-
June 19th, 2016, 13:51
عضو جدید
افتتاح حساب payza -SKrill- PAYPAL وریفای freelancer صدور مستر کارت payoneer
افتتاح حساب های PAYPAL پی پال & پی زا payza & SKrill پی زا +++++ وریفای حساب های freelancer و ..... صدورت مستر کارت های بین المللی و آمریکایی payoneer
تیم تجارت الکترونیک لارسا باز هم با آفری جدید در خدمت دوستان و مشتریان محترم میباشد.
خدمات و سرویس هایی که تیم لارسا درحال ارائه میباشد
افتتاح حساب پی پال همراه با مدارک اورجینال هویت خارجی + وریفای حساب بانکی 9 ساله
افتتاح حساب و وریفای حساب های پی زا و اسکریل
برای اولین بار در ایران
سرویس جدید* افتتاح حساب فری لنسر همراه با مدارک و فول وریفای برای برنامه نویسان عزیز
سرویس جدید * ارائه مستر کارت شرکت payoneer
این کارت ها به صورت فیزیکی و مجازی قابل ارائه میباشند. شما به راحتی میتونید از ATM های خارج از کشور پول به ارزهای دلار و یورو دریافت کنید.
دارای پنل اختصاصی در سایت payoneer برای دریافت ریز تراکنشات و مدیریت حسابتان
قابلیت دریافت درگاه آنلاین برای سایت
ذاری ای بن و سوئیفت کد اختصاصی برای دریافت پول از تمام صرافی ها و بانک های بین المللی
بدون محدودیت دریافت پول
دارای حساب بانکی آمریکایی برای شما
و دیگر امکانات ....
حساب های پی پال هم از کشور های چین ، تایلند ، اندونزی ، سنگاپور ، مالزی قابل ارائه میباشد.
مزیت های حساب های ما
ارائه مدارک با هویت خارجی برای شما همراه با کارت ملی یا پاسپورت + فیش های پروف آدرس + فیش بانکی + وریفای تا 9سال
تفاوت ما با بقیه چی هست بقیه دوستان با پاسپورت ایرانی براتون حساب باز میکنند و یک فیش رو جعل میکنند و مدن بهتون با قیمت های ما بین 500 600 تومان بخاطر یک فیش جعلی خوب معلومه که اخر چی هست این یک مورد
مورد دوم بقیه دوستان میان از ما مدارک میگیرند و با استفاده از فتوشاپو نرم افزار های جعل عکس و اطلاعات طرف رو فتوشاپ میکنند و میدن دست ملت
سوم اینکه بقیه دوستان وریفای 4 یا 6 ماهه یا فوقش 2 ساله ارائه میدن که ما وریفای 9ساله ارائه میدیم
تفاوت و کیفیت در کارو با ما احساس کنید

نظرات برخی از مشتران ما کلیک کنید
ویرایش توسط larsa.soft : July 27th, 2016 در ساعت 12:02
تلگرام : farshidghanbari@
وب سایت : larsa.ir
-
تعداد تشکر ها از larsa.soft به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2016 13:51
# ADS
-
June 20th, 2016, 02:40
پاسخ : افتتاح حساب payza -SKrill- PAYPAL وریفای freelancer صدور مستر کارت payoneer
امکان ساخت سلفی به همراه کی کد برای وریفای freelancer.com هم میباشد؟
-
تعداد تشکر ها از shirazshop به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2016, 12:09
عضو جدید
پاسخ : افتتاح حساب payza -SKrill- PAYPAL وریفای freelancer صدور مستر کارت payoneer

نوشته اصلی توسط
shirazshop
امکان ساخت سلفی به همراه کی کد برای وریفای freelancer.com هم میباشد؟
با سلام بله اکانت فریلنسر رو درجریان اگه باشید باید طرف بگیره جلو صورتش کد مورد نظر که فریلنسر رو میده رو جلو صورتش بگیره با یه دست دیگشم کارت ملی یا پاسپورتشو بگیره که همه این موارد انجام میشه
. فول وریفای تحویل داده میشه
-
-
June 23rd, 2016, 12:46
عضو دائم
سلام جناب قنبری امکان اراپه ویزا کارت دارید ؟ قابل یا غیر قابل شارژ
اگر نه امکان \رداخت با ویزا کارت رو دارید ؟
-
تعداد تشکر ها از sarwhost به دلیل پست مفید
-
June 26th, 2016, 02:45
سلام
جناب قنبری شما الان نزدیک به 2 ماهه که قراره مدارک رو برای من بفرستید. هنوز هیچی برای من ارسال نشده.
-
تعداد تشکر ها از amk به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
سلام
من یه اکانت وری فای میخاستم همراه با پی پال ، ولی متاسفانه سایت شما اون موقع به مدت چند روز قطع بود ، همین الان هم ارور runtime error میده . من توی یاهو بیش از 20 بار پیگیری کردم متاسفانه پاسخ ندادید . پیام خصوصی هم دادم ولی پاسخی دریافت نکردم ....
-
تعداد تشکر ها از Esi به دلیل پست مفید
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Esi
سلام
من یه اکانت وری فای میخاستم همراه با پی پال ، ولی متاسفانه سایت شما اون موقع به مدت چند روز قطع بود ، همین الان هم ارور runtime error میده . من توی یاهو بیش از 20 بار پیگیری کردم متاسفانه پاسخ ندادید . پیام خصوصی هم دادم ولی پاسخی دریافت نکردم ....
باسلام بنده چون کم میام انجمن مشاهده نکردم درخدمتتون هستیم
سایت larsa.ir درحال بروز رسانی به سیستم اختصاصی که نوشته شده هستیم بخار همینه ولی انجمن سرجاشه
padonis.com
-
-
عضو جدید
خب یاهو رو هم چک نمیکنید ظاهرا . من تیکت پشتیبانی هم زده بودم حداقل تا دو روزی جواب داده نشده بود . الان تکلیف چیه ؟ شما این سرویس رو با کیفیتی که فرمودید هنوز ارائه میدید یا خیر ؟ و اگه ارائه میدید برای سفارش ما کجا بریم ؟
-
تعداد تشکر ها از Esi به دلیل پست مفید
-
عضو جدید
بله موجود هست ای دی یاهو larsa_ir اسکایپ : larsa.ir تلگرام : 09337090173
-
-
July 8th, 2016, 16:12
سلام
مناسفانه نه پیغام خصوصی رو جواب میدین نه پیغامهایی که تو تاپیک میذارم.
جناب قنبری شما الان نزدیک به 2 ماهه که پول رو گرفتین و قراره مدارک رو برای من بفرستید. هنوز هیچی برای من ارسال نشده.
-
تعداد تشکر ها از amk به دلیل پست مفید