-
عضو جدید
مشکل با index.php is corrupted.
سلام
من whmcs درست بود و اصلا نه افزونه ای نصب کردم نه کار دیگه ای اما یه دفعه ارور index.php is corrupted. میده سایت
هر کاری کردم درست نشد فایل های مربوطه رو دوباره اپلود کردم بازم نشد
یه اکانت جدید ساختم و کل whmcs رو دوباره از اول نصب کردم و دیتا بیس سیستم قبلی رو بازگردانی کردم روش و چند ساعتی درست بود اما باز یه دفعه ای خراب شد و همین ارور داد
مشکل از کجاست ؟
در ضمن whmcs من نسخه 6.3.1 هست
ویرایش توسط nazarkhani : June 1st, 2018 در ساعت 14:41
-
-
June 1st, 2018 12:20
# ADS
-
عضو جدید
پاسخ : مشکل با index.php is corrupted.
من این مشکل رو وقتی داشتم که ورژن php ام با whmcs همخونی نداشت ،نمیدونم استنتاجم درسته یا نه ولی با تغییر ورژن php درست شد.
البته واسه من اینجوری خراب نمیشد یهو ، کلا از اول بالا نمیومد.
آیدی تلگرام : itreza7@ | وبسایت : RD7.IR
-
-
سلام . از نسخه کرک شده احیانا استفاده نمیکنید ؟ احتمال داره کسی باگی داره و سایت رو خراب میکنه . از اخرین نسخه استفاده کنید در صورت امکان.
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Armis
سلام . از نسخه کرک شده احیانا استفاده نمیکنید ؟ احتمال داره کسی باگی داره و سایت رو خراب میکنه . از اخرین نسخه استفاده کنید در صورت امکان.
خب چجوری مشه جلوی باگ اینو گرفت ؟
الان نسخه بعدی من چیه که اپدیت کنم نسخه فعلیم 6.3.1 هست ایا بعدی 7.0.1 هست ؟ فایل نال شده درست هست که من اپدیت کنم به اون ؟
-
-
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
nazarkhani
سلام
من whmcs درست بود و اصلا نه افزونه ای نصب کردم نه کار دیگه ای اما یه دفعه ارور index.php is corrupted. میده سایت
هر کاری کردم درست نشد فایل های مربوطه رو دوباره اپلود کردم بازم نشد
یه اکانت جدید ساختم و کل whmcs رو دوباره از اول نصب کردم و دیتا بیس سیستم قبلی رو بازگردانی کردم روش و چند ساعتی درست بود اما باز یه دفعه ای خراب شد و همین ارور داد
مشکل از کجاست ؟
سلام
تا تغییر ورژن PHP مشکلتون حل میشه
اگر 7.2 هست بزارید روی 5.6 و اگر 5.6 بزارید روی 7.2
نگران نباشید. اگر همچنان مشکل داشتید با بنده در ارتباط باشید براتون حل میکنم.
@whmcsco24
موفق باشید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Armis
نه دوست عزیز این مورد مربوط به عدم سازگاری هست که متاسفانه مشکلات موجود در نسخه 7.5 از اینها فراتر هست ( البته ایراد اصلی عدم نیازمندی های این سیستم روی سرور میزبان هست )
Whmcs فارسی ، اولین سایت Whmcs فارسی در ایران
www.whmcsco.com
09017700463 - @whmcsfarsi
-