-
سایت سرورگیت
سلام کسی از سایت سرورگیت خبر داره.ماه قبل دامین سایتشون رو فروشگاهی کردن و فقط بخش کاربری برای سرور در دسترس بود و قرار بود دامنه عوض کنن ولی الان چند روز کل سایتشون پاک شده و ظاهرا هک شده. ممنون میشم کسی خبر داره مارو در جریان بذاره
http://servergate.ir
-
-
May 12th, 2018 10:12
# ADS
-
پاسخ : سایت سرورگیت
-
-

نوشته اصلی توسط
seven77
سلام کسی از سایت سرورگیت خبر داره.ماه قبل دامین سایتشون رو فروشگاهی کردن و فقط بخش کاربری برای سرور در دسترس بود و قرار بود دامنه عوض کنن ولی الان چند روز کل سایتشون پاک شده و ظاهرا هک شده. ممنون میشم کسی خبر داره مارو در جریان بذاره
مشخصات نماد اعتماد این سایت :
آدرس سایت : servergate.ir
وضعیت نماد : معتبر (تا تاریخ 1397/04/22)
صاحب امتیاز : علیرضا اسدی نیا
آدرس : البرز کرج میدان آزادگان - خیابان نواب صفوی - نبش نواب 16 - پلاک 112 - طبقه اول
تلفن : 02632523789
پست الكترونیكی : info at servergate.ir
میتونید تماس حاصل کنید .
-
-
October 16th, 2018, 15:47

نوشته اصلی توسط
seven77
در هر صورت ایشون به هیچ وجه هنگام بروز مشکل روی سرویس هایی که فروخته است پاسخگو نیستند و سیستم پیشتبانی ایشون هیچگونه خدماتی ارایه نمی کند. من توصیه می کنم تا انجا که میتوانید از اقای اسدی نیا و سرور گیت فاصله بگیرید.
-
-
October 16th, 2018, 16:09
من هم همین مشکل رو دارم باهاشون.
موقعی که مشکلی پیش میاد کلا هیچ کس پاسخگو نیست.
تو انتخاب سرور مجازی از همه چیز مهمتر پشتبانی هست.
فکر میکنم به خاطر همین سابقه ی بدی که دارن اسم servergate.ir رو به hostineh.com تبدیل کردن.
-
-
October 16th, 2018, 18:23
فعلا که همین الان کل سرویس هایی که دارن دان شده و این دوتا سایت Servergate.ir و سایتhostineh.com هم بالا نمیاد ..قبلا یک سایت دیگه پشتیبانی میداد که امروز به من گفت من دیگه باهاشون کار نمی کنم .. کلا همهشون تعطیل کردن رفتن ویک اند کنار دریا جوج بزنن با نوشابه ...مردم بیچاره هم که پول دادن سرویس خریدن باید بشینین پای کامپیوتر زیر لب دعا کنن ببینن که سرویس وصل میشه ...یه بار کلا 48 ساعت سرویس قطع شده بود ..تو ۳ ماه گذشته فکر کنم ۴ بار سرویس هاشون قطع شده ....
امروز بعد از حدود ۵ ساعت دوباره سرویس ها برگشت بدون هیچ توضیحی بدون هیچ عذرخواهی ..نمی دونم ما کی می خوایم یاد بگیری در برابر مسولیتی که قبول می کنم از مشتری نباید طلبکار باشیم ...هرکسی به هر قیمتی و یا هر دلیلی مسولیتی رو قبول کرده باید پاسخگو باشه ...اینکه خیلی راحت تلفن های پشتیبانی رو دایوریت کنی یا خاموش کنی یا از دسترس خارج کنی یا خیلی راحت جواب ندی ..بنظرمن رفتار حرفه ای نیست و موجب از بین رفتن اعتماد مشتری میشود ...مردم برای تفریح که نمیان سرویس بگیرین ..هرسرویسی که فروخته میشه زیربنای کسب و کار زندگی یک نفر است ..وقتی سرویس قطع میشه ضررو زیان حاصل خیلی زیاد تر از هزینه کل سرویس خریداری شده است ..امید واریم شرکت های ارایه کننده سرویس این مساله رو درک کنن
ویرایش توسط amirlznf : October 16th, 2018 در ساعت 19:16
-
-
October 30th, 2018, 21:01
دوستان عزیز ، اگه درباره سرورگیت(هاستینه) جستجو میکنید پیشنهاد میدم که اگر مشتری اونجا هستید و از این نوع خدمات ناراضی هستید به این ایمیل ramindiba@gmail.com مشخصات سرورتون و هزینه ای را که ماهانه انجام میدید رو بفرستید تا ببینیم اگه صرف بکنه خودمون یعنی مشتریای فعلی با هم جمع بشیم و یه سرور مشترک بگیریم از خارج. یا اینکه من بگیرم و سرویسهای مشابه اون رو ارائه کنم.
-
-
November 3rd, 2018, 23:50
کسی خبری از این هاستینه نداره؟ الآن چند روزه سرویس هاشون خوابیده بک آپ هم ندارم به فنا رفتم
-
-
November 4th, 2018, 13:28
-
-
November 4th, 2018, 18:52

نوشته اصلی توسط
mohsenXAD
من 3 تا سرویس فعال روش داشتم که همشون از دست رفتن.
تنها راهش شکایت تو پلیس فتا هستش.
آخرین پرداخت من روی درگاه واسط Pay.ir بوده بهشون و اونا میگن تا وفتی که حکم قضایی نیاد نمیشه کاری کرد.
به نظرم هر کی که به این مشکل خورده مستنداتش رو آماده کنه به همراه پرینت پرداخت هاش به هاستینه Hostine.com و ببره پلیس فتا و پرونده تشکلی بده
من میزان خسارتی هم که روی هر سرویس بهم زده شده رو آماده کردم که تو پرونده باشه و بتونم ادعای خسارت کنم

اگر بتونیم یه جا شاکی ها رو جمع کنیم و یه شکایت نامه تنظیم کنیم و اونجا بذاریم به نظرم سرعت پیگیری بالاتر میره و زودتر به جواب میرسیم. شما اگر شکایت نامه تنظیم کردید بی زحمت یه نسخه اش رو اینجا بذارید که ما هم از روی همون اقدام کنیم.
-