-
August 23rd, 2016, 20:46
بهترین راه برای تبلیغ یک اپلیکیشن موبایل چیست؟
سلام دوستان عزیز
لطفا اگه در زمینه انتشار اپلیکیشن موبایل تجربه ای دارید من رو راهنمایی کنید.
چه نوع تبلیغاتی برای افزایش دانلود یک اپلیکیشن وجود داره؟ تبلیغات کلیکی موبایلی (مثل عدد)، تبلیغات کلیکی به صورت اینترنتی (مثل ای نتورک)، رپورتاژ و... ؟
-
تعداد تشکر ها از pouryamb به دلیل پست مفید
-
August 23rd, 2016 20:46
# ADS
-
August 23rd, 2016, 20:52
عضو انجمن
پاسخ : بهترین راه برای تبلیغ یک اپلیکیشن موبایل چیست؟

نوشته اصلی توسط
pouryamb
سلام دوستان عزیز
لطفا اگه در زمینه انتشار اپلیکیشن موبایل تجربه ای دارید من رو راهنمایی کنید.
چه نوع تبلیغاتی برای افزایش دانلود یک اپلیکیشن وجود داره؟ تبلیغات کلیکی موبایلی (مثل عدد)، تبلیغات کلیکی به صورت اینترنتی (مثل ای نتورک)، رپورتاژ و... ؟
تلگرام . خود بنده به شخصه جذب میشم . باید عنوان مناسبی داشته باشی برای تبلیغ
-
تعداد تشکر ها ازalirezakaj به دلیل پست مفید
-
August 23rd, 2016, 21:04
سلام
تلگرام که دوستمون گفتن در صورتیه که یکم کذب و دروغ هم همراش باشه
برای خود من پیش آمده بار ها تبلیغات عجیبی از کار هایی که اصلاً از نظر من ممکن نبوده و نیست در تلگرام دیدم اما وقتی رفتم توش دیدم نه بابا بازم اون کار ممکن نیستش فقط فروشنده خواسته محصولش رو بفروشه تبلیغ کاذب انجام داده.
اما اگه مشکل مالی ندارید بهترین راه تبلیغ تو سایت های میلیونی مثل downloadha.com یا soft98.ir است تو این سایت ها نمیشه یه بنر باشه ولی کلیک نشه حتی حرفه ای ها هم بعضی از بنر های این سایت ها رو (البته در صورتی که وقتی چک میکنن لینک زیر مجموعه گیری طرف نباشه) کلیک میکنن چه برسه به کاربران مبتدی.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید
-
August 23rd, 2016, 21:09

نوشته اصلی توسط
alirezakaj
تلگرام . خود بنده به شخصه جذب میشم . باید عنوان مناسبی داشته باشی برای تبلیغ
منظورتون تبلیغ در کانال ها هست یا ارسال پیام دسته جمعی؟

نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
تلگرام که دوستمون گفتن در صورتیه که یکم کذب و دروغ هم همراش باشه

برای خود من پیش آمده بار ها تبلیغات عجیبی از کار هایی که اصلاً از نظر من ممکن نبوده و نیست در تلگرام دیدم اما وقتی رفتم توش دیدم نه بابا بازم اون کار ممکن نیستش فقط فروشنده خواسته محصولش رو بفروشه تبلیغ کاذب انجام داده.
اما اگه مشکل مالی ندارید بهترین راه تبلیغ تو سایت های میلیونی مثل downloadha.com یا soft98.ir است تو این سایت ها نمیشه یه بنر باشه ولی کلیک نشه حتی حرفه ای ها هم بعضی از بنر های این سایت ها رو (البته در صورتی که وقتی چک میکنن لینک زیر مجموعه گیری طرف نباشه) کلیک میکنن چه برسه به کاربران مبتدی.
نه متاسفانه بودجه چند میلیونی برای این کار نداریم. قطعا یکی از بهترین روشها بنر زدن در این سایتها هست اما برامون امکان پذیر نیست.
-
-
August 23rd, 2016, 21:19
عضو جدید
سلام دوست عزیز
برای انتشار اپلیکیشنی که دارید با مراجعه به مدیران سایت های دانلود اپ اندروید و ارسال درخواست منوط به حمایت از اپ شما ، ولی به شرطی که ایده نو باشه و ایرانی باشه.
فکر کنم بعضی از سایت ها حمایت خواهند کرد به علاوه اینکه در بازار نیز ثبت بشه بهتر و بهتر خواهد شد
-
تعداد تشکر ها از CaeZer به دلیل پست مفید
-
August 23rd, 2016, 21:21

نوشته اصلی توسط
CaeZer
سلام دوست عزیز
برای انتشار اپلیکیشنی که دارید با مراجعه به مدیران سایت های دانلود اپ اندروید و ارسال درخواست منوط به حمایت از اپ شما ، ولی به شرطی که ایده نو باشه و ایرانی باشه.
فکر کنم بعضی از سایت ها حمایت خواهند کرد به علاوه اینکه در بازار نیز ثبت بشه بهتر و بهتر خواهد شد
ایده نو هست برای کاربران هم کاملا رایگان هست. در کافه بازار هم قطعا منتشر خواهد شد. اما از جانب حمایت راستش یک مقدار بعید می دونم صورت بگیره. البته ممنون که گفتید، حتما شانسمون رو امتحان می کنیم.
-
-
August 23rd, 2016, 21:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pouryamb
منظورتون تبلیغ در کانال ها هست یا ارسال پیام دسته جمعی؟
نه متاسفانه بودجه چند میلیونی برای این کار نداریم. قطعا یکی از بهترین روشها بنر زدن در این سایتها هست اما برامون امکان پذیر نیست.
شما بودجه 100 میلیونی هم بریزی به اندازه تلگرام نمیتونی جذب کنی ! نمونه اش خودم تو سایت soft98 حتی نگاه هم به تبلیغات نمیندازم چه برسه کلیک کنم . ! این واقعیته !
تلگرام هم از نظر من اکثر کانال ها ممبر فیک دارن . توی گروه به صورت دستی با عنوان مناسب نه دروغ ! مثلا یک بازی بود تو گروه خودم تبلیغ شد همه بچه ها جذبش شدن واقعا هم جالب بود .
گروه بیشتر اثر میکنه . تبلیغات دسته جمعی که اسپم هست باعث میشن ملت ریپورت بشن و به جز فحش چیزی گیرتون نمیاد . کانال ها هم روش داره که مثل نخود فرنگی ممبر تقلبی میاره برات خودمم بلدم . اما هستند کانال هایی با ممبر واقعی که تبلیغ توشون مثل گروه اثر گذار هست .
-
تعداد تشکر ها از alirezakaj به دلیل پست مفید
-
December 23rd, 2019, 15:16
تبلیغات کلیکی موبایلی بهترینه
-