صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: شکایت از دیجی کالا

عضو جدید vrujak آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    33
    تشکر شده در
    30 پست

پیش فرض شکایت از دیجی کالا

سلام دوستان
    از دیجیکالا یک عدد پاوربانک شیاومی خریدم که تقلبی بود تاریخ 1 اردیبهشت رسید (با یک هفته تاخیر) دوم اردیبهشت به دیحیکالا پیام دادم که محصول تقلبی هست و می خوام برگشت بزنم از اون تا امروز که 14 روز میگذره هیچ پاسخی دریافت نکردم هی امروز و فردا میکنن. و هر روز زنگ می زنم اما میگن به زودی بهتون اطلاع میدیم.
    یه ایمیل هم به ای نماد زدم پنج شنبه اما اونم هیچ پاسخی نداده تا این لحظه.
    بنظرتون من چطور پیگیری کنم به کجا شکایت کنم؟ از دوستان اگه تجربه منو داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
    سپاس

2. # ADS

عضو انجمن xphost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,168
    تشکر تشکر شده 
    822
    تشکر شده در
    490 پست

پیش فرض پاسخ : شکایت از دیجی کالا

از کجا متوجه شدید جنس تقلبی هستش؟
    ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران

4. تعداد تشکر ها از xphost به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    284
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    216 پست

من خیلی خرید میکنم ازشون و هیچ مشکلی نداشته .

حتی چندین بار هم اتفاقا به دلیل فیک بودن جنس برگشت زدم کالارو . پولشو کامل برگردوندند .

اگر نمیان ازتون تحویل بگیرن شک نکنید کم کاری واحد پخش شهرتون هستش .
    همه کاره و هیچکاره که میگن منم من

6. تعداد تشکر ها از Amlaaki به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    33
    تشکر شده در
    30 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط xphost نمایش پست ها
    از کجا متوجه شدید جنس تقلبی هستش؟
    اولا پاوربانک خیلی آروم شارژ میکنه.
    دوما ویرفای نامبر پاوربانک کاملا مشخص میکنه فیک بودن جنس رو.
    سوما با یه جستجوی ساده به انگلیسی در اینترنت نمونه های اصلی و بدل رو کاملا نشون داده.
    چهارما عدم پاسخگویی شرکت

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Amlaaki نمایش پست ها
    من خیلی خرید میکنم ازشون و هیچ مشکلی نداشته .

حتی چندین بار هم اتفاقا به دلیل فیک بودن جنس برگشت زدم کالارو . پولشو کامل برگردوندند .

اگر نمیان ازتون تحویل بگیرن شک نکنید کم کاری واحد پخش شهرتون هستش .
    منم خیلی خرید کردم از دیجیکالا ولی تا حالا به این مشکل برنخورده بودم.
    نه پاسخ میده مرجوع میکنه و نه اینکه نمی کنه درست مثل ترامپ عمل میکنه تو هوا نگه داشته بازم ترامپ یه تاریخ مشخص کرده ولی این اونم مشخص نکرده فقط میگه شرمنده ایم از دیر پاسخ گویی
    خودمم شهرستان هستم باید با پست بفرستم ولی هیچ پاسخی نمی ده
    ویرایش توسط vrujak : May 6th, 2018 در ساعت 09:50

عضو جدید leberman آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    109
    تشکر تشکر شده 
    149
    تشکر شده در
    109 پست

متاسفانه جدیدا با ورود عمده فروشان که بیشتشر مغازه دارها هم هستن باعث شده این موارد پیش بیاد . من ۲ سالی هست خریدی ازشون نکردم .
    علت طولانی شدن فرایند بازگشت کالا هم همین عمده فروش ها هستن.کاری هم از دستتون بر نمیاد باید صبر کنید.

ای نماد هم بنده شکایت کردم از یک سایتی که جنس مچاله شده تحویلم داده ، ابتدا که گفتن قوانین اون سایت ملاکه اما شکایت کنید ببینیم چی‌ میشه!!!! بعد از گذشت ۴ ماه پیام دادن مستندات رو ارسال کنید ۲ ماه بعدش ایمیل ارسال کردن که اونا مستندات ارسال کنن که نکردن و الان ۷-۸ ماه از اون قضیه میگذره و هرچی پیگیری میکنم پاسخی داده نمیشه و کلا بیخیال شدم دیگه

9. تعداد تشکر ها از leberman به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    33
    تشکر شده در
    30 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط leberman نمایش پست ها
    متاسفانه جدیدا با ورود عمده فروشان که بیشتشر مغازه دارها هم هستن باعث شده این موارد پیش بیاد . من ۲ سالی هست خریدی ازشون نکردم .
    علت طولانی شدن فرایند بازگشت کالا هم همین عمده فروش ها هستن.کاری هم از دستتون بر نمیاد باید صبر کنید.

ای نماد هم بنده شکایت کردم از یک سایتی که جنس مچاله شده تحویلم داده ، ابتدا که گفتن قوانین اون سایت ملاکه اما شکایت کنید ببینیم چی‌ میشه!!!! بعد از گذشت ۴ ماه پیام دادن مستندات رو ارسال کنید ۲ ماه بعدش ایمیل ارسال کردن که اونا مستندات ارسال کنن که نکردن و الان ۷-۸ ماه از اون قضیه میگذره و هرچی پیگیری میکنم پاسخی داده نمیشه و کلا بیخیال شدم دیگه
    پس منم باید 4 ماه صبر کنم.
    الان دوباره زنگ زدم گفتن بازم صبر کن. و هیچ خبری از ای نماد نیست.
    صبر کنیم ببینیم چی میشه.

