-
عضو انجمن
دریافت ای نماد برای دامنه های دات نت و یا دات کام
یه سوال داشتم از دوستان .
من قبلا برای یکی از دامنه های آی آر خودم ای نماد و درگاه گرفته بودم که الان اون دامنه رو ندارم.
فکر کنم ای نماد یکی از شرایطش این بود که دامنه باید به نام درخواست کننده ای نماد باشه . در مورد دامنه های آی آر مشکلی نیست اما در دامنه ها دات نت و یا دات کام به خاطر مسائل تحریم و احتمال مسدود شدن و یا ... وقتی دامنه خواستم ثبت کنم توصیه شده بود که با مشخصات غیر واقعی ثبت بشه که بعدا مشکلی پیش نیاد .
با این تفاسیر، آیا برای گرفتن ای نماد ، آیا مشکلی پیش نمیاد و میشه ای نماد گرفت ؟
-
-
July 4th, 2019 21:40
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : دریافت ای نماد برای دامنه های دات نت و یا دات کام
الان دیگه بررسی نمیشه که به اسم درخواست کننده هست یا خیر.
-
تعداد تشکر ها از m2n به دلیل پست مفید
-
July 28th, 2019, 23:40
-
-
July 29th, 2019, 00:05
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
1wp.ir
یه سوال داشتم از دوستان .
من قبلا برای یکی از دامنه های آی آر خودم ای نماد و درگاه گرفته بودم که الان اون دامنه رو ندارم.
فکر کنم ای نماد یکی از شرایطش این بود که دامنه باید به نام درخواست کننده ای نماد باشه . در مورد دامنه های آی آر مشکلی نیست اما در دامنه ها دات نت و یا دات کام به خاطر مسائل تحریم و احتمال مسدود شدن و یا ... وقتی دامنه خواستم ثبت کنم توصیه شده بود که با مشخصات غیر واقعی ثبت بشه که بعدا مشکلی پیش نیاد .
با این تفاسیر، آیا برای گرفتن ای نماد ، آیا مشکلی پیش نمیاد و میشه ای نماد گرفت ؟
تماس بگیرید با کارشناسان صحبت کنید
مشکل شما را رفع میکنند
مورد مشابه داشتیم به صحبت و راهکار رفع شده
-
-
July 29th, 2019, 13:50
عضو جدید
سلام
برای اینماد نه ولی هنوز برای ساماندهی درخواست می کنن که یه چیزی بدید که ثابت بشه دامنه مال شما هست.
حالا یا ایمیل تایید هویز یا یه چیزی که ثابت کنه
سوپرهاست
telegram : @torineh_com 09199920313
-
-
July 29th, 2019, 16:52
برای ای نماد به مشکل نمیخورین ولی برای ساماندهی و...
معمولا در میکنن فاکتور خرید دامنه یا چیزی که مستند کند دامنه برای شماست را ارسال کنید
اللهم عجل لوليك الفرج|سرور اختصاصی ایران | سرور مجازی ایران | هاست ایران و خارج | از 1390 تا کنون | نماد اعتماد + رضایت | 02191014628
-