-
September 9th, 2018, 15:08
ثبت نام هتزنر
اموز اتفاقی داشتم توی هتزنر ثبتنا میکردم مداک فرستادم بی همه چیزا رد کدن گفتم شاید مشکل از منه با چندتا پاسپورت دیگه هم امتحان کردم همین آش و همین کاسه بود.
زنگ زدم به شماشون پرسیدم با ایرانیا مشکل داید؟ گفتن نه. گفتم اکانتم وریفای نمیشه. گفت تیکت بزن تیکتم میزنم به یه ورشون حساب میکنن جواب نمیدن !
-
-
September 9th, 2018 15:08
# ADS
-
September 9th, 2018, 15:19
پاسخ : ثبت نام هتزنر

نوشته اصلی توسط
KheSHT
اموز اتفاقی داشتم توی هتزنر ثبتنا میکردم مداک فرستادم بی همه چیزا رد کدن گفتم شاید مشکل از منه با چندتا پاسپورت دیگه هم امتحان کردم همین آش و همین کاسه بود.
زنگ زدم به شماشون پرسیدم با ایرانیا مشکل داید؟ گفتن نه. گفتم اکانتم وریفای نمیشه. گفت تیکت بزن تیکتم میزنم به یه ورشون حساب میکنن جواب نمیدن !
خب الان چیکار کنیم ؟
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2018, 15:46
عضو انجمن
بنده فکر میکنم ربطی به تحریم نداره این مورد
متاسفانه انقدر دوستان با پاس ایرانی ثبتنام کردن و بدهی بالا اوردن که به این خاطر بستند ثبتنام ایران رو
ویرایش توسط BAMPA : September 9th, 2018 در ساعت 15:50
-
-
September 9th, 2018, 15:49

نوشته اصلی توسط
mizban97
خب الان چیکار کنیم ؟

جم شیم بزنیم تو سر هم :|
خب چطور ثبت نام کنم؟
-
-
September 9th, 2018, 15:52

نوشته اصلی توسط
KheSHT
جم شیم بزنیم تو سر هم :|
خب چطور ثبت نام کنم؟
جدیدا برای ایرانی ها خیلی سخت گیری میکنن.
بیشترش هم بخاطر پرداخت نکردن فاکتور ها و بد حسابی هست.
با هویت جای دیگه اقدام کنید یا از کسانی که سرور پنل ورفای شده دارن سرور تهیه کنید.
دو مدل سرور آماده دارم اگر خواستین قیمت مناسب حساب میکنم.
-
-
September 9th, 2018, 16:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
KheSHT
درود
با توجه به جواب خودشون دیگه نمیخوان با ایران کار کنند چون خیلی فاکتور های پرداخت نشده دارن ایرانی ها.
-