با عرض سلام
بنده حقیر به دلیل حمایت و سطح همکاری تراز 1 بدون داشتن یک سرویس فعال متاسفانه غیراصول و حرفه ای عمل کردم و به ایشان برای اولین سرویس خرید برای کاربرشان تخفیف ویژه لحاظ کردم ( ایشان سرویس قبل از پرداخت وجه تحویل گرفتند ) مستند می باشد. که همکاری در این حد نیاز به شناخت قبلی است که ایشان به صورت اصالت با بنده همشهری هستند و به اینصورت و جهت حمایت لحاظ گردید.
>>در خصوص تعداد پرسنل ما به صورت حضوری و غیرحضوری در این مجموعه و بعضا بصورت همکار افتخاری در خدمت عزیزان هستیم که با مراجعه به دفتر اصفهان با هماهنگی قبلی در خدمت عزیزان بوده ایم .
> در خصوص نماد اعتماد وب سایت اریاسنتر دارای نماد اعتماد دوستاره می باشد و در ساماندهی ثبت شده و بزودی به صورت شرکت سهامی خاص در خدمت کاربران و همکاران عزیز خواهیم بود.
>در خصوص قوانین وب سایت هنگام سفارش رویت خواهید کرد که قوانین به چه صورت خواهد بود لذا از عدم توجه شما نیز این صحبت شما کذب و توسط ما رد خواهد شد کلیه کاربران با مطالعه قوانین اقدام به ثبت سفارش خواهند کرد. قوانین از قبل از سفارش تا پایان سفارش توضیح داده شده و شفاف هست. که در وبسایت قابل مطالعه می باشد.
در خصوص برند آریاسنتر همانطور که مطلع هستید در صورتی که اطلاعیه ها رو دنبال می کردد و مشاهده می کردید سپس فضاوت مجموعه اریاسنتر بصورت برند ac که همان آریا سنتر می باشد با دامنه وariyacenter اغاز به فعالیت از سال 88 نمود لذا با تغییرات د رمجموعه و اضافه شدن سایر همکاران و گسترش بدنبال حفظ برند و حرفه ای نمودن آن شدیم که 4 الی 5 سال پیش این تغییر با اطلاعیه قبل به کاربران عزیز رخ داد.که خوشبحتانه مورد لطف کاربران قرار گرفتیم و فیدبک مسثبتی در این خصوص دریافت کردیم. متشکرم از این سوالاتون
در خصوص قوانین خرید سرویس و..
باید عرض کنم که جناب واعلی شما از ما سرور خریداری کردید نه پراکسی و وی پی ان که مخالفتی در این خصوص نداشتیم و حتی در این خصوص مشاوره نیز ارائه کردیم.
برای شما دو الی سه سرور تنظیم کردیم
قبل پرداخت سرویس تحویل دادیم
و تا 3 صبح نیز برای شما خدمات ارائه کردیم
و چندین مورد نسبت به تغییر سیتم عامل اقدام شد.
شما تاپیک هایی در خصوص کانفیگ و همینطور نصب راه اندازی به صورت حرفه ای و بعضی موارد که قصد جسارت ندارم ولی کسی که دانش فنی داشته باشه موارد عنوان شده کمی غیر حرفه ای می داند که جهت حفظ آبروی شما عنوان نخواهد شد.
لذا با کد کپی کردن کانفیگر نخواهید بود و به چنین مواردی مشکل براتون پیش میاد، 
قطعا این موارد بر عهده ما نبوده پیشنهاد خرید سرور مجازی خارج از ما جهت حفظ کانفیگ بود که شما نه هزینه پرداخت می کردید و نه از ما سرویس خرید میکردید که رایگان انجام بدیم
و
همینطور قابل ذکر هست که برخی از این کاربرانی که نه سایت سرور دارن و نه سایت برای کانفیگ و نه پستی در این انجمن زدن که کانفیگ می کنند و در حال استفاده سرویسشون هستند
حالا شما که متخصص کانفیگ در این انجمن فعالیت می کنید نمیتونید یه ارتباط سالم صحیح برقرار کنید با سرور ، این تقسیر بنده که سرور ایران از من خریداری کردید نیست جناب واعلی
یقه اون دوست عزیزی بگیرید که 4تا کد به شما داده که اینا کپی پیست کنید موفق به ارائه سرویس به مشتریاتون می شوید.
فقط برای بنده سوال هست که چرا پست زدید کلاهبرداری ؟
بعد در پست اولش گفتید قصد تخریب ندارید؟
سپس رفتید آنالیز اشتباه کردید و مواردی که در اول به خودتون توهین هست که با نداشتن اطلاعات از سایت خرید کردید که کلیه صحبت های شما پاسخ داده شد و کذب هست و راست آزمایی در سایت مرجع قابل بررسی است چه نماد اعتماد و چه ساماندهی
شما شکایتی در این خصوص در سایت ما ثبت نکردید، شما قوانین مطالعه نکردید ، شما صداقت و حمایتی که مجموعه ما از شما کرد بشدت به صورت غلط/کذب/دروغ محکوم کردید .
سرویس شما به دلیل پست و تخریب مجموعه مسدود شد ، روند جهت شکایت از شما هم در دستور کار هست که قطعا پیگرد قانونی خواهد شد تا امثالی مث شما در این انجمن پا نگیرند و از این شبهه ایجاد شده با اعتبار همکاران که با سراحت و صداقت خدمات ارائه می کنند و شبانه روز زحمت می کشند با این اختلال ارزی و قوانین سخت دیتاسنتر های ایرانی سرویس خوبی به شما و سایر عزیزان ارائه کنیم با اینطور مشکلات ما رو درگیر نکنید.
به این ایمان دارم که یک شبه نمیشه راه هزار شب رفت و این مسیر که شما طی می کنید در صورت ادمه همین روند با بی تهمت یا بی اعتبار کردن بنده و سایر همکارانی که سرویس می گیرید که بخاطر 1000ت سرویس دهندتون هر ماه تغییر میدهید و مدام در حال تعویض سرویس و درگیری با سرویس دهندگان هستنید .