستان واقعا راهکاری نیست ؟
ممنونم.
-
-
عضو دائم
سلام
راهکار خرید سرور مجازی و تبدیل به هاست دانلود یا خرید هاست دانلود با پنل های مثل دایرکت ادمین و ... است
چون میخواد که لینک ها را به اشتراک بذاره ، بهتره هاست ایران تهیه کنه که ابیوز از دیتاسنتر نگیرد
در بخش درخواست ، پست بزنید تا به شما افر بدهیم
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از company_hosting به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
با احترام
پیشنهاد میشه از دیتاسنتر های هلند و ایران استفاده کنند تا از دیتاسنتر ابیوز نگیرند
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از w.h.t به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
دوستان عزیز ،
سلامت و شاد باشید.
ممنونم.
سلام
میتوانند سرویس دانلود فایل ایران تهیه کنند و به سایتشان متصل کنند در اصل در بک گراند سرویس دانلود فعالیت میکند، آیپی سرویس دانلود مشخص نیست و خطری نخواهد داشت.
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-