-
January 31st, 2014, 20:37
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از Mahsoon به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2014 20:37
# ADS
-
January 31st, 2014, 20:50
عضو انجمن
پاسخ : ویدیو های سایت : Gemonline.TV را چگونه دانلود کنیم ؟

نوشته اصلی توسط
Mahsoon
با سلام
ار دوستان و اساتید کسی برنامه و یا روشی برای دانلود فیلم و یا ویدئو های سایت :
http://www.gemonline.tv/
سراغ دارد ؟
ماهیت این سایت برای نمایش ویدئو ها با سایت هایی همچون یوتیوپ کاملا متفاوت است !..
بنده با چندین نرم افرار ویدئو ریپر جهت دانلود تست کردم اما با هیچ کدوم نتیجه مثبت نبود !!!
سایت زیر رو هم پیدا کردم که توضیحاتی در مورد دانلود از سایت مذکور داده اما من سر در نیاوردم !!!!!!!!!
How to Download Videos from www.gemonline.tv
با این تفاسیر دوستان روش یا برنامه ای سراغ دارند که بتوان به راحتی ویدئو های استریم شده سایت مذکور را دانلود و به صورت آفلاین دید ؟
برای روشن شدن بیشتر موضوع و عملکرد ماهیت پلیر آنلاین سایت تصاویر زیر شاید کمک کند .

ساده ترین راهش نصب دانلود منیجر IDMهست که با ورود به سایتی که ویدیو آنلاین داره کنار ویدیو یک دکمه با عنوان Download VIdeo میاد که میتونید راحت دانلود کنید!
-
تعداد تشکر ها از sitetheme به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2014, 20:52
بهترین idm است به صورت رایگان همه فایل ها را دانلود میکند
-
-
January 31st, 2014, 21:05
IDM فایده ای نداره چون خود دوستمون هم گفتن ب صورت stream زنده پخش میشه و اصلا امکان دانلود نیست. اما حتما یک راه rip واسش پیدا میشه
شما با این title یک سرچ بکن یک نرم افزار stream record فکر کنم پیدا میشه : how to downlod stream video
ویرایش توسط rules : January 31st, 2014 در ساعت 21:12
-
تعداد تشکر ها از rules به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2014, 21:28
عضو انجمن
درود
در صورتی که بصورت زنده باشید میتوانید از صفحه دسکتاپ با 30 فریم در ثانیه رکورد بگیرید
در غیر اینصورت با idm دانلود میشود اما در صورتی که کد شده باشید باید دیکد انجام بدید
Amin | Graphic █
me [@] amin dot pw █
-
تعداد تشکر ها از SniTomb به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2014, 21:50
عضو جدید
با سلام
قید برنامه هایی همچون , .... IDM ,Flash Video Downloader یا سایتهایی همچون keepvid.com بزنید !!..
من قبلا اشاره به این موضوع کرده بودم که با نرم افزارهای معمولی امکان پذیر نیست !!!
ماهیت این سایت برای نمایش ویدئو ها با سایت هایی همچون یوتیوپ کاملا متفاوت است !..
بنده با چندین نرم افرار ویدئو ریپر جهت دانلود تست کردم اما با هیچ کدوم نتیجه مثبت نبود !!!
شما با این title یک سرچ بکن یک نرم افزار stream record فکر کنم پیدا میشه : how to downlod stream video
دقیقا همین مظلب رو سرچ کزدم که به Audio/video stream recording forums رسیدم !!!
در صورتی که بصورت زنده باشید میتوانید از صفحه دسکتاپ با 30 فریم در ثانیه رکورد بگیرید
با Snagit 11 اینکار رو کردم اما دو مشکل عمده دارد !! 1- کیقیتش بسیار پایین است چون به دلیل پایین بودن سرعت اینترنت اچ دی نمیتونم ببینم !!! 2- مدت زمان کپچر است ، برای کپچر یک اپیزوت شما میبایست حدودا بین 45-60 دقیقه وقت بگذارید اما در دانلود شاید زمان به یک چهارم هم برسد !!!
اما در صورتی که کد شده باشید باید دیکد انجام بدید
لطفا در این مورد هم راهنمایی بیشتری بفرمایید که چه طوری متوجه بشم کدینگی انجام شده یا خیر !
-
-
February 1st, 2014, 10:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rules
IDM فایده ای نداره چون خود دوستمون هم گفتن ب صورت stream زنده پخش میشه و اصلا امکان دانلود نیست. اما حتما یک راه rip واسش پیدا میشه

من بعضی موقع ها ماله live.irib.ir رو با همین IDM دانولد کردم مشکلی هم نبود .
بذارید رو وی پی اس کلا دانلود کنه برنامه های رو بعد از جایی که میخواین cut کنید .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2014, 10:46
استغفرالله خداروشکر نه فروشنده ایم و یوزری هستیم مرتب و منظم در انجمن
واگر نه معلوم نبود چه بلایی سرمون میامد میان این جماعت ............
-
-
February 2nd, 2014, 20:05
عضو جدید
با سلام
دوستانی که زحمت میکشند و پاسخگو هستند لطفا راهنمایی کامل بکنند یا اگر در این مورد تجربه عملیاتی دارند لطفا با سند و مدرک ارایه طریق نمایند !!!
بذارید رو وی پی اس کلا دانلود کنه برنامه های رو بعد از جایی که میخواین cut کنید .
منظور شما استفاده از IDM نیست که ؟ چون مشکل همین نحوه دانلود کردن است حالا فرق نمیکنه کجا باشه روی لوکال یا وی پی اس !
شما یزرگوار به عنوان مدیر انجمن اگر تمایل داشتید میتونم یوزر و پسورد لاگین رو در اختیارتون قرار بدم تا شخصا بررسی بیشتری بفرمایید .
جهت اطلاع اساتید نسخه استفاده شده اینرنت دانلود منیجر که بنده با آن جواب نگرفتم Internet Download Manager 6.18 Build 12 می باشد حالا اگر دوستان از نسخه ای استفاده میکنند که قادر به دانلود از سایت Gemonline.TV است ممنون میشم معرفی نمایند .
-
-
December 3rd, 2018, 18:49
سلام دوست عزیز
ببخشید که بعد از سالها این موضوع را پیگیری میکنم!
شما بلاخره تونستید این مشکل را حل کنید و موفق به دانلود بشید؟
حالا دانلود که پیش کش من حتی نمی تونم ببینم و این ارور را میده:
HLS stream has an error
ممنون میشم اگه هستی راهنمایی کنی.

نوشته اصلی توسط
Mahsoon
با سلام
ار دوستان و اساتید کسی برنامه و یا روشی برای دانلود فیلم و یا ویدئو های سایت :
http://www.gemonline.tv/
سراغ دارد ؟
سایت زیر رو هم پیدا کردم که توضیحاتی در مورد دانلود از سایت مذکور داده اما من سر در نیاوردم !!!!!!!!!
How to Download Videos from www.gemonline.tv
با این تفاسیر دوستان روش یا برنامه ای سراغ دارند که بتوان به راحتی ویدئو های استریم شده سایت مذکور را دانلود و به صورت آفلاین دید ؟
برای روشن شدن بیشتر موضوع و عملکرد ماهیت پلیر آنلاین سایت تصاویر زیر شاید کمک کند .

-