-
January 4th, 2021, 09:33
عضو جدید
ارور 403 روی دایرکت ادمین
سلام و ادب خدمت تمام بزرگواران
یه سوال داشتم . یه سایت وردپرسی دارم که مشکلی نداره و داره کار می کنه اما هیچ فایلی رو نمیشه ازش دانلود کرد و ارور 403 میده . تمام فایل های htaccess رو چک کردم و پرمیشن فولدرها هم 755 و فایل های دانلود هم درست هست . security mode رو هم غیر فعال کردم اما تاثیری نداشت . دوستان می تونن حدس بزنن مشکل از کجاست یا تجربه همچین موردی رو داشتن ؟
-
-
January 4th, 2021 09:33
# ADS
-
January 4th, 2021, 10:32
پاسخ : ارور 403 روی دایرکت ادمین

نوشته اصلی توسط
karimeh
سلام و ادب خدمت تمام بزرگواران
یه سوال داشتم . یه سایت وردپرسی دارم که مشکلی نداره و داره کار می کنه اما هیچ فایلی رو نمیشه ازش دانلود کرد و ارور 403 میده . تمام فایل های htaccess رو چک کردم و پرمیشن فولدرها هم 755 و فایل های دانلود هم درست هست . security mode رو هم غیر فعال کردم اما تاثیری نداشت . دوستان می تونن حدس بزنن مشکل از کجاست یا تجربه همچین موردی رو داشتن ؟
درود بر شما
ممکنه یکی از مراحل رو در بیلد کردن وب سرور یا پی اچ پی جا انداخته باشید یا پرمیشن ها به هم ریخته باشه:
تنظیم مجدد سطح دسترسی ها:
کد:
کل سیستم:
cd /usr/local/directadmin/scripts
./set_permissions.sh all
یک کاربر:
./set_permissions.sh domaindir domain.com
کد:
cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build rewrite_confs
اگر از آپاچی استفاده می کنید و دستور های بالا جواب نداد، باید از mod_ruid2 استفاده کنید.
موفق و پیروز باشید.
-
تعداد تشکر ها ازtpark به دلیل پست مفید
-
January 4th, 2021, 10:32
سطح دسترسی فایلی که قصد دانلود دارید رو چک کنید روی چند هست
روی 644 قرار بدید و مجدد چک کنید
-
تعداد تشکر ها ازhamra به دلیل پست مفید
-
January 4th, 2021, 13:18
درود و وقت بخیر
سطح دسترسی فایلی که قصد دانلود دارید رو میبایست چک کنید که روی چه عددی است. سپس تغییر به عدد 644 بدید و مجددا امنحان کنید ببینید مشکل حل شد یا خیر ؟
-