-
نیاز به لینوکس ssl میزبان ربات و سایت
سلام وقت بخیر
قبلا هم یک در خواست زدم و متاسفانه خرید کردم با اینکه درخواست روشن بود _ و تاسف مجدد بازگشت وحه داریم و .... کاری می کنند که کلا از برگشت وجه ادام پشیمان می کنند . 50 درصد کم می کنیم و... ؟ این کار درستی نیست منابع درست معرفی شود و انجه معرفی می شود تحویل داده شود نه سوری
برای همین ببخشید مجبور شدم در خواست جدید بزنم
هاست پر سرعت لینوکس ssl دار
فضا 500 الی 1 گیگ
برای ربات تلگرام + سایت
ادد دامن حد اقل 3 تا داشته باشد
میزبان فعلی ام - 2 گیگ رم - 8 هسته ای و بقیه امکانات نامحدود است ولی حس می کنم ربات خواب می روند
می خوام یک سرور معتبر و درست لطفا معرفی کنید و درخواست مجدد با من تماس بگیرو سرو من شخصی است نفرستید لینک بدهید بقیه دوستان هم نظر می خواهم
البته با قیمت مناسب و نه نجومی
یک سوال تفاوت هاست ایران و خارجی چی هست ؟ ایا این درست است که در هاست ایرانی دایم اذیت می کنند . می بندنند و ***** می کنند ول برای یک موسیقی و رقص و. از ته هاست تان را می بندنند ( سو تفاهم نشود من فعالیت غیر قانونیو غیر اخلاقی و به هیچ عنوان ندارم ) فقط برای اطلاع گفتم .
/
من 200 الی 250 هاست وینذوز هم می خواهم . این مرود ماهانه هم داشته باشد و تشکر
ویرایش توسط sarac110 : July 4th, 2018 در ساعت 12:19
-
-
July 4th, 2018 12:09
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : نیاز به لینوکس ssl میزبان ربات و سایت
سلام . لطفا در بخش درخواست سرویس تاپیک بزنید .
-
-
پاسخ : نیاز به لینوکس ssl میزبان ربات و سایت

نوشته اصلی توسط
sarac110
سلام وقت بخیر
قبلا هم یک در خواست زدم و متاسفانه خرید کردم با اینکه درخواست روشن بود _ و تاسف مجدد بازگشت وحه داریم و .... کاری می کنند که کلا از برگشت وجه ادام پشیمان می کنند . 50 درصد کم می کنیم و... ؟ این کار درستی نیست منابع درست معرفی شود و انجه معرفی می شود تحویل داده شود نه سوری
برای همین ببخشید مجبور شدم در خواست جدید بزنم
هاست پر سرعت لینوکس ssl دار
فضا 500 الی 1 گیگ
برای ربات تلگرام + سایت
ادد دامن حد اقل 3 تا داشته باشد
میزبان فعلی ام - 2 گیگ رم - 8 هسته ای و بقیه امکانات نامحدود است ولی حس می کنم ربات خواب می روند
می خوام یک سرور معتبر و درست لطفا معرفی کنید و درخواست مجدد با من تماس بگیرو سرو من شخصی است نفرستید لینک بدهید بقیه دوستان هم نظر می خواهم
البته با قیمت مناسب و نه نجومی
یک سوال تفاوت هاست ایران و خارجی چی هست ؟ ایا این درست است که در هاست ایرانی دایم اذیت می کنند . می بندنند و ***** می کنند ول برای یک موسیقی و رقص و. از ته هاست تان را می بندنند ( سو تفاهم نشود من فعالیت غیر قانونیو غیر اخلاقی و به هیچ عنوان ندارم ) فقط برای اطلاع گفتم .
/
من 200 الی 250 هاست وینذوز هم می خواهم . این مرود ماهانه هم داشته باشد و تشکر
دوست عزیز شما چون ربات ران کردید نمیتونید روی هاست اشتراکی اجراش کنید معلومه که سرعت کم میشه و به درد نمیخوره
پیشنها میشه برای ربان از سرور مجازی و برای میزبانی سایت از هاست استفاده کنید
همچنین شما برای روبات نمیتونید از سرور ایران استفاده کنید ولی برای هاست چرا
سرور های ایران پینگ کمتری دارند و سرعت بهتری به کاربرای ایرانی میدهند
برای مشاوره دقیق تر در تلگرام یا تماس در ارتباط باشید
سرور رو میتونیم براتون رایگان کانفیگ کنیم و در اختیار بذاریم
هاست هم با تخفیف ۶۰ درصد قابل ارایه است
لینک هاست لینوکس ssl دار
https://www.averdad.net/%D9%87%D8%A7...E%D8%B1%D8%B3/
لینک هاست ویندوز ssl دار
https://www.averdad.net/%D9%87%D8%A7...4%D8%B3%DA%A9/
-