صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: سوال در مورد raid 10 سخت افزاری

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض سوال در مورد raid 10 سخت افزاری

سلام دوستان وقتتون بخیر
    یه مشکلی برام پیش اومده اگه ممکنه ممنون میشم منو راهنمای کنید

من یه سرور دانلود حدود 2 سال پیش از یه سایت خوشنام گرفتم به من گفتن چون raid 10 سخت افزاری داره اگه حتی هاردش هم بسوزه اطلاعاتش از بین نمیره تو تبلیغات خود سرویسش هم زده بود تو ارشیو هنوز موجوده . منم رو حرف ایشون کلی اطلاعات که خیلی مهم بود روش داشتم از خیلی وقت پیش الان دو روزه سرور خاموش شده در جواب این رو نوشتن

متاسفانه سرور HHD Pro ما که سرویس شما را میزبانی میکرد از شب جمعه به یکباره دچار مشکل و خرابی در قسمت هاردها گردید که باعث از دسترس خارج شدن سرورهای مجازی میزبانی شده بر روی این سرور شد. با پیگیری ها و بررسی های انجام شده توسط تیم پشتیبانی فنی دیتاسنتر اعلام گردیده که متاسفانه کارت Raidcontroller سخت افزاری این سرور دچار خرابی و باید تعویض گردد.
    نصب کارت جدید به معنای از دست رفتن کامل اطلاعات موجود بر روی هارددیسکهای این سرور میباشد و باید از نو هارددیسکها فرمت و برای سیستم تعریف گردند.
    ایا واقعا با این مشکل کلا هارد فرمت میشه ؟ پس رید 10 چه صیغه ایه؟

2. # ADS

عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

پیش فرض پاسخ : سوال در مورد raid 10 سخت افزاری

سلام

ما سالهاست که raid 10 به صورت سخت افزاری ارائه میدهیم ( نه on board ) و همیشه سعی کرده ایم از سخت افزار مرغوب و raid controller های اصلی همراه با کش کنترلر و.... استفاده کنیم
    در طول این ۹ سال میشه گفت هرگز رخ نداده که raid controller دچار سوختگی شود

اما سوختگی هارد داشته ایم که بدون کوچکترین آسیب به دیتای مشترکین و بدون حتی اینکه متوجه شوند و یا ریستارت سرور هارد معیوب را تعویض و به صورت Hot swap جایگزین کرده ایم

اما در صورتی که raid controller واقعا دچار سوختگی شود بله به دلیل بهم خوردن Array ها این اتفاق ممکن است.

عضو انجمن NetworkFA آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    686
    تشکر شده در
    489 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط novinvps.com نمایش پست ها
    سلام

ما سالهاست که raid 10 به صورت سخت افزاری ارائه میدهیم ( نه on board ) و همیشه سعی کرده ایم از سخت افزار مرغوب و raid controller های اصلی همراه با کش کنترلر و.... استفاده کنیم
    در طول این ۹ سال میشه گفت هرگز رخ نداده که raid controller دچار سوختگی شود

اما سوختگی هارد داشته ایم که بدون کوچکترین آسیب به دیتای مشترکین و بدون حتی اینکه متوجه شوند و یا ریستارت سرور هارد معیوب را تعویض و به صورت Hot swap جایگزین کرده ایم

اما در صورتی که raid controller واقعا دچار سوختگی شود بله به دلیل بهم خوردن Array ها این اتفاق ممکن است.
    امکانش هست اگر به همون صورت array بسازند و هارد ها به همان ترتیب وصل شوند دیتا از بین نرود

عضو انجمن pardishosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    857
    تشکر تشکر شده 
    2,336
    تشکر شده در
    1,451 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid68 نمایش پست ها
    سلام دوستان وقتتون بخیر
    یه مشکلی برام پیش اومده اگه ممکنه ممنون میشم منو راهنمای کنید

من یه سرور دانلود حدود 2 سال پیش از یه سایت خوشنام گرفتم به من گفتن چون raid 10 سخت افزاری داره اگه حتی هاردش هم بسوزه اطلاعاتش از بین نمیره تو تبلیغات خود سرویسش هم زده بود تو ارشیو هنوز موجوده . منم رو حرف ایشون کلی اطلاعات که خیلی مهم بود روش داشتم از خیلی وقت پیش الان دو روزه سرور خاموش شده در جواب این رو نوشتن

ایا واقعا با این مشکل کلا هارد فرمت میشه ؟ پس رید 10 چه صیغه ایه؟

اسم شرکت رو برام بفرستید تا بهتون بگم راست هست یا نه.
    ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط NetworkFA نمایش پست ها
    امکانش هست اگر به همون صورت array بسازند و هارد ها به همان ترتیب وصل شوند دیتا از بین نرود
    ممکنه یکم بیشتر توضیح بدین بهشون بگم چون الان کل اطلاعاتم رو میگن باید فرمت کنن دوسال پیش این اطلاعات رو با دلار خریدم که با دلار الان اصلا دیگه امکان خریدش نیست

عضو انجمن masih_enter آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    66
    تشکر شده در
    55 پست

