-
September 14th, 2018, 18:04
درخواست هاست دانلود (5 تا 10 گیگابایت )
با سلام
چند تا هاست دانلود با حجم 5 تا 10 گیگ می خوام . ( از سایت های lasterloc و vatanwebhost و hostwebserver دارم)
php فعال باشه نیازی به دیتابیس نداریم اما برای ارتباط با هاست اصلی باید امکان ریموت دیتابیس باشه و چورت 3306 باز باشد .
امکان نصب لیچر هم باشه و حجم نامحدود باشه ( کشورش هم فرقی نداره فقط حجمی و یا 1 یه 10 نباشه )
https://t.me/Syed_70
-
-
September 14th, 2018 18:04
# ADS
-
September 14th, 2018, 21:27
عضو انجمن
پاسخ : درخواست هاست دانلود (5 تا 10 گیگابایت )

نوشته اصلی توسط
7leecher
با سلام
چند تا هاست دانلود با حجم 5 تا 10 گیگ می خوام . ( از سایت های lasterloc و vatanwebhost و hostwebserver دارم)
php فعال باشه نیازی به دیتابیس نداریم اما برای ارتباط با هاست اصلی باید امکان ریموت دیتابیس باشه و چورت 3306 باز باشد .
امکان نصب لیچر هم باشه و حجم نامحدود باشه ( کشورش هم فرقی نداره فقط حجمی و یا 1 یه 10 نباشه )
https://t.me/Syed_70
سلام
در صورت تمایل از Serverius هلند با سرورهای raid 10 در صورت سوختن هارد دیتای شما تا حد زیادی محفوظ خواهد ماند
همچنین مجهز به دیداس پروتکشن سخت افزاری تا سقف ۱۰ گیگابیت می باشد
برای مشاهده پکیج ها کلیک کنید
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
September 15th, 2018, 01:25

نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
در صورت تمایل از Serverius هلند با سرورهای raid 10 در صورت سوختن هارد دیتای شما تا حد زیادی محفوظ خواهد ماند
همچنین مجهز به دیداس پروتکشن سخت افزاری تا سقف ۱۰ گیگابیت می باشد
برای مشاهده پکیج ها کلیک کنید
جواب شما : سلامساعتی پیش گنجایش سرور دانلود تکمیل شد.
من کم تر از 1 ساعت به شما پیام دادم برای خرید ! مارو مسخره دارید ؟
-
-
September 15th, 2018, 12:57
عضو انجمن
سلام
بنده نمیدانم مبنی بر چه محاسبات ریاضی مدعی هستید که کمتر از ۱ ساعت اعلام کردید که برای خرید پیام داده اید .
بنده از همکارانم استعلام گرفتم
آفری که به شما در تاپیک اعلام شده در ساعت ۲۰:۵۷ دقیقه اعلام شد که پس از ان سفارش چند ترابایتی توسط یکی از کاربران دریافت شد و گنجایش هارد تکمیل شده است و در طول این هفته سرور جدید اضافه خواهد شد
و شما ساعت ۲۳:۳۰ دقیقه به وقت ایران اولین تیکت شما در سایت باز شد که اسکرین شات ساعت باز شدن تیکت از سوی شما در تاپیک خدمتتون منتشر می کنم که فکر میکنم چیزی خلاف ادعای شما مبنی بر کمتر از ۱ ساعت می باشد
Screen Shot 2018-09-15 at 12.57.51 PM.png
انشالله در طول هفته جاری سرور جدید تهیه خواهد شد
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید