-
عضو انجمن
درخواست راهنمایی و مشاوره برای خرید دلاری
سلام دوستان
من قصد خرید ماهانه یه مقدار کمی (در حد نهایت 200 هزار تومان) از رمز ارز های معروف مثل بیت کوین و اتریوم و... رو دارم اما با توجه به اینکه جمهوری اسلامی خرید و فروش رمز ارز ها رو ممنوع اعلام کرده و اکثر وب سایت های صرافی مجاز ایرانی هم این سرویس ها رو حذف کردن و اون تعداد معدودی هم که حذف نکردن با قیمت های نجومی میفروشن خواستم بدونم ساده ترین راه ممکن برای اینکه خودم بتونم از وب سایت هایی مثل https://www.coinbase.com یا https://cex.io و... خرید کنم چیه؟
میخوام بشه یه کارتی چیزی حالا هر چی که ارزون تر در میاد داشته باشم و بتونم هر ماه ریال بدم تبدیل بشه به دلار و بعد باهاش تو سایت هایی مثل همین coinbase.com رمز ارز بخرم.
سایت payment24.ir هم که معروف ترینه ازش پرسیدم راهکاری به جز اینکه 1000 دلار (!!!) بدم تا حساب بانکی اون ور آبی واقعی برام درست کنن نداشت و البته خودشونم کم و بیش ارز هایی مثل اتریوم رو میفروشن اما مثلاً قیمت روز اتریوم اگه 480 دلار باشه اینا میفروشن مثلاً 530 دلار که واقعاً نمی ارزه و رسماً هیچ سودی توش نیست.
نهایت بودجه ای که میتونم خرج کنمم زیر 400 هزار تومنه پس راهکار های نجومی مثل پیمنت 24 اصلاً به دردم نمیخوره.
ممنون میشم از کاربلد های این حوزه که میدونم تو این انجمن زیادن راهنمایی بگیرم
-
-
July 5th, 2018 16:08
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : درخواست راهنمایی و مشاوره برای خرید دلاری
با سلام
گرامی 200 هزار تومان دلار خیلی ارزون حساب کنید می شود 30 دلار که نمیشه برای این مبلغ شما هر راهی برید برای خرید مستقیم از سایت های خارجی میبینید گرونتر از خرید از همین سایت های ایرانی خواهد شد.
تمام سایت های خارجی فی خرید دارند + هزینه فی همون کارتی که استفاده میشه دیگه بماند بتونید ولیدیشن کنید یا خیر.
سایت های ایرانی حالا نه پیمنت 24 که اگر گرون هست برای شما دیگر سایت ها هم هستند که کار میکنند.
و یا حتی کسایی که ماین میکنند و یا ترید می کنند و درآمد روزانه بیرون میکشند حتی خود ما روزانه 50 دلار خروجی داریم که ذخیره میشه ولی اگر کار شما ماهی 1 بار راه بندازیم با اون مبلغ شما مشکلی نیست,مایل بودید از طریق سایت در تماس باشید.
موفق باشید.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-
تعداد تشکر ها از websazha به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
websazha
با سلام
گرامی 200 هزار تومان دلار خیلی ارزون حساب کنید می شود 30 دلار که نمیشه برای این مبلغ شما هر راهی برید برای خرید مستقیم از سایت های خارجی میبینید گرونتر از خرید از همین سایت های ایرانی خواهد شد.
تمام سایت های خارجی فی خرید دارند + هزینه فی همون کارتی که استفاده میشه دیگه بماند بتونید ولیدیشن کنید یا خیر.
سایت های ایرانی حالا نه پیمنت 24 که اگر گرون هست برای شما دیگر سایت ها هم هستند که کار میکنند.
و یا حتی کسایی که ماین میکنند و یا ترید می کنند و درآمد روزانه بیرون میکشند حتی خود ما روزانه 50 دلار خروجی داریم که ذخیره میشه ولی اگر کار شما ماهی 1 بار راه بندازیم با اون مبلغ شما مشکلی نیست,مایل بودید از طریق سایت در تماس باشید.
موفق باشید.
ممنون میدونم بودجه ام خیلی خیلی کمه اما خب نهایت در همین حد میتونم ماهانه پس انداز کنم و قصد دارم تو ارز های مجازی پس انداز کنم و تا یه 4 - 5 سالی هم به پولم دست نزنم ببینم بعد 5 سال چقدر میشه.
سایت های خارجی هم درسته کارمزد و... میکشن روش ولی هرچی باشه من میخوام در نهایت اتریوم بیشتری دستمو بگیره و اگه با قیمت دلاری خود اتریوم که مثلاً الان 460 دلاره خرید کنم و مثلاً 2 الی 5 دلارم کارمزد بدم به نظرم خیلی بهتره تا اینکه از پیمنت 24 با قیمت الانش که حول و حولش 500 دلاره بخرم و بعدش همون لحظه هم بخوام بفروشم 460 دلار بخره!
