سلام دوستان عزیز
به یک پنل هتزنر نیاز دارم، کسانی که پنل بلااستفاده و اکتیو دارند، لطفا قیمت پیشنهادی شون رو اعلام کنند تا توافق کنیم
متشکرم
سلام دوستان عزیز
به یک پنل هتزنر نیاز دارم، کسانی که پنل بلااستفاده و اکتیو دارند، لطفا قیمت پیشنهادی شون رو اعلام کنند تا توافق کنیم
متشکرم
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
سلام
300 هزار تومان در خدمتیم
------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66594104-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103کانال تلگرام: novinhost
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
سرور مجازی | سرور اختصاصی
تلفن: (66015891)021 ~ تلگرام:09213601063
سرور مجازی, سرور اختصاصی, هاست|نوین هاست
پیمنت 24 با هزینه 50 تا 100 هزار تومان براتون با مدارک کامل باز میکنه
گنجه هاست | Ganje.Host
.::دامنه، میزبانی وب، سرور مجازی ، سرور اختصاصی، خدمات کولوکیشن ::.
تلفن : 02191015065 | تلگرام: Ganje_Support
گنجه هاست | Ganje.Host
.::دامنه، میزبانی وب، سرور مجازی ، سرور اختصاصی، خدمات کولوکیشن ::.
تلفن : 02191015065 | تلگرام: Ganje_Support
عزیز من تو پ.خ که سوال کرده بودین راهنمائیتون کردم برای سایرین هم میزام ببینند.
هتزنر به ایرانی پنل میده ولی اگر میخواید 100% تائید بشه نوع پرداخت رو ترنسفر مانی بزنید بعد از اینکه حسابتون فعال شد و قبل از اینکه اینویس براتون صادر بشه که اصولا ساعت 3 به وقت تهران صادر میشه. برید در تنظیمات روش پرداخت رو بکنید پی پال
اگر میبینید بعضا پنل افرادی اکتیو نمیشه چون آدرس ایران میزنن و روش پرداخت رو پی پال که در مرحله بررسی دستی اونا ردش میکنن.
+
اگر اینویس هم ایجاد شد شما وقت دارید تیکت بدین بگید این اینویس رو میخواید با پی پال پرداخت کنید بخش مالیشون تغییر میده
هر کی خواست مدارکش + سروری که میخواد رو بده من براش فعال کنم رایگان و فی سبیل الله(اما اینکار عاقلانه نیست چون با مدارکتون من بعدا میتونم پنلتون رو بچنگ بیارم)
- - - Updated - - -
مگه میخواد چکار کنه؟!
همش حقه بازیه یه فتوشاپ و...
نمیدونم چرا ما ایرانیها به این راحتی وا میدین
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
منظورتون از مدارک کامل چیه؟
آدرس فیک دبی؟ تو نت سرچ کن هزاران قبض برق/آب/گاز دبی میاد بالا مثل اونا ویرایش کن
نمونه ای از پیمنت 24 دارم برای یکی از دوستان قبض صادر کرده بود البته نه برای کار هاستینگ. خدا وکیلی فونتهاشم نکرده بود حداقل شبیه کنه حتی رنگ بندیاشم خیلی تابلو بود کاریکه بده یه فتوشاپ کار یه لایه باز برات بزنه 20 تومن هر وقتم خواستی تاریخش رو بروز کن
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
مدرک اگر خواستید بنده یک مورد دارم
1 میلیون ( با کارت بانکی)
موفق باشید
- - - Updated - - -
البته به درد شما نمی خوره
بنده حواسم نبود
از اروپاست و شامل مالیات میشه برای شما پنل
پیروز باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)