-
March 13th, 2019, 04:32
عضو انجمن
ایران پاور وب - IrPowerWeb
سلام متاسفانه گویا مشکلات خیلی بزرگی برای IrPowerWeb به وجود آمده که امکان و دسترسی به پنل های دامنه رو به مشترکین نمیدن و از جمله مشکلاتی چون عدم دسترسی عدم برسی و رفع مشکل و عدم پیگیری از سمت ریجستری چون الان من ۲ روزه بخاطر ۲ عدد CHILD HOST به مشکل خوردم و همش میگن به ریجستری ارسال شده گویا ریجستری هم کاری انجام نمیده برای ما
خواستم بدون دوستانی که از ریجستری ZEN هستن هم مثل این IrPowerWeb مشکل دارن چون دیگه کم کم داره کار ما به جاهای باریک کشیده میشود قرارداد های داریم با مشترکین دولتی مان که داره به ما ضربه وارد میشود
-
-
March 13th, 2019 04:32
# ADS
-
March 13th, 2019, 11:43
پاسخ : ایران پاور وب - IrPowerWeb
مثل اینکه مشکل داشتن چند وقتی، در جریان نیستم برطرف شده یا نه
ولیییی، کد انتقال بگیرید منتقل کنید بدون مشکل
و سوال مهم، چرا به صورت مستقیم سرویس نمیگیرید؟
Joker.com هست، پنلشم خیلی خوبه ...
با ایرانیها هم مشکلی نداره (فعلاً)
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2019, 13:05
عضو انجمن
جوکر المان قوانین های بدی داره خودم دارم اصلا راضی نیستم کد انتقال نمیده به زور بعد چندین ماه با تیکت پیگیری نماینده من گرفتیم . هیچ ارزونی بی علت نیست واقعا مثلا قوانین بدی که داره وقتی دامنه میخری میگه تا 2 ماه کد انتقال نمیده قانون بدی دیگه ای هم داره که اگر هویز دامنه را تغییرات بدی مجدد باس 2 ماه دیگه صبر کنی تا کد بده خلاصه ما صبر کردیم شد 8 ماه بازم نداد به زور با تیکت اینا مشکل گفتیم دادن . خلاصه قوانین خاصی داره که تجربه کردم برای اولین بار .
اما وارد پنل میشه برای جوگر مشکلی نداره قبلا 6 سال دامنه از irpowerweb داشتم کارش خوبه راضی بودم الانم فکر نکنم این شرکت مشکل ازینا باشه بنظرم مشکل از رجیستارار هست این مشکل را بوجود اورده irpowerweb تقصیر نداره .
-
-
March 13th, 2019, 13:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
جوکر المان قوانین های بدی داره خودم دارم اصلا راضی نیستم کد انتقال نمیده به زور بعد چندین ماه با تیکت پیگیری نماینده من گرفتیم . هیچ ارزونی بی علت نیست واقعا مثلا قوانین بدی که داره وقتی دامنه میخری میگه تا 2 ماه کد انتقال نمیده قانون بدی دیگه ای هم داره که اگر هویز دامنه را تغییرات بدی مجدد باس 2 ماه دیگه صبر کنی تا کد بده خلاصه ما صبر کردیم شد 8 ماه بازم نداد به زور با تیکت اینا مشکل گفتیم دادن . خلاصه قوانین خاصی داره که تجربه کردم برای اولین بار .
اما وارد پنل میشه برای جوگر مشکلی نداره قبلا 6 سال دامنه از irpowerweb داشتم کارش خوبه راضی بودم الانم فکر نکنم این شرکت مشکل ازینا باشه بنظرم مشکل از رجیستارار هست این مشکل را بوجود اورده irpowerweb تقصیر نداره .
سلام
اولا قیمت های جوکر کجاش ارزونه ؟
دوما این قانون iccna اگر مخففش رو درست نوشته باشم هست و تو تمام ریجستر ها وجود داره
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
-
تعداد تشکر ها از speednet به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2019, 13:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
این موارد قوانین آیکان هست و تا ۲ ماه نمیتوانی بعد از ثبت منتقل کنی
در هگزونت میتوانیم ۲ ماه آپدیت هوییز را غیر فعال کنیم و محدودیتی در هگزونت نیست
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت :
www.host97.net
-
تعداد تشکر ها ازهاست 97 به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2019, 14:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
من دامنه رو که اروز تمدید نکردم بحث ارزونی نیست بحث اینه ریجستر خارجی به این ها انگار همکاری نمیکنه و کاملا به کسب و کار ما داره ضرر وارد میشه بخاطر این وضعیت
-
-
March 13th, 2019, 14:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ourweb
من دامنه رو که اروز تمدید نکردم بحث ارزونی نیست بحث اینه ریجستر خارجی به این ها انگار همکاری نمیکنه و کاملا به کسب و کار ما داره ضرر وارد میشه بخاطر این وضعیت
تا جایی که من خبر دارم، مشکل این رجیسترار، تغییر پلتفرم پنل دامین شون هست و احتمالا همه دامین ها رو بصورت دستی به پنل جدید شون منتقل می کنند و به همین خاطر تاخیر زیادی در راه اندازی پنل جدید دارند
و همچنین درخواست های تغییر دی ان اس و ... رو هم به خاطر ترافیک کاری زیادشون، با تاخیر بسیار زیادی انجام میدهند .
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
-
March 13th, 2019, 17:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
هاست 97
این موارد قوانین آیکان هست و تا ۲ ماه نمیتوانی بعد از ثبت منتقل کنی
در هگزونت میتوانیم ۲ ماه آپدیت هوییز را غیر فعال کنیم و محدودیتی در هگزونت نیست
اهان نمیدونستم فکر کردم فقط این تا 2 ماه کد نمیده پس همه جا اینطوره

نوشته اصلی توسط
speednet
سلام
اولا قیمت های جوکر کجاش ارزونه ؟
دوما این قانون iccna اگر مخففش رو درست نوشته باشم هست و تو تمام ریجستر ها وجود داره
قیمتش واقعا من خریدم نصف قیمت بود وقع ای که ثبت کردم 70 یا 80 تومان بود دادم اما همون موقع همه جا 150 تومان بود نصف قیمت بود جوکر که انتقال دادم قوانینش فقط راضی نیستم
-
-
March 14th, 2019, 21:34

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
فکر کنم در گزینه های دامنه یک چک باکس یا گزینه ای باشد که اگر انتخاب بشود یا نشود باعث شود هربار مجبور شوید دو ماه صبر کنید (اجباری نیست). تو هگزونت اینطوری است.
-
-
March 16th, 2019, 11:53
عضو انجمن
متاسفانه بیش از 2 ماه هست که رجیسترار web werks که irpower هم از اون استفاده می کنه مشکل داره
در حال انتقال دامنه ها به پنل جدید هستن. پاسخ گوییشون تقریبا 0 شده! فقط باید نشست ببینیم کی این انتقال تمام میشه!
کلی هم ضرر به ما وارد شده برای این مشکل و کلی دامنه هست که نیاز به ثبت دارن و نمی تونیم ثبت کنیم
فقط خوشبختانه دارن همه دامنه هارو به صورت خودکار تمدید می کنن!
ساران هاستینگ
09382294343 | 02128423379 تماس در ساعات اداری
شرکت ساران داده پردازان ارجان - ثبت 3325 | دارای نماد اعتماد الکترونیکی
-