پیشنهاد شما هم خیلی خوبه فقط خواستم بدونم چطوری حساب میکنید که خودتونم ضرر نکنید یعنی مثلاً فکر کنید اتریوم قیمتش آمد رو 300 دلار و این قیمت مسلماً زمان فروش نیست و بیشتر جهت خرید خوبه خب شما تو چنین قیمتی فروش دارید؟
من نهایت ماهی 0.05 اتریوم میخوام همین که البته اونم تا زمانیه که قیمت اتریوم زیر 500 دلار باشه و بره بالاتر نمیخرم تا دوباره بیاد پایین.
-
-
عضو انجمن
احساس میکنم سایت پایین از پیمنت ۲۴ ارزان تر و سریعتر کار میکنه و دستمزد هم نمیگیره. قبلا باهاش کار میکردیم و راضی بودیم
https://www.ok-ex.ir
به نظرم یکی از این ارز ها رو بگیرید: بیت کوین - اتریم - آیوتا - ریپل
همچنین ارز ها رو هرگز در صرافی ها نگهداری نکنید. چون یا ایران رو تحریم میکنند و بلاک میشید، یا کلاهبردار هستند
کلاهبرداری یوبیت Yobit
اگه هم به دنبال خرید ارزان تر هستید که میتونید از افراد شخصی مورد اعتماد خرید کنید. من خودم وقتی اتریم به ۵۰۰ دلار برسه ۱ دونه میخوام بفروشم. وقتی هم به ۷۰۰ برسه ۳ تا دیگه میخوام بفروشم (بخاطر قسط و بدهکاری! وگرنه فروش ارز مجازی اشتباه ترین کار ممکن است)
-
تعداد تشکر ها از سیدرضا بازیار به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
احساس میکنم سایت پایین از پیمنت ۲۴ ارزان تر و سریعتر کار میکنه و دستمزد هم نمیگیره. قبلا باهاش کار میکردیم و راضی بودیم
https://www.ok-ex.ir
به نظرم یکی از این ارز ها رو بگیرید: بیت کوین - اتریم - آیوتا - ریپل
همچنین ارز ها رو هرگز در صرافی ها نگهداری نکنید. چون یا ایران رو تحریم میکنند و بلاک میشید، یا کلاهبردار هستند
کلاهبرداری یوبیت Yobit
اگه هم به دنبال خرید ارزان تر هستید که میتونید از افراد شخصی مورد اعتماد خرید کنید. من خودم وقتی اتریم به ۵۰۰ دلار برسه ۱ دونه میخوام بفروشم. وقتی هم به ۷۰۰ برسه ۳ تا دیگه میخوام بفروشم (بخاطر قسط و بدهکاری! وگرنه فروش ارز مجازی اشتباه ترین کار ممکن است)
ممنون ولی نه پیمنت 24 اتفاقاً ارزون تر از این میفروشه.
سایتی که گفتید از قبل توش عضو بودم الان زدم 0.05 اتریوم ببینم چقدر میشه گفت 197 تومن اما پیمنت 24 همین مقدار رو میده 186 تومن (البته با 3 تومن کارمزد).
از توصیه تونم ممنون میدونم تو هیچ صرافی خارجی نگه نمیدارم بلکه خودم Wallet هامو توی myetherwallet.com یا کلاینت هایی مثل Jaxx ساختم که همه چیزش من جمله Secret Code و... دست خودم باشه.
راستی این سایت رو ببینید: https://walletinvestor.com/forecast/ethereum-prediction پیش بینی کرده که اتریوم طی یکسال آینده به قیمت 1000 دلار و طی 5 سال آینده به 3000 دلار میرسه به نظرتون میتونه درست باشه؟
چون فکر کنید الان که اتریوم روی 460 دلاره مثلاً شما یه دونه کامل دارید که دلار 7000 تومنم حساب کنیم میشه 3 میلیون و 200 تومن خب حالا همون یه دونه رو 5 سال دیگه اگه بشه 3000 دلار میگیم طی 5 سال اصلاً دلارم بالا نره (که غیرممکنه) و همون 7 هزار تومنم حساب کنیم 3 میلیون این دفعه میشه 21 میلیون تومن!!!
فکر کنید اگه واقعاً این پیش بینی درست باشه و اتریوم به 3000 دلار برسه خیلی ها که الان خریدن سود های آنچنانی میکنن نه؟ مثل سال 2015 که اتریوم روی 1 دلار و حتی زیر 1 دلار بود و کسایی که خریدنش الان حداقل 460 دلار میفروشن (نمودار سال 2015 رو توی این لینک ببینید: https://etherscan.io/chart/etherprice).
-