نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: چرا ایمیل وردپرس به اسپم میرود ؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

Unhappy چرا ایمیل وردپرس به اسپم میرود ؟

سلام و عرض خسته نباشید .
    من یه مشکلیه که چند وقتیه به شدت به دنبال رفعش هستم اما هیچ راه حلی پیدا نمیشه .
    در ابتدا مشکلی که داشتم این بود که ایمیل در کنارش ادرس هاستی که روش سایتم سواره میومد ، مثلا مینوشت example@mail.com از طریق .... هاست ، و به اینباکس میرفت اما الان ، ایمیلی که قراره به کاربر ارسال بشه حالا اطلاعات عضویت ، تغییر رمز و ... این ایمیل به بخش اسپم میره و خیلی از کاربرا اصلا اون بخشو نگاهم نمیکنن و سوالی که دارم اینه که راه حلی هست ایمیل به اینباکس بره ؟ از افزونه smtp wp mail استفاده کردم درحالت پیشفرض ایمیل بدون ادرس هاست میره به اسپم و در حالت استفاده از smtp های دیگر اصلا ایمیل فرستاده نمیشه . تو اکثر سایتا نوشتن از این افزونه استفاده کنین مشکلتون حل میشه اما فقط رو نیاوردن اسم هاست تاثیر داشت .
    معذرت طولانی شد امیدوارم متوجه شده باشین .

2. تعداد تشکر ها از jilibambo به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    899
    تشکر تشکر شده 
    660
    تشکر شده در
    457 پست

پیش فرض پاسخ : چرا ایمیل وردپرس به اسپم میرود ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط jilibambo نمایش پست ها
    سلام و عرض خسته نباشید .
    من یه مشکلیه که چند وقتیه به شدت به دنبال رفعش هستم اما هیچ راه حلی پیدا نمیشه .
    در ابتدا مشکلی که داشتم این بود که ایمیل در کنارش ادرس هاستی که روش سایتم سواره میومد ، مثلا مینوشت example@mail.com از طریق .... هاست ، و به اینباکس میرفت اما الان ، ایمیلی که قراره به کاربر ارسال بشه حالا اطلاعات عضویت ، تغییر رمز و ... این ایمیل به بخش اسپم میره و خیلی از کاربرا اصلا اون بخشو نگاهم نمیکنن و سوالی که دارم اینه که راه حلی هست ایمیل به اینباکس بره ؟ از افزونه smtp wp mail استفاده کردم درحالت پیشفرض ایمیل بدون ادرس هاست میره به اسپم و در حالت استفاده از smtp های دیگر اصلا ایمیل فرستاده نمیشه . تو اکثر سایتا نوشتن از این افزونه استفاده کنین مشکلتون حل میشه اما فقط رو نیاوردن اسم هاست تاثیر داشت .
    معذرت طولانی شد امیدوارم متوجه شده باشین .
    این بحثی که شما می فرمایید ریشه اش از سرور شما هست که در حال حاضر IP اون سرور داخل بلک لیست قرار گرفته و سرویس دهنده های معتبر مثل جیمیل و ... اونو به عنوان اسپمر شناسایی می کنند.
    هر افزونه ای هم استفاده کنید همینه قضیه.

دو راه دارید:

۱- با پشتیبانی هاستینگ در ارتباط باشید که قضیه بلک لیست بودن IP سرور رو اوکی کنند.

۲- برای ارسال ایمیل از یک smtp سرور دیگه (میتونید سرچ کنید، قابل خریداری هستند) استفاده کنید.
    رضا قلعه‌خانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راه‌اندازی انواع وب‌سایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی

تماس: ارسال ایمیل

عضو جدید mohsengham آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,050
    تشکر تشکر شده 
    195
    تشکر شده در
    92 پست

پیش فرض پاسخ : چرا ایمیل وردپرس به اسپم میرود ؟

سلام دوست عزیز
    سرویس‌دهنده‌های بزرگ ایمیل مخصوصا outlook بشدت روی رکوردهای دی‌ان‌اس مربوط به ایمیل وبسایت و محتوای ایمیلها حساسن و در نتیجه مشکل شما رو اکثر کاربران (نه فقط وردپرس بلکه هر سیستم مدیریت محتوای دیگه) دارن.
    از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشین تا بسته به حجم ایمیلهای ارسالی پیشنهاد مقرون به صرفه‌ای بهتون ارائه کنم.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)