-
January 9th, 2019, 15:03
واریز اشتباه به حساب ملت !!!
سلام
مبلغ 2 میلیون از طریق اینترنت بانک ملت به کارت ملت شخصی به صورت اشتباه واریز کردم . متاسفانه 1 رقم اشتباه زدم و اشتباه واریز شده
با بانک تماس گرفتم میگه باید مراجعه کنی به شعبه و بگی از پشت باجه تماس بگیرن برگردونن
مشکل اینجاست من خارج کشورم . کسی اشنا تو بانک ملت داره شماره تماس صاحب حساب رو بهم بده ؟ حق زحمت خودشم میدم
-
-
January 9th, 2019 15:03
# ADS
-
January 9th, 2019, 15:30
پاسخ : واریز اشتباه به حساب ملت !!!
دقیقا همینطوره و بانک بدون اجازه فرد نمیتونه برگشت بزنه به حساب شما
و فکر نکنم شماره تماس رو بدن از همونجا تماس میگیرن / مگر اینکه اشناباشه کسی توی بانک ملت که بشه گیر اورد
ویرایش توسط hamra : January 9th, 2019 در ساعت 15:31
-
تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2019, 15:47
خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم
با شعبه خارج کشور تماس گرفتم که برم اونجا گفتن ما نمیتونیم و با داخل ایران ارتباط نداریم !
-
-
January 9th, 2019, 15:52

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
خیلی نگرانم نمیدونم چیکار کنم
با شعبه خارج کشور تماس گرفتم که برم اونجا گفتن ما نمیتونیم و با داخل ایران ارتباط نداریم !
باید یکی از دوست و آشناهاتون که توی بانک ملت باشه پارتی بازی کنه اون شماره تماس طرف رو بهت بده اگر آشنا نباشه نمیدن
بعد تماس بگیری بگی فلانی پول رو من اشتباه زدم طرف هم آدم خوبی باشه برگشت بزنه!
-
تعداد تشکر ها از laser1 به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2019, 17:12
من با یکی از اشناها تماس گرفتم گفتم فردا بره بانکی که توش حساب دارم و از مسعول شعبه بخواد با صاحب اون حساب تماس بگیره
نمیدونم بانک همکاری میکنه یا نه .
-
-
January 9th, 2019, 17:34

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
من با یکی از اشناها تماس گرفتم گفتم فردا بره بانکی که توش حساب دارم و از مسعول شعبه بخواد با صاحب اون حساب تماس بگیره
نمیدونم بانک همکاری میکنه یا نه .
بگید تماس بگیره از همون شعبه و موضوع رو شرح بده قطعا طرف اگه انسان باشه میگه شماره کارت رو بفرستین که برگشت بزنه
---
ولی خب اگر هم طرف برگشت نزنه دیگه فکر نمیکنم به هیچ طریقی بشه پول رو پس گرفت حتی اگر شکایت بشه هم بازم نمیشه پول رو پس گرفت .
--
انشاالله که مورد حل میشه و برگشت میزنن .
فقط موقع واریز به حساب مگه اسم طرف نیومد براتون ؟ باید به این موارد توجه میکردین
-
تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2019, 19:23
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
سلام
مبلغ 2 میلیون از طریق اینترنت بانک ملت به کارت ملت شخصی به صورت اشتباه واریز کردم . متاسفانه 1 رقم اشتباه زدم و اشتباه واریز شده
با بانک تماس گرفتم میگه باید مراجعه کنی به شعبه و بگی از پشت باجه تماس بگیرن برگردونن
مشکل اینجاست من خارج کشورم . کسی اشنا تو بانک ملت داره شماره تماس صاحب حساب رو بهم بده ؟ حق زحمت خودشم میدم
سلام
اگر آنلاین پرداخت کردید باید یک شماره پیگیری به ایمیلتون اومده باشه
با اون می تونید در سایت بانک ملت ارتباط برقرار کنید و پولتون رو برگردونید
-
تعداد تشکر ها از ticdars به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2019, 20:06

نوشته اصلی توسط
hamra
بگید تماس بگیره از همون شعبه و موضوع رو شرح بده قطعا طرف اگه انسان باشه میگه شماره کارت رو بفرستین که برگشت بزنه
---
ولی خب اگر هم طرف برگشت نزنه دیگه فکر نمیکنم به هیچ طریقی بشه پول رو پس گرفت حتی اگر شکایت بشه هم بازم نمیشه پول رو پس گرفت .
--
انشاالله که مورد حل میشه و برگشت میزنن .
فقط موقع واریز به حساب مگه اسم طرف نیومد براتون ؟ باید به این موارد توجه میکردین
تشکر از توضیحات
من همزمان داشتم با گوشی صحبت میکردم از طریق حواله سحاب بانکداری اینترنتی خواستم به حساب یه صرافی واریز کنم و از اونجایی که فونت ریزی داره متاسفانه بی دقتی کردم و 1 رقم رو اشتباه وارد کردم و نمیدونم چرا به اسم دقت نکردم تایید زدم . برای خودمم عجیبه و بی سابقه !
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ticdars
سلام
اگر آنلاین پرداخت کردید باید یک شماره پیگیری به ایمیلتون اومده باشه
با اون می تونید در سایت بانک ملت ارتباط برقرار کنید و پولتون رو برگردونید
اگه لطف کنید راهنمایی کنید که چطور میشه این کار رو کرد ؟
من از طریق بانکداری اینترنتی ملت به کارت ملت حواله سحاب زدم . شماره حسابش با یه شماره سریال 6 رقمی تو پنل اینترنتی بانک ملت ثبت شده و شماره کارت هم در فایل صورت حساب هست
-
-
January 9th, 2019, 20:16
عضو جدید
اگه لطف کنید راهنمایی کنید که چطور میشه این کار رو کرد ؟
من از طریق بانکداری اینترنتی ملت به کارت ملت حواله سحاب زدم . شماره حسابش با یه شماره سریال 6 رقمی تو پنل اینترنتی بانک ملت ثبت شده و شماره کارت هم در فایل صورت حساب هست
بسیار خب
شما از طریق حواله ساتنا پرداخت کردید یا پایا؟
برای اطالات بیشتر به این لینک مراجعه کنید و به پشتیبانی سایت ملت پیام بدید
-
تعداد تشکر ها از ticdars به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2019, 21:16
یه وکالت تنظیم کن بده به اشناتون وگرنه 99درصد تا خودت نباشی قبول نمی کنن (خودشون د ز د ن ملتم د ز د میدونن)
-
تعداد تشکر ها از gdfire به دلیل پست مفید