-
عضو انجمن
نحوه فعال سازی VT-x
سلام از اساتید کسی می دونه چطور باید VT-x رو در مجازی سازی KVM فعال کرد؟
ارادت
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
July 5th, 2018 23:28
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : نحوه فعال سازی VT-x
منظورتون از فعال کردن VT-x در KVM چیه ؟
میخواهید Nested Virtualization انجام بدید ؟
https://www.linux-kvm.org/page/Nested_Guests
-
-
عضو انجمن
سلام،
از بایوس باید این کارو انجام بدید. تحت عنوان virtaulization technology هست.
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
سلام،
از بایوس باید این کارو انجام بدید. تحت عنوان virtaulization technology هست.
با احترام.
وقتی از بایوس فعال بشه برای سرور های مجازی ایجاد شده در سرور اختصاصی هم این VT-x فعال میشه ؟
قضیه اینه که من از دو شرکت خارجی سرور مجازی دارم و روی هر دو این دو سرور مجازی VT-x فعال هست ! و میشه روی این دو سرور مجازی دوباره نرم افزاری که نیاز به virtaulization technology داره رو اجرا کرد ولی تو شرکت های ایرانی این گزینه روی سرورهای مجازی به هیچ وجه فعال نیست !
و منم نیاز به فعال بودن این مورد دارم !
قضیه چیه؟
- - - Updated - - -
Yes, it is possible to have VT-x enabled in a VM, this is called Nested Virtualization.
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
dertgtr
وقتی از بایوس فعال بشه برای سرور های مجازی ایجاد شده در سرور اختصاصی هم این VT-x فعال میشه ؟
قضیه اینه که من از دو شرکت خارجی سرور مجازی دارم و روی هر دو این دو سرور مجازی VT-x فعال هست ! و میشه روی این دو سرور مجازی دوباره نرم افزاری که نیاز به virtaulization technology داره رو اجرا کرد ولی تو شرکت های ایرانی این گزینه روی سرورهای مجازی به هیچ وجه فعال نیست !
قضیه چیه؟
- - - Updated - - -
Yes, it is possible to have VT-x enabled in a VM, this is called Nested Virtualization.
با سلام
خب به میزبانتون بفرمائید این مورد را برای شما فعال کنند - توسط ایشون باید انجام بشود.
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-

نوشته اصلی توسط
dertgtr
قضیه چیه؟
- - - Updated - - -
از طریق vcenter web client در تنظیمات vm بفرمائید به ادمین سرور فعال کنن واستون
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dertgtr
قضیه چیه؟
- - - Updated - - -
سلام،
کاربرد nested چیز دیگری است و فکر نمی کنم به کار شما بیاد. کاربردش برای وقتیه که بخوایید مثلا یک ماشین مجازی روی ماشین مجازی بالا بیارید و این طور کار ها.
برای ویرچوالیزیشن تکنالاجی باید بگیر سرویس دهندتون از بایوس برای سی پی یو فعالش کنند.
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dertgtr
سلام از اساتید کسی می دونه چطور باید
VT-x رو در مجازی سازی KVM فعال کرد؟
ارادت
با سلام
این گزینه ای که میفرمایید در قسمت بایوس سرور اصلی قرار داشته و در مسیر advanced گزینه Virtualization technology میباشد که باید فعال گردد.
موفق باشید
پردازش تک
فروش سرور مجازی و اختصاصی ایران - دارای نماد اعتماد الكترونیكی
Phone: +98 921 280 2547 | Tell: +98 413 774 6224 | Telegram id:
@omid581
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
سلام،
کاربرد nested چیز دیگری است و فکر نمی کنم به کار شما بیاد. کاربردش برای وقتیه که بخوایید مثلا یک ماشین مجازی روی ماشین مجازی بالا بیارید و این طور کار ها.
برای ویرچوالیزیشن تکنالاجی باید بگیر سرویس دهندتون از بایوس برای سی پی یو فعالش کنند.
با احترام.
نرم افزار من نیاز به VT-x داره پس نیاز هاش شبیه اجرای یک شبیه ساز دیگر روی ماشین مجازی هست
ویرایش توسط dertgtr : July 8th, 2018 در ساعت 20:27
-