-
January 31st, 2011, 21:50
نظرسنجی + یوزر Arte
با سلام خدمت دوستان عزیز .
در این مدت 20 روز که فعالیت هام رو بیشتر کردم و به مسائل امنیتی در سرورها و پورتال های ایرانی روی آوردم ( که ایرادای سرورهای مختلف را گزارش و پورتال های مختلف را هشدار دادم ) .
به نظر خودم کارم خوب بوده ( درست یا غلطش به دید شما بستگی داره ) و باعث کمک رسانی و اطلاع رسانی های گسترده ای شد و این اطلاع رسانی ها باعث شد خیلی از دوستان برنجن و با ایمیل ها و "پ خ" هایی که دادن متوجه شدم که داستان داره غم انگیز میشه و فروش خیلی ها پایین اومد و پورتال ها رو به چشم بدی میبینن .
در صورتی که قصد من این نبود ( فقط هشدار و گوشزد بود ) من میام گوشزد میکنم اجنبی میاد کارشو انجام میده ...
به هر حال من از 17 سالگی ( 1383 ) کارم رو تو این زمینه شروع کردم و موفق هم بودم ( خدا رو شکر ).
وقتی دیدم خیلی از عزیزان برنامه نویس و هاستینگ با کیفیت پایین کالاشون , بدون اینکه مسائل مهم امنیتی رو رعایت کنن ( هنوز هم رعایت نمیکنن و پر ادعا به کار خودشون ادامه میدن ) طاقت نیاوردم و از وب سرور مسیرکاریم رو به این کارایی که اواخرم انجام دادم تغییر دادم .
که ادامه ی فعالیت های من به نظرسنجی و رای مثبت برمیگرده ( نظرسنجی خصوصی می باشد ممنون از رای شما )
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
ببخشید .
رازی = راضی
ویرایش توسط Arte : January 31st, 2011 در ساعت 21:44
-
تعداد تشکر ها ازArte به دلیل پست مفید
AftabHosting, Ahmad110, amirHoseein, AmirHosein, delta, godfather28, I Dont Know !, Iman.r, shervin114, Sina7, skrsoft, WinDesign
-
January 31st, 2011 21:50
# ADS
-
January 31st, 2011, 21:50
عضو دائم
پاسخ : نظرسنجی + یوزر Arte
ید بگم من زیاد چزی از مدیریت سرور و هکینگ در نمیارم همچنین دیداس! {دیدیه یه wget زدم چه ذوقی کردم :D} ,gd hگر بخوایم از نظر وجدان نگاه کنیم کارات یه جور کمک هست چه تو زمینه سیستم مدیریت محتوا چه تو زمینه مدریت های سرور و... چون میشه راحت سواستفاده کرد خیلی راحت ...
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازAmirHosein به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2011, 21:52
عضو دائم
محسن جان شما از دوستان خوب ما هستی و من تاپیک هاتو دنبال میکردم همرو . همش جنبه آموزش داشت و کمک من از شما اسپم ندیدم
من ازت تشکر میکنم و ممنون که کمک می کنی برای بالا بردن سطح کیفی سرور های ایران
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
تعداد تشکر ها از--- به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2011, 22:01
-
تعداد تشکر ها ازM-Soltani.ir به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2011, 22:08
متاسفانه فعالیت شما اشتباه بوده ! چرا ؟
چون باعث شده یک سری ضعف هاشون و ادعاهای تو خالیشون برای بقیه مشخص بشه
-
تعداد تشکر ها ازamirHoseein به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2011, 22:13
انشالله که همه این کمک ها در جهت پیشرفت بقیه باشه ، و کمتر به بحث شیرین پول پرداخته بشه
موفق باشی دوستم
-
تعداد تشکر ها ازHematYar به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2011, 22:15
عضو جدید
NetMizban + 1Gigabyte web hosting | Coming soon | contact me on yahoo messenger :
error.num0@att.net
-
تعداد تشکر ها ازdrerror به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2011, 22:30
کارت خوب بوده
چون بدون چشم داشتی به بقیه کمک کردی و اطلاعات کاربران رو بالا بردی ( قابل توجه بعضی ها که ، تا میگی یک ذره جابجا شو فوری میگه پول بده )
برای نجربه کردن بانکداری اینترنتی در بانک پاسارگاد حساب افتتاح کنید
به واسطه وجود کارمندان درست !!!! و درگاه اینترنتی امن !!!!! تمامی موجودی حساب شما در یک چشم بهم زدن سرقت می شود .
-
تعداد تشکر ها ازshervin114 به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2011, 22:51

نوشته اصلی توسط
Arte
با سلام خدمت دوستان عزیز .
در این مدت 20 روز که فعالیت هام رو بیشتر کردم و به مسائل امنیتی در سرورها و پورتال های ایرانی روی آوردم ( که ایرادای سرورهای مختلف را گزارش و پورتال های مختلف را هشدار دادم ) .
به نظر خودم کارم خوب بوده ( درست یا غلطش به دید شما بستگی داره ) و باعث کمک رسانی و اطلاع رسانی های گسترده ای شد و این اطلاع رسانی ها باعث شد خیلی از دوستان برنجن و با ایمیل ها و "پ خ" هایی که دادن متوجه شدم که داستان داره غم انگیز میشه و فروش خیلی ها پایین اومد و پورتال ها رو به چشم بدی میبینن .
در صورتی که قصد من این نبود ( فقط هشدار و گوشزد بود ) من میام گوشزد میکنم اجنبی میاد کارشو انجام میده ...
به هر حال من از 17 سالگی ( 1383 ) کارم رو تو این زمینه شروع کردم و موفق هم بودم ( خدا رو شکر ).
وقتی دیدم خیلی از عزیزان برنامه نویس و هاستینگ با کیفیت پایین کالاشون , بدون اینکه مسائل مهم امنیتی رو رعایت کنن ( هنوز هم رعایت نمیکنن و پر ادعا به کار خودشون ادامه میدن ) طاقت نیاوردم و از وب سرور مسیرکاریم رو به این کارایی که اواخرم انجام دادم تغییر دادم .
که ادامه ی فعالیت های من به نظرسنجی و رای مثبت برمیگرده ( نظرسنجی خصوصی می باشد ممنون از رای شما )
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
ببخشید .
رازی = راضی
محسن تا حالا ندیده بودیم کسی تاپیک بزنه راجع به خودش تعریف کنه و از دیگران نظر بخواد !
ببین جونای مردم از بیکاری دست به چه کارا که نمیزنن
-
تعداد تشکر ها ازH4M3D1 به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2011, 23:04
عضو دائم
1 - توی یاهو زیاد s2a میدی ... اصلا در شان یک مدیر نیست
2 - زیادی کش میدی همه چیز رو ... مثلا اگه آموزش می خوای بدی ، یه بار آموزش بده والسلام
3 - همه چیز رو زیادی شلوغ می کنی ... جوسازی نکن
-
تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید