نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: مفهوم واژه iNTERNAL در ریلیز سریال های تلویزیونی

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    25
    تشکر شده در
    23 پست

Question مفهوم واژه iNTERNAL در ریلیز سریال های تلویزیونی

سلام و درود

کسی از دوستان اگر اطلاع داره که این iNTERNAL که در اسم ریلزهای tv show ها میاد معنیش چیه لطفا من رو از سردرگمی در بیاره.

سپاس

2. # ADS

عضو جدید reza7023 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    52
    تشکر شده در
    34 پست

پیش فرض پاسخ : مفهوم واژه iNTERNAL در ریلیز سریال های تلویزیونی

iNT یا iNTERNAL

تگی هست که توسط گروه ها استفاده میشه . معمولاً نشان دهنده ی ریلیزی ست که قرار نیست توسط سایر سایت های ریلیز کننده‌ی فیلم پخش شود. گروه های Scene اغلب از تگِ iNTERNAL برای ریلیز هایی استفاده می کنند که با استاندارد های ریلیز های Scene مطابقت و همخوانی ندارد و یا زمانی که می خواهند از گرفتن یک NUKE برای DUPE بودن جلوگیری کنند و یا موارد مشابه . برای مثال ، ممکن است گروهی یک XviD DVDRip را آماده کرده باشد اما تصمیم بگیرد که آن را با صدای MP3 ریلیز کند ، که اجازه ی این کار را دارد . یک گروه دیگر می خواهد که آن را با حجم بیشتر و صدای AC3 ریلیز کند که اگر در ریلیز اول مشکلی وجود نداشته باشد، طبق قوانین Scene جلوی آن ها گرفته می شود ، بنابراین آنها فقط می توانند آن را در سایت هایی که در آن ریلیز می کنند ، آن هم به صورت iNTERNAL منتشر کنند.

4. تعداد تشکر ها از reza7023 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    25
    تشکر شده در
    23 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط reza7023 نمایش پست ها
    iNT یا iNTERNAL

تگی هست که توسط گروه ها استفاده میشه . معمولاً نشان دهنده ی ریلیزی ست که قرار نیست توسط سایر سایت های ریلیز کننده‌ی فیلم پخش شود. گروه های Scene اغلب از تگِ iNTERNAL برای ریلیز هایی استفاده می کنند که با استاندارد های ریلیز های Scene مطابقت و همخوانی ندارد و یا زمانی که می خواهند از گرفتن یک NUKE برای DUPE بودن جلوگیری کنند و یا موارد مشابه . برای مثال ، ممکن است گروهی یک XviD DVDRip را آماده کرده باشد اما تصمیم بگیرد که آن را با صدای MP3 ریلیز کند ، که اجازه ی این کار را دارد . یک گروه دیگر می خواهد که آن را با حجم بیشتر و صدای AC3 ریلیز کند که اگر در ریلیز اول مشکلی وجود نداشته باشد، طبق قوانین Scene جلوی آن ها گرفته می شود ، بنابراین آنها فقط می توانند آن را در سایت هایی که در آن ریلیز می کنند ، آن هم به صورت iNTERNAL منتشر کنند.
    اینطور که من متوجه شدم ظاهرا خیلی فرق خاصی نداره با ریلیز اصلی و یه سری جزئیات ممکنه فرق کنه؟ درسته؟
    من دقت کردم اکثرا ریلیز اول HDTV هست که تگ iNTERNAL نداره ریلیز دوم که میاد و WEB هست رو iNTERNAL میزنن. اینجا کیفیت تصویر کلا تغییر کرده به نظر من نباید iNTERNAL بزنن ولی میزنن. این مورد رو شما اطلاعی دارید؟

عضو جدید reza7023 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    52
    تشکر شده در
    34 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط esi20 نمایش پست ها
    اینطور که من متوجه شدم ظاهرا خیلی فرق خاصی نداره با ریلیز اصلی و یه سری جزئیات ممکنه فرق کنه؟ درسته؟
    من دقت کردم اکثرا ریلیز اول hdtv هست که تگ internal نداره ریلیز دوم که میاد و web هست رو internal میزنن. اینجا کیفیت تصویر کلا تغییر کرده به نظر من نباید internal بزنن ولی میزنن. این مورد رو شما اطلاعی دارید؟
    در خصوص کیفیت hdtv چون از tv پخش میشه همه دسترسی دارن و انکود میکنن بعدش منتشر میکنن ولی برای ریلیز int چون سورس های اختصاصی هست کیفیت تصویر بهتر هست و خیلی ها هم دسترسی ندارن

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    31
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    21 پست

این مربوط به قوانین سینه که اگر گروهی خواست یه سریالی رو ریلیز کنه که گروه دیگه ای اول اونو منتشر کرده گروه دوم باید از تگ اینترنال توی ریلیزش استفاده کنه. معمولا ریلیزهای اینترنال از سورس بهتر با کیفیت بالاتری برخوردار هستن.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)