-
September 24th, 2018, 22:46
عضو دائم
چرا هاستینگ های ایرانی به نیازهای مشتری فکر نمیکنند ؟
درود
این تاپیک رو برای این ایجاد کردم که مدتی قبل برای کوچ از سرور مجازی به هاستینگ به نیازم نرسیدم
متاسفانه هاستینگ های ایرانی فقط بلدن گلایه کنن مشتری نیست و گرون شده ولی به این فکر نمیکنن شاید نیازهای کاربران رو براورده نمیکنن
من برای دریافت یک هاست کلی هاستینگ ایرانی گشتم که یک فضای 50 گیگی بخرم که هیچکدوم ارائه نمیدادند حتی نمایندگی هم نداشتند این مقدار رو
تا اینکه از شرکت قبلی یک رسیلر نامحدود گرفتم
با اینکه راضی ام اما خیلی باهاشون صحبت کردم گفتم آقا به جای نامحدود با همین قیمت 30 تا 50 گیگ اختصاصی به ما بدید گفتن نه
خب حالا شما هاستینگ های عزیز جواب بدید :
امثال من و مشکلات من کم نیست و با توجه به نرخ بالای عرض خیلی ها مثل من خواهند شد
آیا این مشکل شما نیست که پلان های مناسبی ندارید تا مشتری جذب کنید ؟
منه مشتری دنبال نامحدود نیستم . عقلمم میرسه هارد نامحدود نداریم و یک سرور هم یک مقدار خاص هارد پشتیبانی میکنه
به جای هاست های 50 و 100 مگی بیاید پلان های 20 تا 50 گیگ اضافه کنید به هاستینگتون
ببینید چقدر مشتریان مثل من زیاد هستند و سراغتون میان
شاید مشکل از خودتونه و نمیدونید
شاید یکی بیشتر از 10 گیگ نیاز داره
حتما ک نباید سرور یا مجازی بگیره ک
شما هزینتون رو بگیرید
حتی من حاضر بودن هزینه 5 تا هاست ده گیگ رو ماهانه بدم یا حتی سالانه اما 50 گیگ هاست یا نمایندگی با امکانات بالا بهم بدن که هیچکدوم قبول نکردن
درسته گرونیه
اما شاید شما هم اشتباه میکنید
شاید خودتون رو جای مشتری نمیذارید
خودتون سرور دارید و هر وقت استارتی داشتید ی هاست به مقدار دلخواه میسازید اما مشتری بدبخت که هاستینگ نیست و شاید مقدار بیشتر از 10 گیگ بخواد
دلیل اینکه میگم 10 گیگ اینه که طبق بررسی های من اکثر هاستینگ های ایرانی نهایت هاستی که میدن ده گیگ هست
به هر حال از ما گفتن بود
برای این موضوع هم یک تاپیک دیگه میزنم و اونجا هم خواستید بحث میکنیم
امیدوارم عزیزان هم نظراتشون رو بفرمایند
با تشکر از شما
-
تعداد تشکر ها از vahab00 به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2018 22:46
# ADS
-
September 24th, 2018, 23:01
پاسخ : چرا هاستینگ های ایرانی به نیازهای مشتری فکر نمیکنند ؟
چون یه سرور روش 400 500 تا سایته
هاست اختصاصیم (مدیریت شده و تمام منابع اختصاصی منتها گرونه!) بعضی شرکتا بر اساس نیازتون میفروشن شرکتتونو عوض کنید
-
-
September 24th, 2018, 23:06
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
gdfire
چون یه سرور روش 400 500 تا سایته
هاست اختصاصیم (مدیریت شده و تمام منابع اختصاصی منتها گرونه!) بعضی شرکتا بر اساس نیازتون میفروشن شرکتتونو عوض کنید
کافیه یک سرچی بزنید و ببینید هاستینگ های ایرانی نهایت فضا 10 الی 15 گیگ ارائه میدن
-
-
September 24th, 2018, 23:17
عضو انجمن
سلام
منم موافقم.
هیچ امکانات خاصی ارائه نمی کنند وقتی هم ازشون می خواهید که یک چیزی اضافه کنند انگاری اصلا نمی دونند این چیه!!
-
-
September 24th, 2018, 23:19

نوشته اصلی توسط
vahab00
کافیه یک سرچی بزنید و ببینید هاستینگ های ایرانی نهایت فضا 10 الی 15 گیگ ارائه میدن
تیکت بده اختصاصیشو بدن اینم سرج یه نمونه که زدم گوگل
https://www.talahost.com/product/hos...ni-50000MB.htm
بگردی هست نبود تیکت بده به شرکتا معتبر واست اوکی میکنن اختصاصی بر اساس فضا و نیازت
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ShirazSoft.com
سلام
منم موافقم.
هیچ امکانات خاصی ارائه نمی کنند وقتی هم ازشون می خواهید که یک چیزی اضافه کنند انگاری اصلا نمی دونند این چیه!!