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پسر خوب حرف دی جی کالا رو میزنی. غول بی شاخ و دم فروشگاه های اینترنتی ایران با تراکنش میلیاردی در ماه!!..شما خونه هم بخری از دی جی کالا پولتو بخورن اینماد کاری برات نمیکنه!! بماند به خاطر یه پاور بانک بزنه نماد دی جی کالا رو معلق کنه!!

بهترین کار اینه دیگه ازش خرید نکنید..جدیدا قیمتاشون زده سر به فلک...با دلار بالا پایین میشن...یه هدفونی که مغازم میفروش 40 تومانو برداشته سایتش گذاشته 120 تومان!! جنساشم که فیک شده..دیگه به درد نمیخوره
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

12. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

عضو انجمن ali0000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vrujak نمایش پست ها
    پس منم باید 4 ماه صبر کنم.
    الان دوباره زنگ زدم گفتن بازم صبر کن. و هیچ خبری از ای نماد نیست.
    صبر کنیم ببینیم چی میشه.
    1- ارز کشیده بالا و فروش اجناس خارجی = ضرر ، سرمایه دارم عمراً ضرر نمیکنه مجبوره جنس فیک با قیمت قدیم بده حالا میخواد دیجی کالا باشه یا دیجی علی گیتور
    2- فروشگاهشون اوایل خوب بود تا 4 یا 5 سال پیشم قابل تحمل بود من انواع اقسام لوازم از تلسکوپ بگیر تا چندتا تبلت و ظروف و ... خریدم البته تا 5 یا 6 ماه پیش بعد از اینکه کارم و از دست دادم دیگه پولی نداشتم بخرم
    3- اینماد کلاً به پروژه شکست خورده بود که سرور و خدمات خودشون داد همه پذیرنده هاشونو درآورده ، طرف رو پای خودش نمیتونه وایسه تو انتظار نداشته باش برات کار مهمی انجام بده
    4- پیشنهاد میکنم زنگ بزنی پشتیبانی و بخوای متصل کنن به مدیریت واحد و با آرامش و بدون ناراحتی مشکل رو کامل بیان کنی که البته در نهایت قانعت میکنن با توجه به نرخ ارز با این پول 4 متر کابل نمیتونی بخری پس جنس رو محکم بچسب و چشم ازش بر ندارد ...

14. تعداد تشکر ها از ali0000 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    33
    تشکر شده در
    30 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    پسر خوب حرف دی جی کالا رو میزنی. غول بی شاخ و دم فروشگاه های اینترنتی ایران با تراکنش میلیاردی در ماه!!..شما خونه هم بخری از دی جی کالا پولتو بخورن اینماد کاری برات نمیکنه!! بماند به خاطر یه پاور بانک بزنه نماد دی جی کالا رو معلق کنه!!

بهترین کار اینه دیگه ازش خرید نکنید..جدیدا قیمتاشون زده سر به فلک...با دلار بالا پایین میشن...یه هدفونی که مغازم میفروش 40 تومانو برداشته سایتش گذاشته 120 تومان!! جنساشم که فیک شده..دیگه به درد نمیخوره

منم میدونم قیمت هاش بالا هست اما بیشتر به خاطر اصل بودن میخریدم. که اونم اینطوری شد. آره واقعا نباید ازش خرید کرد.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ali0000 نمایش پست ها
    1- ارز کشیده بالا و فروش اجناس خارجی = ضرر ، سرمایه دارم عمراً ضرر نمیکنه مجبوره جنس فیک با قیمت قدیم بده حالا میخواد دیجی کالا باشه یا دیجی علی گیتور
    2- فروشگاهشون اوایل خوب بود تا 4 یا 5 سال پیشم قابل تحمل بود من انواع اقسام لوازم از تلسکوپ بگیر تا چندتا تبلت و ظروف و ... خریدم البته تا 5 یا 6 ماه پیش بعد از اینکه کارم و از دست دادم دیگه پولی نداشتم بخرم
    3- اینماد کلاً به پروژه شکست خورده بود که سرور و خدمات خودشون داد همه پذیرنده هاشونو درآورده ، طرف رو پای خودش نمیتونه وایسه تو انتظار نداشته باش برات کار مهمی انجام بده
    4- پیشنهاد میکنم زنگ بزنی پشتیبانی و بخوای متصل کنن به مدیریت واحد و با آرامش و بدون ناراحتی مشکل رو کامل بیان کنی که البته در نهایت قانعت میکنن با توجه به نرخ ارز با این پول 4 متر کابل نمیتونی بخری پس جنس رو محکم بچسب و چشم ازش بر ندارد ...
    اگه تا شب درست نشد فردا زنگ میزنم بگم وصل کنن به مدیریت. اگه قانعم کنه و بگه نمی شه پس فرستاد بازم خوبه فقط یه جواب بده آره یا نه.
    اینطوری نگه هی فردا و پس فردا.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

دیجی کالا الان شده یه بانک نظرات در مورد اجناس

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)