-
July 18th, 2019, 05:31
ایجاد وب سایت دانلود با Google Drive
سلام. قصد دارم یک وب سایت دانلود ایجاد کنم با استفاده از گوگل درایو که فایل ها رو به جای آپلود در سرور مجازی روی اکانتی که فضا براش خریداری کردم آپلود کنم و با یک ترفند اون رو به لینک مستقیم تبدیل کنم. یعنی گوگل درایو کار سرور اختصاصی رو برام انجام بده. به نظرتون امکانش هست؟
-
تعداد تشکر ها از biggest007 به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2019 05:31
# ADS
-
July 18th, 2019, 14:28
عضو انجمن
پاسخ : ایجاد وب سایت دانلود با Google Drive

نوشته اصلی توسط
biggest007
سلام. قصد دارم یک وب سایت دانلود ایجاد کنم با استفاده از گوگل درایو که فایل ها رو به جای آپلود در سرور مجازی روی اکانتی که فضا براش خریداری کردم آپلود کنم و با یک ترفند اون رو به لینک مستقیم تبدیل کنم. یعنی گوگل درایو کار سرور اختصاصی رو برام انجام بده. به نظرتون امکانش هست؟
عزیز اینکار قبلا سایت و انکودر گانول انجام داده ولی بازم مشکل کپی رایت براشون پیش اومد ، این در نظر داشته باشید که گزارش کپی رایت برای فایل ها ثبت بشه ابتدا فایل هارو پاک میکنند و اگر بیش از اندازه گزارش ثبت بشه اکانتتون مسدود میشه و حتی امکان گرفتن بکاپ ندارید پس پیشنهاد میکنم اینکارو نکنید
ویرایش توسط mehrania : July 19th, 2019 در ساعت 21:36
-
-
July 19th, 2019, 19:37
خب از بین سرویس های دیگه مثل dropbox و one cloud و ... که بشه لینک مستقیم گرفت و رپیورت نشن فایل ها چه سرویسی رو پیشنهاد می کنید. (بالای 4 ترابایت هم حجم بفروشه)
-
-
July 19th, 2019, 19:57

نوشته اصلی توسط
biggest007
خب از بین سرویس های دیگه مثل dropbox و one cloud و ... که بشه لینک مستقیم گرفت و رپیورت نشن فایل ها چه سرویسی رو پیشنهاد می کنید. (بالای 4 ترابایت هم حجم بفروشه)
اپلودبوی بخر
-