-
July 22nd, 2018, 10:50
برای تبلیغات کلیکی چه سایتی رو پیشنهاد میکنید؟
باسلام
به عنوان یک نمایش دهنده برای اجاره جایگاه های سایت شما چه شرکتی یا سایتی رو توضیه میکنید؟
سایتهای زیادی وجود دارند که تبلیغات کلیکی ارائه میدن. مقله
کاپریلا
ای نتورک
صباویژن
زنبور
....
میخوام بدونم کسی از دوستان قبلا کار کرده با این سایتها و کدومش بهتره؟
ممنون.
-
-
July 22nd, 2018 10:50
# ADS
-
July 22nd, 2018, 11:27
عضو جدید
پاسخ : برای تبلیغات کلیکی چه سایتی رو پیشنهاد میکنید؟
شخصا کاپریلا رو توصیه میکنم باهاش کار کردم به نسبت بقیه که باهاشون کار کردم بهتر بوده از هر لحاظ
-
تعداد تشکر ها از BGN13 به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2018, 11:36
عضو جدید
سلام، سامانه یکتا نت فکر میکنم خوب باشه چون که اکثر سایتهای بزرگ دارن باهاش کار میکنن و هر جای اینترنت رو ببینی تبلیغ سایتها رو داره ساپورت میکنه و تعرفههای خوبی هم داره، صبا ویژن که واقعا مسخره هستش و فقط بلده ایراد الکی بگیره و بعدش هم بزنه زیر همه چیز
ارسال بازدید مستقیم از گوگل با کلمات کلیدی، افزایش CTR و افزایش رتبه و کاهش Position در گوگل
در تلگرام با ما در تماس باشید. https://t.me/A_lien
-
تعداد تشکر ها از AlienX به دلیل پست مفید
-
July 22nd, 2018, 13:25
شخصا کاپریلا رو توصیه میکنم باهاش کار کردم به نسبت بقیه که باهاشون کار کردم بهتر بوده از هر لحاظ
بهشون لیست قیمتمو دادم. منتظرم جواب بدن. تلفنی صحبت کردم مثله اینکه سرشون خیلی شلوغه.

نوشته اصلی توسط
AlienX
سلام، سامانه یکتا نت فکر میکنم خوب باشه چون که اکثر سایتهای بزرگ دارن باهاش کار میکنن و هر جای اینترنت رو ببینی تبلیغ سایتها رو داره ساپورت میکنه و تعرفههای خوبی هم داره، صبا ویژن که واقعا مسخره هستش و فقط بلده ایراد الکی بگیره و بعدش هم بزنه زیر همه چیز
خیلی ممنون. منم یه چیزایی شنیده بودم. ولی میخواستم مطمئن بشم.
درمورد یکتانت هم تابحال نشنیده بودم.
-
-
July 25th, 2018, 16:43
عضو انجمن
هر جا میرید صباویژن نرید !
500 ت کمپین زدم مثلا میزد روزی 130 تا کلیک شده ! دونه دونه کلیک ها رو از طریق اسکریپت کلیک یاب و گوگل آنالیتکس میشمردم و نصف این عدد هم نمیشد. بالاخره تونستم درخواست بدم پولمو بک بدن واقعا کلاه بردار بودن.
-
تعداد تشکر ها ازtakmizbannet به دلیل پست مفید