-
November 27th, 2019, 02:51
سرور مجازی لینوکس ایران
سلام
سرور مجازی لینوکس ایران میخوام.
استفاده جهت اتصال به اینترنت در مواقع قطع سراسری(به دلیل حساسیت کاری )و کاملا شخصی و تک کانکشن.
نصب شادو...یا ...
ویرایش توسط gaxter : November 27th, 2019 در ساعت 02:52
-
-
November 27th, 2019 02:51
# ADS
-
November 27th, 2019, 06:59
عضو انجمن
پاسخ : سرور مجازی لینوکس ایران

نوشته اصلی توسط
gaxter
سلام
استفاده جهت اتصال به اینترنت در مواقع قطع سراسری(به دلیل حساسیت کاری )و کاملا شخصی و تک کانکشن.
نصب شادو...یا ...
با سلام
پیشنهاد من سرور ویندوز با کانفیگ l2tp و pptp هست , چون اگه کانکش هارو هم قطع کردن لااقل ریموت دسکتاپ داشته باشید
- از طریق تلگرام در تماس باشید = @sorenacom
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از ashadata به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2019, 08:00
عضو انجمن
-
-
November 27th, 2019, 10:09
عضو انجمن
باسلام
دوست عزیز شما میتوانید سرور مورد نظر خود را با قیمت مناسب و پشتیبانی 24 ساعتخه از طریق لینک زیر تهیه نمائید:
https://www.hostnetwork.ir/vps-kvm-iran
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از bepad به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2019, 12:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
gaxter
سلام
نصب شادو...یا ...
باسلام
takcloud.com/vps-windows-ssd-iran
-
تعداد تشکر ها از TakCloud به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2019, 13:42
ریموت استفاده کنید مشکلی نیست
-
-
November 27th, 2019, 14:24
متاسفانه ریموت به vps دلیل سرعت پایین و محدودیت در نصب نرم افزار های کاریم که نمیشه روی vps نصبشون کنم چون هم پردازش سنگین و هم خجم بالایی میخوان ،ناچارا فقط مجبورم پراکسی یا کانکشن ....پی ان روی سرور کانفیگ کنم اونم فقط یک عدد.
-
تعداد تشکر ها از gaxter به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2019, 16:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
gaxter
متاسفانه ریموت به vps دلیل سرعت پایین و محدودیت در نصب نرم افزار های کاریم که نمیشه روی vps نصبشون کنم چون هم پردازش سنگین و هم خجم بالایی میخوان ،ناچارا فقط مجبورم پراکسی یا کانکشن ....پی ان روی سرور کانفیگ کنم اونم فقط یک عدد.
دقیقا اکثرا فکر میکنند نت فقط برای وبگردی هست و مدیریت سرور
یک طراح بخواد فتوشاپ و phpstorm و ومپ سرور و گیت و اندروئید استودیو روی ریموت نصب کنه باید معادل سخت افزار لب تابش منابع از شما بگیره ( تازه گرافیکم بعید میدونم داشته باشید)
من ایسر7700hq با 16 گیگ رم و گرافیک 1050 تایتان بعضی مواقع لنگ میزنیه روی ریموت چی نصب کنیم؟!!! بعضی ها تزهایی میدن که دم ماحتحتمون اسفناج سبز میشه نداری بیخود میکنی فر میدی بکش بیرون از این تاپیکها فقط تبلیغ و سو استفاده
-
تعداد تشکر ها از starting به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2019, 16:37

نوشته اصلی توسط
starting
دقیقا اکثرا فکر میکنند نت فقط برای وبگردی هست و مدیریت سرور
یک طراح بخواد فتوشاپ و phpstorm و ومپ سرور و گیت و اندروئید استودیو روی ریموت نصب کنه باید معادل سخت افزار لب تابش منابع از شما بگیره ( تازه گرافیکم بعید میدونم داشته باشید)
من ایسر7700hq با 16 گیگ رم و گرافیک 1050 تایتان بعضی مواقع لنگ میزنیه روی ریموت چی نصب کنیم؟!!! بعضی ها تزهایی میدن که دم ماحتحتمون اسفناج سبز میشه نداری بیخود میکنی فر میدی بکش بیرون از این تاپیکها فقط تبلیغ و سو استفاده
بله دقیقا همینطوره.
ریموت هیچ کار ساز نیست برای ما.نمیدونم درک دولتمردان و متخصصین دیتاسنتر ها تا این حد هست یا نه.
-
تعداد تشکر ها از gaxter به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2019, 17:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
gaxter
بله دقیقا همینطوره.
ریموت هیچ کار ساز نیست برای ما.نمیدونم درک دولتمردان و متخصصین دیتاسنتر ها تا این حد هست یا نه.
بهتون پ.خ دادم جایی پیدا کردم با ماهی 20 تومن سرویس میده لطفا پابلیکش نکنید همینا زحمتش رو میکشند
-
تعداد تشکر ها ازstarting به دلیل پست مفید