-
August 11th, 2018, 01:06
درخواست سرور اختصاصی ovh با آیپی رایگان
سلام دوستان
من تازه میخوام سرور اختصاصی بخرم
اینجور که شنیدم دوستانی که پنل دارن از ovh چون آیپی ها 1 بار پرداخت هست تعداد آیپی در پنلشون دارن
از دوستانی که می تونن آیپی رایگان روی سرور بدن ممنون میشم واسه ارزون تر سرور اختصاصی ovh با آیپی رایگان آفر بدن
با تشکر
-
-
August 11th, 2018 01:06
# ADS
-
August 11th, 2018, 03:02
عضو دائم
پاسخ : درخواست سرور اختصاصی ovh با آیپی رایگان
با سلام و عرض ادب
در حال حاضر برای سرورهای SoyouStart و OVH پیشنهادات ویژه ای در مجموعه اُکسین سرور داریم.
سرورهای SoyouStart همراه با امکانات ذیل در مجموعه اُکسین سرور قابل ارائه هستند:
16 آی پی رایگان
کنترل پنل مدیریت کامل : تمام امکانات کنترل پنل دیتاسنتر و حتی چند امکان بیشتر از کنترل پنل اصلی دیتاسنتر را دارا می باشد
روتر رایگان : جلوگیری از دریافت هرگونه ابیوز
پشتیبانی نرم افزاری رایگان
شما میتوانید لیست سرورهای SoyouStart را در لینک مقابل مشاهده فرمایید: https://www.soyoustart.com/ie/essential-servers
سرورهای دیتاسنتر OVH همراه با امکانات ذیل در مجموعه اُکسین سرور قابل ارائه هستند:
آی پی رایگان به میزان RAM سرور : به عنوان مثال اگر شما یک سرور با رم 256 گیگ سفارش دهید از مجموعه اُکسین سرور 256 آی پی رایگان دریافت خواهید کرد
کنترل پنل مدیریت کامل : تمام امکانات کنترل پنل دیتاسنتر و حتی چند امکان بیشتر از کنترل پنل اصلی دیتاسنتر را دارا می باشد
روتر رایگان : جلوگیری از دریافت هرگونه ابیوز
پشتیبانی نرم افزاری رایگان
شما میتوانید لیست سرورهای OVH را در لینک مقابل مشاهده فرمایید: https://www.ovh.ie/dedicated_servers/all_servers.xml
همچنین در صورت داشتن هرگونه سؤال شما میتوانید با بخش فروش شرکت در تماس باشید: http://oxinserver.com
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
-
August 11th, 2018, 03:28

نوشته اصلی توسط
mreza_68h
سلام دوستان
اینجور که شنیدم دوستانی که پنل دارن از ovh چون آیپی ها 1 بار پرداخت هست تعداد آیپی در پنلشون دارن
از دوستانی که می تونن آیپی رایگان روی سرور بدن ممنون میشم واسه ارزون تر سرور اختصاصی ovh با آیپی رایگان آفر بدن
با تشکر
با قیمت روز ارز بدون کارمزد قابل ارایه است هر کدام از سرور هایی رو که بخواید براتون سفارش میدیم
تا ۲۵۶ ایپی از ۱۲ لوکیشن مختلف نیز نسبت به نیاز به صورت رایگان قابل ارایه است
برای سفارش و اطلاعات بیشتر در سایت تیکت ارسال فرمایید
averdad.net
تلگرام
09212182842
-
-
August 11th, 2018, 08:45
عضو انجمن
سلام
در حال حاضر یک سرور قدرتمند در آستانه لغو هست.
فکر میکنم 60 تا هم آیپی داشته باشه.
در صورتی که نیاز دارید با من در تماس باشید برایتان انتقال بدهم.
-
-
August 11th, 2018, 10:58
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mreza_68h
سلام دوستان
با تشکر
سلام
سرور با ایپی رایگان تا 96 ایپی موجود است و تعداد ایپی به نوع سرور بستگی دارد
با بخش فروش مکاتتبه کنید تا موارد به شما اعلام کنند
با تشکر
-
-
August 12th, 2018, 13:13
عضو انجمن
سلام
کدام پلن مورد نظر شما هست؟
------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
-