نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: شرایط راه‌اندازی هاستینگ و ارائه سرور

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

2 شرایط راه‌اندازی هاستینگ و ارائه سرور

سلام دوستان
    من مدتی است که قصد راه اندازی هاستینگ و ارائه سرور رو دارم.
    از اونجا که تجربه تجاری این کار رو ندارم اگر می‌شه در پاسخ کمک کنید بهترین تصمیم رو بگیرم:
    با openstack کار کردم ولی شنیدم تو تجاذت همه از Esxi استفاده می‌کنند. ولی نمی‌خوام هزینه لایسنس بدم
    به KVM و XEN فکر می‌کنم شاید بهتر باشه برای ارائه سرویس‌های خوب
    از طرفی هر دفعه فرصت‌های آف سرورهای اختصاصی خارجی رو از دست می‌دم و می‌دونم اگر ۱۰ میلیون خرج کنم ظرف دو سال پول خوبی بهم بر می‌گرده مخصوصا اینکه تجربیاتم بالاتر می‌ره و مورد علاقه‌ام هست
    در بحث پنل‌ها با CWP کار کردم ولی تو بازار همه DA و CP استفاده می‌کنند که اونها هم لایسنس می خواد.
    از این بابت از خرج لایسنس فراری هستم که نمی‌خوام اول کار با هزینه زیاد شروع کنم.
    چند تا مشتری دارم که همونا برای شروع از نظر اقتصادی کار رو برای شروع توجیه می‌کنن. منتهی برای ادامه یه نقاط گنگی وجود داره که تردیدم رو برای شروع بیشتر می‌کنه.
    خب از شبکه کمی سر در میارم می‌دونم هم که باید بری تو کار تا یاد بگیری و از اونجایی که تا حالا یه سرور اختصاصی رو کانفیگ نکردم و مدام رو vpsها و با توزیع‌های مختلف لینوکس کار کردم پس حتما یه بازه حدود ۳ ماهه برای تست لازم دارم اما این تست روی ماشین مجازی هم با محدودیت‌هایی همراهه و حتما باید یه محیط کاملا جدی باشه.
    نتیجه آخرم اینه که کار تو یه شرکت هاستینگ رو به صورت کارآموزی شروع کنم که قربونشون برم کارفرماها هم از کارآموز فقط بیگاری می‌کشن!
    به فکرم هم افتاد به جای هزینه اجاره یه سرور اختصاصی یکی بخرم بذارم خونه انقدر باهاش ور برم تا سر در بیارم ولی اون هم باز محدودیت هایی داره و مقرون به صرفه نیست از نظر عقلی!
    ولی با همه این‌ها باز شدیدا دوست دارم این کار رو شروع کنم. حتی ایده‌هایی در استفاده از docker و kubernetes دارم که بتونم که مدل تجاری جدید با توجه به نیاز بازار راه بندازم که همه محتاج منابع سخت‌افزاریه!
    واقع چی کار کنم و از کجا برم جلو؟
    ممنون

2. # ADS

عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

پیش فرض پاسخ : شرایط راه‌اندازی هاستینگ و ارائه سرور

فعلا با نمایندگی و همکاری در فروش دیگران کار کنید ببینید می توانید بازاریابی کنید بعد اقدام کنید به تهیه سرور خودتان و ...

عضو انجمن jamal آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    89
    تشکر تشکر شده 
    171
    تشکر شده در
    96 پست

راه اندازی هاستینگ و مباحث خدمات هاست و سرور به این راحتی ها هم که میگید نیست!

بعضی وقتا برای رفع یک مشکل باید روزها زمان بذارید و پاسخ مشکل رو پیدا کنید.

تجربه تو این کار حرف اول رو می زنه. باید انقدر با ابزارها و نرم افزارهای مختلف کار کنید که به تجربه کاری شما افزوده بشه.

برای بحث لایسنس هم الان خیلی ها از لایسنس های ارزان قیمت استفاده می کنند و بابت این مورد هم مشکلی نیست.

خلاصه اینکه باید زمان بذارید و مدام در حال مطالعه کردن باشید و حتی خیلی وقت ها باید آزمون و خطا کنید.

عضو جدید mizbanit آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    9 پست

سلام خوش امدید دوست عزیز
    سعی کنید قبلا از هر کاری و هر اقدامی و عملی اطلاعات لازم در این زمینه کاری رو کسب کنید و اموزش ببینید و با نمایندگی ها شروع کنید ..
    این اشتباه هست که مستقیم از سرور شروع کنید

اگر تمایل داشتید / تیم میزبان آی تی افتخار این رو داشته باشه که شما رو در این زمینه راهنمایی و مشاوره بده در صورت تمایل با ما در ارتباط باشید.

www.mizbanit.com

09142224026
    با خیال راحت مدیریت سرور کسب و کار خود را به ما بسپارید
    ما دلسوزانه از آن محافظت میکنیم
    MizbanIT.com

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    52
    تشکر شده در
    48 پست

فعلا شرایط ثبات اقتصادی نداره و به احتمال خیلی کم به سود دهی برسید چون با یورو و دلار خرید میکنید و به ریال میفروشید البته دغدغه های خود هاستینگ به کنار بهترین کار اینه که فعلا نمایندگی وب و یه سرور کوچک تر نیمه اختصاصی تهییه کنید چون اکثر هاستینگ های معروف ایران هم الان شرایطشون زیاد خوب نیست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)