سلام دوستان.
از همکاران کسی هست که با زرین پال کار کنه یا اطلاعات کامل داشته باشه ؟!!
با تشکر
سلام دوستان.
از همکاران کسی هست که با زرین پال کار کنه یا اطلاعات کامل داشته باشه ؟!!
با تشکر
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
webdd.ir >> rezafh2
زرین پال داره...
سلام خسته نباشید
زرین پال سیستم خیلی خوبیه که یه پنل میده بت که میتونی برا سایتت پرداخت آنلاین بزاری ! (دردسر بانک اینارو نداره دیگه)
که با بانک پارسیان و پاسارگاد قرار داد داره !
وقتی با باک وصل میشه هزینه پرداخت میشه تو پنل شما در زرین پال اضافه میشه که میتونی به کاربرای زرین پال انتقال بدی یا درخواست بدی برات واریز کنن که 2.5% ازش کم میشه میاد تو حسابتون
برای اطلاعات بیشتر با آقای امیری (asrenet)حرف بزنید !
ویرایش توسط RT72 : May 17th, 2010 در ساعت 10:41
عجب ! یعنی کاربر می توانی از هر بانکی در ایران به زرین پال واریز کنه یا فقط پارسیان و پاسارگارد ؟
سلام
از هر کارت شتابی ای امکان پرداخت آنلاين وجود داره!
البته الان قرار داد زرين پال با بانک پارسيان و پاسارگاد هستش اما به زودی چند تا بانک ديگه که دارای دروازه پرداخت هستند هم به سيستم اضافه ميشن!
يک سری موارد در تاپيک سوالات در مورد زرين پال پاسخ داده شده.
يک سری ماژول ها هم آماده شده.
با تشکر
علی امیری
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
:دی!
نه زرين پال بانک نيست!
سايتی وابسته به شرکت سيستمهای يکپارچه سامان
اعتماد به مرور زمان حاصل ميشه!
برای گرفتن درگاه عضويت در سيستم و افزايش سطح تاييد لازم هستش!
برای افزايش سطح تاييد ارائه يک سری مدارک مثل اسکن شناسنامه و اسکن کارت ملی لازم هستش!
با تشکر
علی اميری
بله!
در مورد دروازه های ورودی فعلا پارسيان و پاسارگاد فعال هستش و امکان پرداخت از ساير کارت های عضو شتاب در اين دو دروازه وجود داره.
بعد از عضويت شما ميتونيد حساب بانکيتون رو در سيستم وارد کنيد.
به سبب اينکه حساب بانکی بايد حتما به نام کاربر عضو باشه، از شما اسکن کارت بانکی هم درخواست ميشه!
بعد از اون شما ميتونيد درخواست واريز پول به اون حساب بانکی رو داشته باشيد.
از زمان درخواست تا زمان واريز هم 3 تا 4 روز کاری طول ميکشه و بعد از اون پول در حساب شما هستش!
با تشکر
علی امیری
شرمنده ، اما من متوجه نشدم !
منظور من این بود فردی که کارت ملی ، ملت یا سامان یا .... داره می تواند به این سیستم به صورت انلاین پرداخت کنه یا فقط کسانی که کارت بانک پارسیان و پاسارگاد فعلا ممکن هست .
من خیلی مشتاقم که این حساب را الان باز کنم اما در ازای گرفتن درگاه و .... می خواهم یک تضمین و اعتباری مانند بانک داشته باشم که خیالم راحت باشه !
الان این سیستم برای من مانند یک سایت معمولی است ! چگونه مبالغ دریافتی و ... تضمین می شود ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)