-
October 5th, 2019, 15:45
اتصال pptp + l2tp در centos به ibsng
سلام خدمت دوستان
من هر کاری میکنم برای انجام یک پروژه باید pptp + l2tp در centos نصب کنم که نصب میکنم و یوزر دستی میسازم و اتصال میشه ایا راهی هست به ibsng اتصال داده بشه تا جایی که من جستجو کردم انگار مشکل داره در اتصال به ibsng
centos 6.6 64bit
در ضمن سرور در ایران هست و برای مباحث *****ینگ نیست این موضوع لطفا مدیران حذف نکنند. ممنونم
-
-
October 5th, 2019 15:45
# ADS
-
October 5th, 2019, 17:19
عضو انجمن
پاسخ : اتصال pptp + l2tp در centos به ibsng
بله به ibs امکان پذیره چندین ساله میدونم که وصل میشه و میکنند
-
-
October 5th, 2019, 20:40

نوشته اصلی توسط
reza2019
سلام خدمت دوستان
من هر کاری میکنم برای انجام یک پروژه باید pptp + l2tp در centos نصب کنم که نصب میکنم و یوزر دستی میسازم و اتصال میشه ایا راهی هست به ibsng اتصال داده بشه تا جایی که من جستجو کردم انگار مشکل داره در اتصال به ibsng
centos 6.6 64bit
در ضمن سرور در ایران هست و برای مباحث *****ینگ نیست این موضوع لطفا مدیران حذف نکنند. ممنونم
سلام. بله قابل اتصال هست
-
-
October 6th, 2019, 07:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza2019
سلام خدمت دوستان
centos 6.6 64bit
بله قابل اتصال هستش روی سینوس 7 و 8 میتونم براتون کانفیگ کنم و مستقیم با بالاترین کیفیت و بدون هیچ باگی به ibsng ردیوس بزنم
-