از شرکتا معتبری نمی خرید چون شرکتا مثله هاست دی ال - نت افزار - ****** - پارس پک - ایران سرور و.....
وگرنه قدیما خودم داشتم هاست دی ال بر اساس نیاز رم و هارد و سی پی یو بهم میدادن سرویس!
منتها باید جیبو شل کنی که اونم تو این وضع اقتصادی ....
ویرایش توسط gdfire : September 24th, 2018 در ساعت 23:21
-
-
September 24th, 2018, 23:22
عضو انجمن
آقای وهاب سید چورته بزرگترین دلیل این قضیه اینه که مشتری دنبال مفت خریه !
هاستینگم میبینه دخل و خرجش نمیخونه ...
اینه که یا جمع میکنه
یا کیفیت پایین میاد
ویرایش توسط BAMPA : September 24th, 2018 در ساعت 23:24
-
-
September 24th, 2018, 23:23
عضو انجمن
سلام
اتفاقا شرکت های معتبر مشکل بیشتری دارند و پکیج هاشون را بیشتر ثابت نگه می دارند.
-
تعداد تشکر ها از ShirazSoft.com به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2018, 23:25
عضو جدید
سلام
متاسفانه هاستینگ ها یک جوری شدند که دیگه به فکر جذب و ایجاد مشتری دائمی نیستند ، بلکه به اینطور فکر میکنند که من یک جوری باید هزینه این ماه رو در بیارم ، حالا به چه طریقی ؟ به هر طریقی که وجود داشته باشه مثل ارزون فروشی ، پشتیبانی ضعیف ، سرویس بی کیفیت و ...
شرکت های بزرگ و معتبر هم نیازی به مشتری مثل من یا تو رو ندارند ، چون اون ها با سازمان ها کار میکنند و تمام هزینه هاشون رو نیز ساپورت میکنند و برای ایجاد تنوع هم یک چندتا مشتری معمولی هم جذب میکنند و واقف شرایط ما نیستند.
امید است ...
-
تعداد تشکر ها از CaeZer به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2018, 23:33
عضو انجمن
سلام دوست گرامی
ما هاست اختصاصی ارائه میدیم اما خب قطعا نمیایم این مورد رو در سایتمون بیان کنیم
چون هاست اختصاصی مشتری های خودش رو داره
و نیاز به پشتیبانی خاصی داره
هزینه ها هم فوق العاده بالاست
کلا مشتری های هاست اختصاصی ما به 4 نفر بیشتر نمیرسه!
کسی که نیاز به فضای 50 گیگ داره به احتمال 90 درصد مصرف بالای منابع داره ، هاستینگ های الان هم سخت افزار سرورشون رمش مثلا 8 گیگ بیشتر نیست . خب قطعا نمیان 10 تا هاست 2-3 گیگ رو فدای یک هاست 50 گیگی بکنن
مطمئن باشید کمتر کسی پیدا میشه که چنین کاری بکنه
اگر ما بیایم و فضای 50 گیگی رو در سایت قرار بدیم اما روی یه سرور با رم 8 یا 12 سایت شما رو بالا بیاریم و مصرف شما بالاتر باشه ، قطعا مشتری چند روزه ما هستید . ما هم ترجیح میدیم به ده نفر که فضای 2 گیگ نیاز دارن و جمعا مصرف مثلا رمشون به 8 گیگ میرسه سرویس بدیم
بنابراین هاستینگ ها برای مشتری های خاص ، سخت افزار های خاص تهیه میکنند که خب هزینه های بالاتری رو میطلبه
امیدوارم منظورم رو به خوبی رسونده باشم
موفق باشید
-
-
September 24th, 2018, 23:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
gdfire
تیکت بده اختصاصیشو بدن اینم سرج یه نمونه که زدم گوگل
https://www.talahost.com/product/hos...ni-50000MB.htm
بگردی هست نبود تیکت بده به شرکتا معتبر واست اوکی میکنن اختصاصی بر اساس فضا و نیازت
- - - Updated - - -
از شرکتا معتبری نمی خرید چون شرکتا مثله هاست دی ال - نت افزار - ****** - پارس پک - ایران سرور و.....
وگرنه قدیما خودم داشتم هاست دی ال بر اساس نیاز رم و هارد و سی پی یو بهم میدادن سرویس!
منتها باید جیبو شل کنی که اونم تو این وضع اقتصادی ....
درود
همین شرکت رو ببینید 50 گیگ فضا داره
اما دو عدد اددان داره . آخه نمیدونم چطور حساب میکنن 50 گیگ فضا و دوتا اددان
من تا به حال تجربه هاست دی ال نداشتم
اما نت افراز صحبت کردم گفتن نمیشه
پارس پک قبلا تجربه جالبی نداشتم . منظورم این نیست که خدمات بدی میدن نه اصلا اینطور نیست اما ی سری مشکلات باهاشون داشتم که باعث شد انتقال بدم مثل پر شدن بی خودی فضا و...
ایران سرور هم گفتم گفتند براشون مقدور نیست کاستوم پکیج بدن
-