سلام . همونطوری که از ماهیت راید 1+0 پیداست برای اینه هم پرفومنس بالا بره و هم یک کپی از دیتا موجود باشه .

https://upload.wikimedia.org/wikiped...RAID_10_01.svg

من فکر نمیکنم به دلیل سوختن ریدکنترلر دیگه نشه به دیتا دسترسی داشت . با جایگزین کردن همون ریدکنترلر با نمونه مشابه خودش باید این اتفاق بیافته . البته من تجربه کافی در این زمینه ندارم ولی اگر قرار باشه به دلیل یک سخت افزار رید کنترلر ما به ماهیت رید مورد نظرمون دسترسی نداشته باشیم پس دیگه رید کردن چه معنی میده
    از دوستانی که تجربه بالاتری در زمینه رید های سخت افزاری دارند استفاده کنید .
    البته ناگفته نماند هم در گذشته و هم اکنون که دلار و یورو مسابقه گذاشتند شاید 80 درصد هاستینگ های ایرانی خاموش کردن سرور ، ناتوانی در جمع کردن ایبوز و امثال این رو به سوختن هارد و تحریم تبدیل کردند به همین دلیل ادم شک میکنه کسی میگه هارد سوخت یا رید مشکل داره داره درست میگه یا نه .
    البته مشکل هارد واقعیه و چند باری برای خود من پیش اومده و خداروشکر همیشه بک اپ در دسترس بوده.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط masih_enter نمایش پست ها
    سلام . همونطوری که از ماهیت راید 1+0 پیداست برای اینه هم پرفومنس بالا بره و هم یک کپی از دیتا موجود باشه .

https://upload.wikimedia.org/wikiped...RAID_10_01.svg

من فکر نمیکنم به دلیل سوختن ریدکنترلر دیگه نشه به دیتا دسترسی داشت . با جایگزین کردن همون ریدکنترلر با نمونه مشابه خودش باید این اتفاق بیافته . البته من تجربه کافی در این زمینه ندارم ولی اگر قرار باشه به دلیل یک سخت افزار رید کنترلر ما به ماهیت رید مورد نظرمون دسترسی نداشته باشیم پس دیگه رید کردن چه معنی میده
    از دوستانی که تجربه بالاتری در زمینه رید های سخت افزاری دارند استفاده کنید .
    البته ناگفته نماند هم در گذشته و هم اکنون که دلار و یورو مسابقه گذاشتند شاید 80 درصد هاستینگ های ایرانی خاموش کردن سرور ، ناتوانی در جمع کردن ایبوز و امثال این رو به سوختن هارد و تحریم تبدیل کردند به همین دلیل ادم شک میکنه کسی میگه هارد سوخت یا رید مشکل داره داره درست میگه یا نه .
    البته مشکل هارد واقعیه و چند باری برای خود من پیش اومده و خداروشکر همیشه بک اپ در دسترس بوده.
    یعنی شما میگید هارد فرمت نشده و خودشون خاموش کردن ؟

عضو انجمن masih_enter آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    66
    تشکر شده در
    55 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid68 نمایش پست ها
    یعنی شما میگید هارد فرمت نشده و خودشون خاموش کردن ؟
    نمیخوام کسی رو متهم کنم ولی راید میاد تا همین مشکلات رو حل کنه . البته در دنیای سیستم هر چیزی امکان پذیره و تا از نزدیک دسترسی وجود نداشته باشه نمیشه نظر قطعی داد .
    اطلاعات من هم در مورد این موضوع زیاد نیست و صرفا از سرچ هایی که بابت این نوع از راید کردم اینطور متوجه شدم. اطلاعات در 4 هارد ذخیره میشه . دو هارد بخش اول و دو هارد بخش دوم . اگر کنترلر مشکل پیدا کنه یا بخشی از هارد اول از بخش یک مورد مشکل واقع بشه همچنان اطلاعات کپی در هارد دوم بخش اول موجود هستند. پس عملا با تغیر رید کنترلر یا هارد دارای مشکل باید به دیتا ها دسترسی پیدا کرد . البته این موضوع میتونه منجر به هزینه اضافی بشه ( هارد جدید یا تعویض فیزیکی کنترلر) که گاهی اوقات این هزینه ها باعث میشه منطقی نباشه بازیابی داده انجام بشه . مثلا دیتا سنتر بگه برای اینکار باید 200 دلار هزینه تکنسین ریموت هند و لوازم مصرفی بدید . آیا امکان پذیره ؟

عضو انجمن hamid.soltani92 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

سلام. به هیچ عنوان دیتا از بین نخواهد رفت. اطلاعات آرایه علاوه بر حافظه کنترلر، در درایو ها هم ذخیره میشود.

عضو جدید BuyHardware آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    96
    تشکر شده در
    64 پست

دوست عزیز اطلاعات از بین نمیره،
    در بدترین حالت که رید کنترلل از بین رفته باشه یا سوخته باشه
    میتونند با خرید یه رید کنتربب با همون مدل بندازند روی سرور و بدون مشکل لود کنند
    حتمی اگه یکی از هارد ها به صورت کامل از بین رفته باشه بار هم بازیابی اطلاعات قابل انجام هست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)