-
February 11th, 2018, 04:16
نیازمند درگاه پرداخت
سلام خدمت دوستان عزیز به یک درگاه پرداخت مطمئا نیاز دارم کارمون هم غیرقانونیه فروش سیسی 
اگه دوستان کسی رو میشناسن معرفی کنن متاسفانه این روزا درگاه های کلاهبردار خیلی زیاد شده یکی دوبار هم پولمون رو بالا کشیدن.
قبلا از جناب عبید درگاه داشتم که کارشون درست بود و مشکلی نبود ولی متاسفانه الان چند وقتی هست که دیگه درگاشون کارنمیکنه و آدرس گت وی *****شده.
-
تعداد تشکر ها از gigacam به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2018 04:16
# ADS
-
February 11th, 2018, 11:59
پاسخ : نیازمند درگاه پرداخت
سلام
می تونید با این دوست عزیز صحبت کنید :
ویرایش توسط AhrimanSefid : February 12th, 2018 در ساعت 21:21
-
تعداد تشکر ها از AhrimanSefid به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2018, 16:21
بعید میدونم درگاه واسطی بخواد به این نوع وبسایت ها خدمات بده .
پیشنهادم اینه یه سایت معمولی ( فیک ) راه اندازی کنید و پرداخت هاتون رو اول انتقال بدین به سایت فیک ( که قانونی هست ) و بدون اطلاع کاربر انتقال بدید به صفحه پرداخت ( بانک یا درگاه واسط )
اینطوری نه درگاه واسط مسئوله و نه کسی میتونه پول شمارو بخوره
-
تعداد تشکر ها از paypress به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2018, 16:28

نوشته اصلی توسط
gigacam
سلام خدمت دوستان عزیز به یک درگاه پرداخت مطمئا نیاز دارم کارمون هم غیرقانونیه فروش سیسی

اگه دوستان کسی رو میشناسن معرفی کنن متاسفانه این روزا درگاه های کلاهبردار خیلی زیاد شده یکی دوبار هم پولمون رو بالا کشیدن.
قبلا از جناب عبید درگاه داشتم که کارشون درست بود و مشکلی نبود ولی متاسفانه الان چند وقتی هست که دیگه درگاشون کارنمیکنه و آدرس گت وی *****شده.
درگاه بهتون میدن اما همونطور که مستحضر هستید بالاخره رقبا راپورت شمارو میدن مخصوصا اینکه اگر اسم سایتتون رو بگید وقتی یکی تو اینکار باشه کار تمومه
خیلی از درگاه ها که در دو سال اخیر بسته شدن بخاطر همین موارد بود ، خیلیا از نون خوردن افتادن ، خیلی از درگاها هم سو استفاده کردن الکی به همین بهونه پولای هاستینگرارو خوردن ف اسناد محرمانه افرادو پخش کردن بین سایر درگاه ها که درگاه های دیگه اومدن زیراب اون درگاهو تو این انجمن زدن
کلا زیراب زنونه
-
تعداد تشکر ها ازlive به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2018, 17:29

نوشته اصلی توسط
gigacam

باسلام
در تلگرام پیام بدید پیشنهاد داده شود.
-
-
March 18th, 2018, 22:57

نوشته اصلی توسط
AhrimanSefid
سلام
این کی بود به ما معرفی کردی الان تلگرامش رو هم جواب نمیده تو سایتش هم پسوردم رو تغییر داده نمیتونم وارد پنل بشم ایمیل بازیابی هم ارسال نمیکنه کلا پولمون رفت.
پستتون رو هم که بعد یک روز ویرایش و آیدی طرف رو حذف کردید.
ویرایش توسط gigacam : March 18th, 2018 در ساعت 22:59
-
-
March 19th, 2018, 02:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
gigacam
این کی بود به ما معرفی کردی الان تلگرامش رو هم جواب نمیده تو سایتش هم پسوردم رو تغییر داده نمیتونم وارد پنل بشم ایمیل بازیابی هم ارسال نمیکنه کلا پولمون رفت.
پستتون رو هم که بعد یک روز ویرایش و آیدی طرف رو حذف کردید.
اگه ایشون کسی رو معرفی کرده مطمئن باش خودش بوده... نمونه های دیگه از این قبیل کارهای ایشون هم توی انجمن هست پست هاشون چک کنید ، میبینید.
یکبار هم یه پروژه به ما دادن به زور و اعصاب خوردی و دعوا پولش رو دادند.
-
-
March 19th, 2018, 02:08

نوشته اصلی توسط
persiancoder
اگه ایشون کسی رو معرفی کرده مطمئن باش خودش بوده... نمونه های دیگه از این قبیل کارهای ایشون هم توی انجمن هست پست هاشون چک کنید ، میبینید.
یکبار هم یه پروژه به ما دادن به زور و اعصاب خوردی و دعوا پولش رو دادند.
یه فکری باید به فکر این افراد تو این انجمن بشه خیلی راحت سر مردم رو کلاه میزارن حالا پول ما زیاد نبود ولی واقعا این پولا خوردن نداره
این هم آیدی که به من دادن یک هفته هست اصلا آنلاین نشده.
@plano1
-
-
March 23rd, 2018, 00:32

نوشته اصلی توسط
AhrimanSefid
سلام
چرا نمیای جواب بدی؟؟؟!!تلگرام هم که جواب نمیدی
این پولا خوردن نداره
-
-
April 7th, 2018, 20:19
عضو جدید
این درگاه قابل اعتماد هست خودم چند ماه هست هرروز تسویه دارم البته دامنه قبلیش ***** شد این ادرس جدیده
http://panel.ezdargah.ir
-