با سلام من چندماه بک لینک خریدم برای سایتم ولی تو رتبه از صفحه 10 بالاتر نیومد دیگه نخریدم الانم کلا رفته از نتایج
سوالم اینه اگه تولید محتوا بخرم از سایت هایی که الان اینکارو انجام میدن و زیاد هم شدن نتیجه داره؟ یا اونم مثل بک لینک شده![]()
با سلام من چندماه بک لینک خریدم برای سایتم ولی تو رتبه از صفحه 10 بالاتر نیومد دیگه نخریدم الانم کلا رفته از نتایج
سوالم اینه اگه تولید محتوا بخرم از سایت هایی که الان اینکارو انجام میدن و زیاد هم شدن نتیجه داره؟ یا اونم مثل بک لینک شده![]()
سئو اصلا اینا نیست تا وقتی سایتت نوشته ای نداشته باشه اصلا ارزش نداره فقط هزینه خرج کردنه اون هزینه ها رو به تبلیغات بده تبلیغ سایتتو کنن اونم برو خودت با ادمین سایتا حرف بزن نه بری سایتا تبلیغات کلیکی و....همشون د زدن خودت برو از تماس با ماشون ارتباط برقرار کنن و بنرتو بده بزارن سایتشون دوره ای باید تبلیغ کنی تا شناسونده شه سایتت
بک لینک به چه تعداد از کجا با چه کیفیت و به چه مدت؟ همه اینا تاثیر داره. صرف اینکه شما بک لینک خریدید کافی نیست.
در مورد محتوا هم شرایط خاص خودش رو داره و حتی ترتیب آپدیت پست ها هم موثر هست.
آدرس سایت رو می فرمائید.
اگه سایت تک صفحه هست که باید اول صفحه رو کاملا سئو کنید و سپس بک لینک بگیرید... (مثل چت روم ها)
اما اگه تک صفحه نیست که باید مطالب رو جداگانه سئو کنید و نمیشه فقط با بک لینک اومد صفحه اول
دوستدار کتاببلیان
اگه سایتتون محتوا محور هست، هیچ چیزی نمیتونه غیر از مطالب اختصاصی و یونیک رتبه تون رو بالا بیاره.
دوستان خیلی ممنونم از جواباتون ولی با بیشتر این مسائلی که گفتین آشنا هستم سایت من https://dideofogh.com هستش و کلید واژه هدف دوربین مداربسته نزدیک 4 ماهه سایت بالا اومده ولی از لحاظ رتبه تقریبا هیچ جایگاهی نداریم حتی محصولات و تو جستجو محصولات هم نمیاد بک لینک رو از همین سایت هایی که با عنوان خرید بک لینک معروف شدن تهیه کردم حالا نمیگم کدوم جنبه تبلیغ منفی نداشته باشه واس کسی میخوام ببینم پیشنهادی دارید بتونه کمکم کنه خودم نمیتونم مقاله تهیه کنم این سایت هایی که مقالات میفروشن اگه بتونن واس من مقاله تخصصی درست کنند بدرد میخوره؟ رپورتاژ آگهی با بک لینک چطوره البته از یکی از سایت های معروف قیمت گرفتم هر پست 1 میلیون تومن بود که زیاد مقرون به صرفه نیست واس من چیز بهتری سراغ دارید معرفی کنید؟ اون دوستی که گفتن بک لینک رو خودت بگیر کلا میخوام بپرسم بک لینک الان فایده ای داره چون الگوریتم جدید گوگل رو خونده بودم نوشته بود بک لینک که با محتوا نباشه تاثیرر نداره
سلام دوست عزیز، مشکل شما نه محتوا هستش نه بک لینک، مشکل جای دیگست که مفصله و در بعضی از پستها ذکر شده، اگر بخوای بنده سایتت رو بدون محتوا و بک لینک میکشم داخل ۱۰ صفحه اول و کاری میکنم که دیگه خارج نشه اما از اون به بعد دیگه با خودت، اگر هم خواستی بعدش هم در خدمتت هستم تا صفحه ۱ اما همیشه اینو در نظر بگیر هر چیزی زمان میبره
سرعت لود سایت 10 ثانیه هستش و شدیدا پایینه، شرط میبندم ربات گوگل هم به زور وارد میشه، این یک مورد، اول اینو درست کن بعد از اون cdn ست کن تا بشه آوردش تا صفحه 2-3 از اون به بعد هم تا برسی به 1 باید تلاش کنی اما سادست اگر کمی زحمت بکشی
لطف کن پست های قبلی منو کامل بخون
ویرایش توسط AlienX : July 16th, 2018 در ساعت 23:48
ارسال بازدید مستقیم از گوگل با کلمات کلیدی، افزایش CTR و افزایش رتبه و کاهش Position در گوگل
در تلگرام با ما در تماس باشید. https://t.me/A_lien
محتوای سایتتو افزایش بده و نکات مهم در رابطه با تگ های h1 و h2 و h3 را رعایت کن رتبه سایتت به مراتب بهتر میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)