با سلام خدمت دوستان
در حال انتقال سایتم Plesk 9.5.1 به cpanel هستم .
از plesk و هاستینگی که با آن کار می کنم راضی نیستم برای همین می خواهم منتقل کنم به cpanel
هاستینگ قبلی همکاری نمیکنه و هاستینگ جدید هم چون کارش فقط cpanel است نتونست کمکم کنه . البته ایشان خیلی سعی کردند کمکم کنند ولی خوب نشد .
چند سئوال دارم اینجا شماره گذاری شده قرار می دهم . دوستان اگر بتوانند راهنمایی کنند ممنون می شوم.
1 - بهترین روش انتقال اطلاعات از Plesk به Cpanel چیست ؟
2- آیا plesk قابلیت زیپ فایل هارو داره ؟ اگر داره کدام قسمت ؟
3- آیا Plesk قابیلت بکاپ گیری را داره ؟ اگر داره کدام قسمت ؟
4- آیا بعد از اینکه از دیتابیس plesk خروجی گرفتم در اینپورت کردن توی Cpanel مشکلی پیش نمیاد ؟ چند جا هم خوندم که بعد از خروجی گرفتن توی cpanel درست اینپورت نمیشه !
5- آیا بعد از انتقال کل محتویات سایت در plesk ( که در داخل پوشه httpdocs قرار داره) در cpanel آدرس دهی ها مشکل پیدا نمی کنه ؟
دو سئوال متفرقه :
6 - هاستینگ من الآن یک هاست در اختیارم گذاشته که بتونم اطلاعات را منتقل کنم . آیا می توان روی هاست cpanel که هنوز دامینی ندارد جوملا نصب کرد و آن را مثل سایت دومین دار اجرا کرد ؟
7- می خواهم اگر هیچ راهی وجود نداشت یک جوملا روی هاست جدید نصب کنم و اطلاعات را یکی یکی کپی پیست کنم . آیا می توان یک هاست را به یک دامنه متصل کرد تا بتوان روی آن جوملا نصب کرد و بعد همان هاست را به دامنه دیگر وصل کرد ؟