-
مشکلات مجدد و قطعی دیتاسنتر هتزنر Hetzner
سلام .
دوستان امروز خیلی شدید اختلال شبکه داشتیم و فکر کردیم از سرور هست : بررسی کردیم دیدیم مشکل از سمت سرور ها نیست و همه ی سرور هامون دچار اختلال بود ...
از برخی دوستان نیز پرسیدیم مثل اینکه اون ها هم به مشکل دچار شدند .
از طرف دیگر هم به دلیل گرانی ارز مشتریان خیلی ناراضی هستن این یکماه گذشته نیز هتزنر یک هفته که برقشون رفته بود الانم که باز ...
چی پیشنهاد میدین ؟
شما چطور ؟ به این مشکلات دچار شدید ؟
همه کاره و هیچکاره که میگن منم من
-
تعداد تشکر ها از Amlaaki به دلیل پست مفید
-
July 3rd, 2018 03:21
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : مشکلات مجدد و قطعی دیتاسنتر هتزنر Hetzner
چند روز پیش دیتاسنتر ovh همین مشکل قطعی شاهد بودیم
قطعی در همه دیتاسنترها پیش میاد(مشکلات قطعی برق ،دیداس،...) و دلیل بد بودن اون دیتاسنتر نیست ولی اگر مشکل طولانی بشه باید یه فکر جدی کرد
-
-
عضو انجمن
سلام،
باید به اندازه پولی که خرج میشه انتظار داشت... قطعی داریم تا قطعی... او وی اچ، رداستیشن، لیزوب، سافت لیر هم قطعی دارند ولی مطمئنا قطعی هیچ کدومشون به خاطر برق نخواهد بود بلکه در 99.9999% مواقع مینتننس هست ( برای یک دیتاسنتر حداقل حداقل یک سیستم برق ذخیره مورد نیازه که چند وفت اخیر به همه ثابت شد نداره ). اگر به نسبت قیمت نگاه می کنید، همون هتزنر باید بمونید و چاره ای نیست، ولی اگر دنبال کیفیت هستید که مشتریان ناراضی نباشند، برید سمت او وی اچ و رداستیشن و دیتاسنترهایی که ابتدا نام بردم.
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها ازFarid Saadat به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن
درود من خیلی از المان هتزنر سرور استفاده کردم به عنوان مصرف کننده جز دیتا سنتر های متوسط رو به پایین هست بنظرم و ارزون بی کیفیت
پیشنهاد من اینه بیشترین رضایتی که داشتم از این دیتاسنتر و کشور ها بوده
1 : هلند دیتاسنتر world stream
2 : انگلیس دیتاسنتر رداستیشن و رپیدسوئیچ
3 : فرانسه OVH
البته بازم هستند که خوب و شاخ هستند اما من ازینا چندین ساله استفاده کردم خیلی خیلی راضی بودم توصیه میکنم از این دیتاسنتر های تاپ که گران تر هستند استفاده کنید ارزش داره اگر کارتون مهمه
اصلا سمت المان نمیرم چه هتزنر چه مای لوک خاطره بسیار بدی دارم .کلا خط بکشید دور المان رو .
ویرایش توسط مینا-صیفی : July 3rd, 2018 در ساعت 12:10
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
درود من خیلی از المان هتزنر سرور استفاده کردم به عنوان مصرف کننده جز دیتا سنتر های متوسط رو به پایین هست بنظرم و ارزون بی کیفیت
پیشنهاد من اینه بیشترین رضایتی که داشتم از این دیتاسنتر و کشور ها بوده
1 : هلند دیتاسنتر world stream
2 : انگلیس دیتاسنتر
رداستیشن و رپیدسوئیچ
3 : فرانسه OVH
البته بازم هستند که خوب و شاخ هستند اما من ازینا چندین ساله استفاده کردم خیلی خیلی راضی بودم توصیه میکنم از این دیتاسنتر های تاپ که گران تر هستند استفاده کنید ارزش داره اگر کارتون مهمه
اصلا سمت المان نمیرم چه هتزنر چه مای لوک خاطره بسیار بدی دارم .کلا خط بکشید دور المان رو .
البته سرور های ضعیف از hetzner داشتید وگر نه خیلی بهتر از OVH هست مخصوصا سرور های cloud
-
-

نوشته اصلی توسط
NetworkFA
البته سرور های ضعیف از hetzner داشتید وگر نه خیلی بهتر از OVH هست مخصوصا سرور های cloud
بله اتفاقا من خودم شبکه ی هتزنر رو خیلی بهتر از ovh میدونم ...
این اواخر متاسفانه دو مورد پیش اومد یکی مسائل مربوط به برق بود یکی هم شبکه که فعلا مشکل هست در صورتی که فایروال رو enable کلا قطع میشه سرور ...
امیدوارم رفع بشه چون با مسائل ارزی موجود امکان خرید سرور های جایگزین گرانتر میسر نیست .
البته الان سرور cloud هم داریم بازم اختلال داره + سرور های دد ...
-
-
عضو دائم
مشکل شما الان دقیقا چیست؟ رو کدوم سرورها مشکل دارند؟ من الان هنتزر دارم اصلا قطع نشده مال ما...
-
-

نوشته اصلی توسط
delta
مشکل شما الان دقیقا چیست؟ رو کدوم سرورها مشکل دارند؟ من الان هنتزر دارم اصلا قطع نشده مال ما...
dc 8 + 19 مشکل داشتیم .
اگر فایروال هتزنر رو غیرفعال کنید اختلال خیلی کمتر خواهد شد و فقط پینگ و ... ( کیفیت شبکه پایین میاید ) اما اگر فعال باشد کلا سرور قطع میشه .
البته الان چند ساعتیست مشکل حل شده...
-
-
عضو انجمن
سلام
دقایقی پیش روتر fsn1-dc8-ex9k2. هتزنر از دسترس خارج شد
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
July 3rd, 2018, 15:18