-
August 22nd, 2018, 12:36
عدم دسترسی یوزر به ssh
درود وقت بخیر من از ترمینال با کاربری root بدون مشکل به سرور مجازی خودم متصل میشم
اما تصمیم دارم به یکی از یوزر ها که باز برای خودم هست دسترسی ssh بدم و اینکارو وارد دایرکت ادمین شدم و تیک ssh رو براش فعال کردم
بعدش از ترمینال میخوام وارد شم اجازه دسترسی نمیده
-
Permission denied, please try again.
-
فقط روت دسترسی داره ممنون میشم راهنمایی کنید
با دستور زیر به روت وصل میشم فقط جای روت یوزر نیمی که موقع ایجاد هاست در دایرکت ادمین تولید شده رو میزارم جواب نمیده
کد HTML:
ssh user@myip -p port
-
-
August 22nd, 2018 12:36
# ADS
-
August 22nd, 2018, 12:47
عضو انجمن
پاسخ : عدم دسترسی یوزر به ssh
از طریق تیکت تو وب سایت ما در ارتباط باشید هم در این مورد راهنمایی تون میکنیم و هم در صورتی که درآینده به مشکلی هم برخوردین میتونیم کمکتون کنیم.
hlhost.net
همراهان لینوکس
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
August 22nd, 2018, 14:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
demonvictor
از طریق تیکت تو وب سایت ما در ارتباط باشید هم در این مورد راهنمایی تون میکنیم و هم در صورتی که درآینده به مشکلی هم برخوردین میتونیم کمکتون کنیم.
hlhost.net
همراهان لینوکس
دوست گرامی، مردم کاربر سرویس های شما نیستند که آنها را به ارسال تیکت در سایت خودتون دعوت می کنید،
اینجا یک انجمن تخصصی عمومی هست و برای توسعه اش لازم هست که اگر کاری بلد هستید، مشکلات کاربران انجمن را در همین تاپیک ها مرتفع کنید و یا راهنمایی نمایید تا هم مشکل آن فرد برطرف شود و هم دیگران بتوانند در مواقع نیاز، از راهنمایی های ارائه شده در انجمن استفاده کنند.
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
تعداد تشکر ها ازKian به دلیل پست مفید
-
September 2nd, 2018, 11:18
اصولا این پیغام برای نبود یوزر در فایل sshd_config است.
دایرکت ادمین به درستی کار نمی کند

نوشته اصلی توسط
shadecute
درود وقت بخیر من از ترمینال با کاربری root بدون مشکل به سرور مجازی خودم متصل میشم
اما تصمیم دارم به یکی از یوزر ها که باز برای خودم هست دسترسی ssh بدم و اینکارو وارد دایرکت ادمین شدم و تیک ssh رو براش فعال کردم
بعدش از ترمینال میخوام وارد شم اجازه دسترسی نمیده
-
Permission denied, please try again.
-
فقط روت دسترسی داره ممنون میشم راهنمایی کنید
با دستور زیر به روت وصل میشم فقط جای روت یوزر نیمی که موقع ایجاد هاست در دایرکت ادمین تولید شده رو میزارم جواب نمیده
کد HTML:
ssh user@myip -p port
-