-
عضو انجمن
وجود یک دیتابیس برای چند سایت چه مشکلاتی ایجاد میکند؟
با سلام
من تعدادی سایت دارم که میخوام دیتابیس همه سایت ها رو یکی کنم. به طوری که اگه کاربر در یکی از سایت ها ثبت نام کنه، در همه سایت ها ثبت نام کرده باشه
حالا انجام این کار چه مشکلاتی میتونه ایجاد کنه؟
مثلا اگه در تا سایت دو آدرس پایین باشه
example1.com/page1
example2.com/page1
آدرس pag1 مشکل ساز نمیشه؟
در کل چه مشکلاتی ایجاد میشه و راه حل چیه؟
ویرایش توسط سیدرضا بازیار : July 3rd, 2018 در ساعت 12:48
-
-
July 3rd, 2018 12:47
# ADS
-
پاسخ : وجود یک دیتابیس برای چند سایت چه مشکلاتی ایجاد میکند؟

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
با سلام
من تعدادی سایت دارم که میخوام دیتابیس همه سایت ها رو یکی کنم. به طوری که اگه کاربر در یکی از سایت ها ثبت نام کنه، در همه سایت ها ثبت نام کرده باشه
حالا انجام این کار چه مشکلاتی میتونه ایجاد کنه؟
مثلا اگه در تا سایت دو آدرس پایین باشه
example1.com/page1
example2.com/page1
آدرس pag1 مشکل ساز نمیشه؟
در کل چه مشکلاتی ایجاد میشه و راه حل چیه؟
سلام خدمت جناب بازیار گل .
اینکار موجب کانکشن بالا و مصرف زیاد منابع میشه .
بالفرض مثال اگر یکیشون اتک بخوره همه از دسترس خارج میشن ...
بهترین کار (از نظر امنیتی تداخل نداشته باشین بین همدیگه) اینه دامنه ای جداگانه برای کوکی ها در نظر بگیرید . (مثلا example_private.ir برای ذخیره کوکی ها و... و باقی سایت ها هم توسط json کوکی هارو بگیرن اپدیت کنن روی دامین خودشون .)
مثلا گوگل وقتی لاگین میکنی توی یوتیوب و... هم لاگین میشی : چرا و چطور ؟ توسط jquery : json از خود دامنه گوگل verify کوکی رو انجام میده و کوکی رو هم روی خود دامنه یوتیوب ست میکنه ...
همه کاره و هیچکاره که میگن منم من
-
تعداد تشکر ها از Amlaaki به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Amlaaki
سلام خدمت جناب بازیار گل .
اینکار موجب کانکشن بالا و مصرف زیاد منابع میشه .
بالفرض مثال اگر یکیشون اتک بخوره همه از دسترس خارج میشن ...
بهترین کار (از نظر امنیتی تداخل نداشته باشین بین همدیگه) اینه دامنه ای جداگانه برای کوکی ها در نظر بگیرید . (مثلا example_private.ir برای ذخیره کوکی ها و... و باقی سایت ها هم توسط json کوکی هارو بگیرن اپدیت کنن روی دامین خودشون .)
مثلا گوگل وقتی لاگین میکنی توی یوتیوب و... هم لاگین میشی : چرا و چطور ؟ توسط jquery : json از خود دامنه گوگل verify کوکی رو انجام میده و کوکی رو هم روی خود دامنه یوتیوب ست میکنه ...
در این روش از چند دیتابیس استفاده میشه یا یک دیتابیس؟
اونوقت اطلاعات کاربران دقیقا کجا ذخیره میشه؟
-
-

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
در این روش از چند دیتابیس استفاده میشه یا یک دیتابیس؟
اونوقت اطلاعات کاربران دقیقا کجا ذخیره میشه؟
در این روش یک دیتابیس هست جهت اطلاعات کاربران .
اطلاعات کاربران روی یک دیتابیس ذخیره میشه و خروجی اطلاعات توسط php به صورت وبسرویس json در میاد .
اونوقت هر سایت که میخواد استفاده کنه با درخواست به وبسرویس json اطلاعات رو میگیره (اطلاعات مثلا میشه : لاگین بودن یا نبودن کاربر - اگر لاگینه کوکیش چی هست یا اینکه نامش کیه و... هرچیزی که شما مدنظرتون هست ...) .
درخواست به وبسرویس هم به دو حالت امکان پذیره یا مستقیم توسط خود jquery یا اینکه جهت امنیت بیشتر این مابین یک وبسرویس هم بسازین از سایت خودتون ...
همه کاره و هیچکاره که میگن منم من
-
تعداد تشکر ها از Amlaaki به دلیل پست مفید