سلام دوستان
لایت اسپیدم وقتش تمومه کسی از دوستان هست لایسنس لایت رو با حداقل سودبرام خریداری کنه !!!
1-CPU Lease LSWS Enterprise
همین لایسنس اولی رو میخوام .
سلام دوستان
لایت اسپیدم وقتش تمومه کسی از دوستان هست لایسنس لایت رو با حداقل سودبرام خریداری کنه !!!
1-CPU Lease LSWS Enterprise
همین لایسنس اولی رو میخوام .
39400تومان
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
39000 تومان!
رقابت تا چه حد هست تو سایت39400تومان39000 تومان!![]()
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
اره به خدارقابت تا چه حد هست تو سایت![]()
دوستان نظرتون در مورد این لایت اسپید کرک شده ای که vpspersia نصب میکنه چیه ؟؟ روش میشه حساب باز کرد ؟ خطرناک نیست ؟
ip
سرور شما میره تو بلک لیستش براش هم باید ۵۰دلار بدی تا از بلک لیست دربیاد.
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
رحمان عزیز! اینجا همه فروشنده هستیم!
و فردی که تاپیک میزنه به دنبال خرید هست... و هرکس میاد آفری میده! چه ارزونتر چه گرونتر! دیگه انتخاب با فرد خریدار هست... نه تنها به خاطر اینکه چون s.w.a.t عزیز 39400 داده اومدم 400 زیر بدم! خیر بنده تمامی پرداخت هامو برای کاربران گرد به بالا میکنم و کارمزد بالا نمیگیرم!و فکر کنم این نوع قیمت گذاری رو شما باید بیشتر دیده باشی...
در هر حال اون 400 تومن نه مشتری منو بیشتر میکنه! نه s.w.a.t عزیز و خریدار رو برشکست میکنه!
بهتره هر چیزی رو به حاشیه نبرید...
موفق باشید...
ویرایش توسط itjavani : January 30th, 2011 در ساعت 18:36
محمد جان ما قصد جسارت به اساتید را نداشتیمرحمان عزیز! اینجا همه فروشنده هستیم!
و فردی که تاپیک میزنه به دنبال خرید هست... و هرکس میاد آفری میده! چه ارزونتر چه گرونتر! دیگه انتخاب با فرد خریدار هست... نه تنها به خاطر اینکه چون s.w.a.t عزیز 39400 داده اومدم 400 زیر بدم! خیر بنده تمامی پرداخت هامو برای کاربران گرد به بالا میکنم و کارمزد بالا نمیگیرم!و فکر کنم این نوع قیمت گذاری رو شما باید بیشتر دیده باشی...
در هر حال اون 400 تومن نه مشتری منو بیشتر میکنه! نه s.w.a.t عزیز و خریدار رو برشکست میکنه!
بهتره هر چیزی رو به حاشیه نبرید...
موفق باشید...
هم شما و هم مصطفی از دوستان خوب ما هستید
باز هم شرمنده اگر حرفی زدم که باعث ناراحتی شد
موفق باشید
ویرایش توسط Warez-Host.IR : January 30th, 2011 در ساعت 19:39
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)